به گزارش خبرنگار خبرگزاری شبستان از بیرجند، حمیدرضا کفاش امروز (29 اردیبهشت) در هفدهمین جشنواره خیرین مدرسهساز خراسان جنوبی اظهار کرد: باید زبان شکر را در جامعه ترویج دهیم و از خیران و بندگان خوب سپاسگزار باشیم چرا که افرادی که سپاسگزار نعمتهای خداوند هستند در مقابل حق نیز خاضعانه سر فرود میآورند.
وی افزود: استان خراسان جنوبی مفاخر و علمای بزرگی مانند دکتر شکوهی، دکتر معتمد نژاد(پدر علم ارتباطات)، دکتر گنجی (پدر علم جغرافیا)، آیت الله تهامی و عارفی دارد.
معاون فرهنگی و پرورشی وزیر آموزش و پرورش با بیان اینکه همه این بزرگان پرورشیافتگان معلمان بزرگی هستند، گفت: اگر میخواهیم همانند این مفاخر در آینده نیز پرورش دهیم باید مردم در عرصه آموزش و پرورش فعالتر شوند.
کفاش با تاکید بر اینکه آینده متعلق به فرزندان این مرز و بوم است، بیان کرد: آموزش و پرورش نیاز جدی به کمک خیران در همه زمینهها دارد و این تنها نیاز مالی نیست.
وی با اشاره به اینکه در انجام کار خیر طول عمل مهم نیست بلکه خداوند نیت کار را معیار حساب قرار میدهد، تصریح کرد: سرمایه گذاری در آموزش و پرورش به هدر نمیرود و تغییر نگاه از هزینهای به سرمایهای نجات دهنده آموزش و پرورش است.
معاون فرهنگی و پرورشی وزیر آموزش و پرورش با بیان اینکه تعلیم و تربیت اساس کار و محور توسعه انسان است، گفت: متاسفانه اسیر کمیت شدهایم و به کیفیت توجه نداریم و باید خیران به سمت متخصصین بروند که در کجا به مدرسه نیاز است تا وقتی کار خیری انجام میدهند گام موثری برداشته باشند و بر اساس نیازهای آموزش و پرورش حرکت کنند.
کفاش با تاکید بر اینکه برای مشارکت در امر مدرسهسازی باید فرهنگسازی شود، افزود: مدرسهسازی صدقه جاریه است و عقل حکم میکند کمکهای خود به سمت ماندگاری سوق دهیم و امروز این مهمترین رسالت خیران است.
وی ادامه داد: خیران باهوشترین افراد جامعه هستند چرا که میدانند با هزینه کردن اموال خود در راه خداوند و کمک به نیازمندان و کار فرهنگی نامشان جاودانه میشود.
کفاش با بیان اینکه دولت سال گذشته 112 درصد از بودجه آموزش و پرورش را تخصیص داده، افزود: همچنین یک هزار و 350 میلیارد تومان خارج از بودجه آموزش و پرورش به طرح رتبه بندی معلمان اختصاص یافته است.
پایان پیام/
نظر شما