به گزارش سرویس دیگر رسانه های خبرگزاری شبستان به نقل از مدآنلاین؛ در اینجا نگاهی داریم به رهبران نه چندان جوان و درگذشته این دنیای نوپا!
استیوجابز
اساساً مسیر شرکتهای فناوری را تعریف کرد: باهوش، توانا و بیباک. او مبتکرترین شرکت فناوری را ایجاد کرد و دو خصوصیت مهمی که هر رهبری باید داشته باشد را داشت: توانایی تصمیمگیری خوب و شخصیت.
- بیل گیتس
سایت نیکو نوشت: سازنده امپراتوری و بنیانگذار صنعت فناوری است و مایکروسافت را در فضایی کوچک ایجاد کرد، اما این شرکت در حال حاضر فراتر از یک شرکت تولید سیستمعامل و نرمافزار در عرصه تجارت جهانی به فعالیت میپردازد.
- لری پیج و سرجی برین
زوج فعالی که میتوانند نزدیک بالای فهرست قرار گیرند. آنها سازنده قوییترین موتور جستجو و پرکاربردترین سیستمعامل موبایلی و بهترین مرورگر و … هستند.
- مگ ویتمن
مدیرعامل شرکت HP در تردستی مهارت دارد. این شرکت، تحت نظارت او به شرکت خدمات IT مانند IBM و مایکروسافت و فراتر از آن گسترش یافت. چالش بعدی او تقسیم این شرکت به دو شرکت است.
- مارک زاکربرگ
مؤسس فیسبوک است و ایده پنهان در پس شبکه اجتماعی باعث تحولی در جابجایی اطلاعات شد. این شرکت در حال حاضر 900 میلیون کاربر دارد.
- شریل سندبرگ
نابغه اقتصاد، نویسنده و قهرمان همه زنان در تمام زمینههاست. او مدیر اجرایی فیسبوک است و چیزی که باعث برجسته بودن مهارت مدیریتی او میشود، تعادل در زندگی کاری سالم اوست.
- جینی رومتی
رییس و مدیرعامل IBM، شرکت ارائهدهنده خدمات IT، بهتازگی عنوان Chairwoman را کسب کرده است. او قاطع، زیرک، موفق و قدرتمند است.
- جف بزوس
امروزه اگر بخواهید خرید آنلاین داشته باشید، باید به سایت آمازون بروید. این شرکت تحت مدیریت او توانسته در فضای سایبری، گوشیها و … گسترش یابد.
- تیم کوک
که شانس جانشینی استیو جابز را داشت، بزرگترین میراثی که از خود بهجای میگذارد، افسون اقتصادی اوست. ارزش اپل در زمان مدیریت او حتی تا بیش از 743 میلیارد دلار رشد کرده است.
- ماریسا مایر
هنوز زود است که بگوییم آیا میتواند یاهو را نجات دهد یا نه، اما او نهایت تلاش خود را میکند. هنگام سخنرانی، چنان دانش و هوشی از او میبینید که شما را وادار میکند به دانشکده تجارت رفته و تحصیلات خود را بالاتر ببرید.
پایان پیام/
نظر شما