به گزارش خبرگزاري شبستان از قم، آيتالله ناصر مكارم شيرازي امروز (21 خبرداد) در مراسم رونمايي از آثار گلشن ابرار و ديدار با طلاب و اساتيد استان فارس و آذربايجان كه در مدرسه امام موسي كاظم(ع) برگزار شد، طي سخناني گفت: همه وجود ما از خداوند است و هر چه داريم از وجود ايشان است كه بايد مد نظر داشته باشيم.
وي گفت: از همه بخشندهتر در دنيا پيامبر(ص) است و ايشان فرمودند بعد از من بخشندهتر علمايي هستند كه علم ياد ميگيرند و به ديگران ياد ميدهند.
اين مرجع تقليد تصريح كرد: طبق روايات علما تا دنيا زندهاس باقي ميمانند و بدنشان زير خاك است اما نقش و آثار آنها و همچنين افكار آنها در دلها وجود دارد و البته اين عالمي است كه اثر گذار باشد.
آيتالله مكارمشيرازي در ادامه گفت: استعدادها در استانها متفاوت است و يكي از استانهايي كه عالم پرور و استعدادپرور است استان فارس است كه در طول تاريخ بزرگان زيادي را پرورش داده است.
وي تصريح كرد: ما بايد آثار اين عالمان بزرگ را معرفي كنيم و پرورش دهيم تا نسل جوان ما با اين آثار آشنا شده و بدانند كه وارث چه آثار عظيمي هستند.
اين مرجع تقليد افزود: بايد بدانيم كه اين سرزمين و نسل وارث همان نسل قبلي است و بايد استعدادهاي درخشان را پيدا كنيم و بدانيم كه مهمترين سرمايه يك مملكت سرمايه انساني است.
آيتالله مكارمشيرازي عنوان داشت: از سوي ديگر ما وظيفه داريم بعد از شناسايي نخبگان بايد آنها را پرورش دهيم كه اين موضوع بسيار مهمي است و چه كسي ميگويد كه در ديگر علماي بزرگ ديده نميشود و اينها در جامعه وجود دارند و بايد استعدادهاي آنها را پرورش داد.
وي گفت: ما در اين مدرسه نيز دست به اين كار زده و اقدام به پرورش نخبگان ديني ميكنيم تا در اين مركز پرورش داده شده و به شهرهاي ديگر اعزام شوند.
استاد برجسته حوزه علميه قم با اشاره به حضور تكفيريها گفت: در برابر اين تكفيريها مدافعاني نياز است كه در برابر اين هجمهها ايستادگي كنند و بنابراين شناختن استعدادهاي خوب و درخشان لازم است.
آيتالله مكارمشيرازي تصريح كرد: گاهي در كتابها سران صوفيه كه در فارس بودند به جاي علماي بزرگ اينها را معرفي ميكردند و مراقب باشيد كه فريب اين مسائل را نخوريد.
پايان پيام/
نظر شما