به گزارش خبرنگار خبرگزاری شبستان از گرگان، علی مرگدری، معاون برنامه ریزی و اشتغال استانداری گلستان، امروز(10 خرداد) در همایش توانمندی های تشکل های کار آفرینی در بهبود فضای کسب و کار گفت: با هدفمند کردن این نشست ها موضوعات خاص را در دستور کار قرار دهیم و با استمرار آن نتایج را رصد کنیم.
وی با اشاره به اینکه وضعیت اشتغال نابه سامان است و بیکاری به خصوص برای نسل جوان و تحصیلکرده ما وجود دارد، افزود: این موضوع به دلیل برخی از اتفاقات دارد به تهدید تبدیل می شود.
مرگدری اظهارداشت: برای ایجاد اشتغال طی سال های گذشته تلاش های بسیاری صورت گرفته است اما اکنون به دلیل برخی سیاست ها برخی از شغل ها از دست داده شد و این نشان می دهد برنامه ها با مشکل مواجه است و نظام آموزشی ما متناسب با نظام کار ساماندهی نشده است.
وی با بیان اینکه مراکز علمی و کاربدی در مسیر نادرستی قرار گرفته اند و مشکل ایجاد کرده اند، تصریح کرد: البته این مراکز منشا خیر هم بوده اند اما باید توجه بیشتری نسبت به آن صورت گیرد.
معاون برنامه ریزی و اشتغال استانداری گلستان با اشاره به اینکه ما در انجام کارها با برنامه نیستیم، گفت: بر اساس نیاز بازار هدف کار نمی کنیم.
وی با بیان اینکه بودجه ای که برای توسعه صادرات در سال 94 دیده شد بودجه خوبی است امام کافی نیست، افزود: ظرفیت صادرات میوه در استان 300 تا 400 هزار تن است اما سه هزار تن صادرات صورت گرفته است.
مرگدری اظهارداشت: کار آفرین کسی است که فرصت های مختلفی را مانند بازار و نیاز درک می کند و برای استفاده از آن ها سرمایه لازم را فراهم می کند.
وی تصریح کرد: اولین قدم کار آفرین شناخت فرصت و مبانی متکی به دانش است و کسی که فرصت ها را شناسایی می کند تهدیدها را هم شناسایی می کند.
معاون برنامه ریزی و اشتغال استانداری گلستان گفت: کشاورزی، صنعت، گردشگری و تجارت از محورهای توسعه استان که در این زمینه توجهات لازم باید صورت گیرد.
وی افزود: در تهیه سند بخش و جامع استان 157 فعالیت احصا شد که 52 فعالیت گزینش شده است.
مرگدری اظهارداشت: موضوعی که کشور در آن هم مشکل دارد و هم مشکل ندارد منابع مالی است که باید به آن پرداخته شود.
وی تصریح کرد: ما به یک ساختار دانا، توانا، با تجربه و با انگیزه نیازمند هستیم و راهکارهایی که ارائه می کنیم نباید رویایی باشد بلکه منطقی و عالمانه باشد.
پایان پیام/
نظر شما