توانایی در ارایه مشاوره؛ شاخصه امام جماعت موفق در جذب جوانان

مدیرکل دفتر گسترش نماز، قرآن آموزش و پرورش امام جماعت رامحور فعالیت‌های مسجد دانست و گفت: امام جماعتی که توانایی پاسخگویی به سوالات و ارایه مشاوره به مردم را داشته باشد،می تواند درجذب جوانان به مسجد موفق باشد.

حجت‌الاسلام سیدجواد بهشتی، مدیر کل دفتر گسترش نماز، قرآن و عترت وزارت آموزش و پرورش به بیان راهکارهای جذب جوانان به مساجد اشاره کرد و به خبرنگار شبستان گفت: باید با برگزاری سلسله فعالیت‌ها و برنامه های مشترک بین مساجد و مدارس تعامل و همکاری میان این دو نهاد را تقویت کرد و بر این اساس در طول سال تحصیلی بین مسئولان مساجد و مدارس رفت ‌و آمدهایی صورت گیرد تا با نقشه‌ای مدون تعامل و همکاری میان مسئولان مساجد و مدارس گسترش یابد.


وی برگزاری مسابقات مختلف مدارس در مساجد، سخنرانی ائمه جماعات مساجد در مدارس و برگزاری جلسات انجمن اولیا و مربیان در مسجد را از نمونه اقداماتی دانست که زمینه برقراری ارتباط بیشتر میان مساجد و مدارس را فراهم می‌کند، که این موارد باید از سوی امام جماعت مسجد و مدیر مدرسه مورد توجه قرار گیرد.


حجت‌الاسلام بهشتی به بیان راهکارهای تقویت پیوند متولیان مساجد و برگزار کنندگان جلسات قرآنی پرداخت و گفت: مدیریت حوزه‌های علمیه بایستی در این زمینه تأثیرگذار عمل کنند و با برگزاری دوره ها و مهارت‌های تخصصی برای طلاب و ائمه جماعات راهکارهای برقراری ارتباط با برگزار کنندگان برنامه های آموزشی در مسجد را برای آنها تبیین کنند.


وی با اشاره به فرموده امام رضا (ع) که فرمود:"خداوند نماز جماعت را واجب کرد تا مسلمانان با هم در امر به معروف و نهی از منکر تعاون و همکاری داشته باشند"، گفت: فراهم کردن زمینه عبادت و بندگی خدا، تعلیم و تبلیغ دین و تعاون و همکاری میان متولیان مسجد از ویژگی های مسجد ایده‌آل است.


مدیر کل دفتر گسترش نماز، قرآن و عترت وزارت آموزش و پرورش، امام جماعت را محور مسجد معرفی کرد و افزود: اخلاق خوب و جاذبه امام جماعت، انضباط در مسجد، پاسخ‌گویی و مشاوره دادن به مردم از توانایی‌هایی است که یک امام جماعت موفق باید داشته باشد تا به این وسیله زمینه‌ساز جذب جوانان به مسجد ‌شود.
پایان پیام/

 

کد خبر 46365

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha