به گزارش خبرگزاری شبستان به نقل از حوزه هنری، غلامرضا بكتاش با بیان اینكه انتظار در مجموع شیرین و سخت است، اظهار كرد: همه ما كه به لحاظ آیین و دین منتظر كسی هستیم تا دنیا را پر از صلح و داد كند، مفهوم شیرین انتظار را می فهمیم.
وی ادامه داد: به نظرم خوب است كه مفاهیم مرتبط با امام زمان (عج) را در آثار كودك و نوجوان بگنجانیم. به تازگی شعری از من در كیهان بچهها منتشر شده كه یكی از اهالی ادبیات كودك و نوجوان به من میگفت این شعر به امام زمان (عج) مربوط نیست، در حالی كه این شعر، تنها اشاره مستقیم به ایشان نداشته و مفهوم انتظار را به خوبی برای كودكان نمایان می كند.
بكتاش خاطرنشان كرد: ادبیات كودك و نوجوان، ادبیات غیرمستقیم است و این غیرمستقیم بودن نباید از آن حذف شود. در دورهای كودكان كشورمان گلستان سعدی و قرآن كریم می خواندند كه بسیاری از پیامهای مطرح شده در آن ها غیرمستقیم است. اما بعدها تحت تاثیر ترجمه، ادبیاتی وارد كشور شد و نویسندگان هم تصور كردند ادبیات كودك و نوجوان باید اینگونه باشد.
این شاعر با تاكید بر این كه كودك امروز به سرعت مراحل رشد را پشت سر می گذارد، عنوان كرد: نویسنده و شاعر باید فكر كند چیزی برای او تولید كند كه در تمام برهههای زندگیاش به درد بخورد. امام زمان (عج) تنها یك شخص نیست، بلكه فكر، اندیشه و آینده است. ایدهای است كه جهان را پر از عدل و داد و روشنی میكند و پر از صلح است و بنابراین همه مفاهیم خوب را میتوان در انتظار و در مفهوم امام زمان (عج) پیدا كرد.
در زیر شعری از غلامرضا بكتاش با مفهوم انتظار می خوانید:
«خاك خشك
تشنه دیدار آب
آسمان
منتظر آفتاب
پنجره
چشم به راه عبور
دوربین
منتظر یك ظهور
چشمهها
تشنه دیدار رود
رودها
چشم به راه سرود
ما ولی
در دل گرمای سخت
منتظر سایه سبز درخت.»
پایان پیام/
نظر شما