بخشی از موضوعات باغ موزه دفاع مقدس باید به حضورمردم و ابتکارات مدیریتی اختصاص یابد

خبرگزاری شبستان: استاندار خوزستان، با اشاره به راه اندازی باغ موزه دفاع مقدس در استان، اظهار داشت: بخشی از موضوعات باغ موزه دفاع مقدس باید به حضورمردم و ابتکارات مدیریتی اختصاص یابد.

به گزارش خبرگزاری شبستان از اهواز و به نقل از روابط عمومی استانداری خوزستان، دکتر عبدالحسن مقتدایی استاندار خوزستان، در جلسه باغ موزه دفاع مقدس گفت: خوشحالیم که با گذشت 27 سال از پایان دفاع مقدس فعالیتی را انجام می دهیم که در شأن دفاع مقدس و کسانی است که در جنگ تحمیلی ایثار کرده اند.

 

وی اضافه کرد: قطعا کار سختی را در پیش داریم و می شد در گذشته بسیاری از این کارها را انجام دهیم اما خوشبختانه کلنگ زنی این پروژه صورت گرفته و همه تصدیق می کنند که جای چنین موزه ایی در استان خوزستان بسیار خالی است.

 

مقتدایی اظهار کرد: استان خوزستان با همه موفقیت ها، پیروزی ها و ناکامی هایی که در دوران دفاع مقدس کسب کرد، پایگاه اصلی دفاع مقدس بوده و اکثر عملیات های حیاتی و محورهای حساس از مهران به سمت جنوب و در استان خوزستان بوده است.

 

وی افزود: مدیریت استان اینک عزم خود را جزم کرده تا به صورت جدی این مورد را پیگیری کند، ما وقتی این موضوع را مطرح کردیم هیچ کس تعللی نکرده و همه پای کار آمدند که این از برکات دفاع مقدس و شهیدان است و باید در این زمینه همگی دست به دست هم دهیم و این پروژه را در قالبی که لایق آن است انجام دهیم.

 

استاندار خوزستان، ادامه داد: در خصوص موضوعاتی که در موزه دفاع مقدس مطرح می شود باید به حقوق مردم توجه ویژه ای شود چرا که بسیاری از کسانی که در دوران دفاع مقدس شهید شده اند در جبهه ها حضور نداشته و از مردم عادی بوده اند.

 

وی با اشاره به اینکه بخشی از موضوعات موزه را باید به حضور مستمر مردم، ابتکارات مدیریتی و دستاوردهای مدیریتی غیرنظامی در دوران جنگ تحمیلی اختصاص داده و این موارد را برای مخاطبان تشریح کرد اذعان داشت: باید به این موزه به طور بین المللی توجه کرد و رشادت ها و ایثاری خوزستان بیان شود.

 

در ادامه این جلسه دکتر مهدی حجت به عنوان مشاور اجرایی طرح گفت: باغ موزه ای که در استان خوزستان تشکیل می شود باید با سایر باغ موزه های کشور تفاوتی اساسی داشته باشد چرا که استان خوزستان پایتخت دفاع مقدس بوده و این موزه باید انعکاس بین المللی داشته باشد.

 

قائم مقام و معاون اسبق سازمان میراث فرهنگی و گردشگری کشور، عنوان کرد: این موزه باید در جامعه به صورت یک معلم عمل کند و رابطه ای عاطفی را برای درک کردن موضوعات با مراجعان ایجاد کند، اگر در موزه های دفاع مقدس خوراک مناسبی برای همه سنین و قشرها وجود داشته باشد تأثیرگذاری بیشتری داشته و قادر است مراجعان بیشتری را به سوی خود جذب کند.

 

وی افزود: موزه باید به گونه ای باشد که غیرت اسلامی بازدید کنندگان را تحریک کرده و در آنان تحولی ایجاد و مانند یک دستگاه انسان ساز عمل کند، این مکان باید زوایا و ارزش های پنهانی را که در دفاع مقدس وجود داشت برای نسل های مختلف نمایش داده و تبیین کند.

 

دکتر علیرضا بختیار پور مشاور امنیتی، انتظامی استاندار خوزستان نیز تاکید کرد: برای این موزه باید چهار سطح قائل شد که مرحله اول آن سطح محلی است تا نشان دهد مردم خوزستان در دوران دفاع مقدس دچار چه سختی هایی بودند، زمینه بعدی بعد ملی آن است و باید به گونه ای باشد که مردم ایران در صورت مراجعه، دفاع مقدس برای آنها متصور شود.

 

وی با بیان اینکه باید به بعد منطقه ای دفاع مقدس نیز توجه کرد تا برای همگان مشخص شود که جنگ تحمیلی یک جنگ معمولی نبوده تصریح کرد: امروزه نیز مقاومت لبنان مقاومت خود را در برابر اسرائیل به منظور الگو گیری از ما دفاع مقدس نام گذاری کرده است.

 

مشاور امنیتی، انتظامی استاندار خوزستان خاطر نشان کرد: در این موزه باید به موارد بین المللی نیز توجه کنیم و مظلومیت ایران در برابر ظلم جهانی برای همه ترسیم و مشخص شود که در چه مواردی استکبار در جنگ تحمیلی قوانین بین المللی را نقض کرده است.

 

پایان پیام/

کد خبر 459327

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha