به گزارش خبرگزاری شبستان از کرمانشاه، نشست صمیمی ستاد احیاء امر به معروف و نهی از منکر استان کرمانشاه با اصحاب رسانه پیش از ظهر امروز(5 خرداد) با حضور اعضای این ستاد، مدیران مسئول خبرگزاری ها، نشریات مکتوب و سایت های خبری در تالار بعثت برگزار شد.
جانشین دبیر ستاد احیای امر به معروف و نهی از منکر استان کرمانشاه، در این نشست به راهبردهای چهارگانه ستاد در بحث مشارکت و تعامل با رسانه ها اشاره و اظهار کرد: تبیین جایگاه ستاد احیاء یکی از راهبردهای مهم در این عرصه است که با توجه به اهمیت آشنا ساختن مردم با رسالت کاری احیاء این فریضتین و همچنین همراه ساختن افکار عمومی در این راستا، نقش اثرگذار رسانه را نمایان تر می کند.
سردار علی اکبر کرمی با اشاره به تصویب و ابلاغ قانون حمایت از آمران به معروف و ناهیان از منکر، اجرایی شدن این قانون را در احیاء فریضه امر به معروف و نهی از منکر بسیار موثر دانست.
وی تأکید کرد: فرهنگسازی امر به معروف و نهی از منکر به عنوان یکی از واجبات دینی دارای مراحلی است که اولین کار برای نهادینه کردن این واجب فراموش شده، بهره گیری از قرآن و عترت است.
این مقام مسئول، همراهی رسانه ها در فرهنگسازی امر به معروف و نهی از منکر را خواستار شد و گفت: استفاده از بیانات امام راحل و مقام معظم رهبری، بهره گیری از رسانه ها و انجام کارهای آموزشی و پژوهشی از دیگر ضروریات برای فرهنگ سازی این فریضه الهی در جامعه است.
سردار کرمی، تصریح کرد: فرهنگ سازی امر به معروف و نهی از منکر تنها منحصر به یک مورد نیست بلکه موضوع گسترده ای است که منجر به فاصله گرفتن جامعه از بدی ها و نزدیک شدن به خوبی ها می شود.
وی بیان کرد: سخنان رهبر معظم انقلاب در خراسان رضوی بهترین بستر برای نهادینه کردن این فرهنگ است.
جانشین دبیر ستاد احیای امر به معروف و نهی از منکر استان کرمانشاه، همچنین به مراحل قلبی، تذکر لسانی و مرحله عملی امر به معروف و نهی از منکر اشاره و خاطرنشان کرد: مرحله عملی از شئونات حکومتی و دولتی است که باید مورد توجه قرار گیرد.
کرمی، ارتباطات و هماهنگی میان این ستاد و اصحاب را راهبرد سوم برای ترویج این فریضه الهی برشمرد و افزود: مدیریت منابع انسانی و تجهیزات نیز راهبرد چهارمی است که به ستاد احیاء امر به معروف و نهی از منکر استان مربوط می شود و در این راستا خواستار همراهی و همفکری خبرنگاران در تولید اخبار و تنویر افکار عمومی هستیم.
وی ابراز کرد: از مطبوعات و رسانه های استان انتظار داریم با بهره گیری از فضای رسانه ای که در اختیار دارند برای احیاء فریضتین امر به معروف و نهی از منکر بهره برده و یادداشت ها و تحلیل هایی را در رسانه خود به این موضوع اختصاص دهند.
جانشین دبیر ستاد احیای امر به معروف و نهی از منکر استان در پایان عنوان کرد: حوزه اصلی کار ما در بحث آموزش است و در این راستا کارگاه آموزشی ویژه خبرنگاران را با حضور اساتید مجرب کشوری برگزار خواهیم کرد.
در ادامه این نشست مدیران مسئول خبرگزاری ها، هفته نامه ها، نشریات و سایت های تحلیلی و خبری استان به بیان نکته نظرات، انتقادات و راهکارهای پیشنهادی برای فرهنگ سازی امر به معروف و نهی از منکر پرداختند.
پایان پیام/
نظر شما