جهاد اقتصادی نیازمند تدوین راهبرد در تمام بخش‌هاست

مدیرکل تبلیغات اسلامی استان سمنان گفت: تحقق جهاد اقتصادی در کشور نیازمند تدوین راهبردها و تعیین اولویت در تمام بخش‌هاست.

حجت‌الاسلام علی شکری در گفتگو با خبرنگار شبستان اظهار کرد: تعیین استراتژی و راهبردها، روش‌های مختلفی دارد که یکی از این روش‌ها نام‌گذاری های سالانه است.


وی تصریح کرد: مقام معظم رهبری چند سالی است که علاوه بر بیان ضرورت‌ها در مناسب‌های مختلف و ابلاغ برنامه‌ها از این روش استفاده کرده و در آغاز هر سال، آن را با یک عنوان خاص نام‌گذاری می‌کنند.


مدیرکل تبلیغات اسلامی استان سمنان اضافه کرد: هنگام بازخوانی نام‌گذاری‌ها در سال‌های گذشته مشاهد می‌کنیم که رهبری سه سال متوالی را با عناوین اقتصادی «سال اصلاح الگوی مصرف»، «سال همت مضاعف و کار مضاعف» و «سال جهاد اقتصادی» نام‌گذاری کردند که به نوعی حاکی از همان ترجمان در همت مضاعف و کار مضاعف است.


شکری ادامه داد: این نام‌گذاری‌ها با مضامینی قوی‌تر و بلندتر از آنچه برخاسته از مبانی اعتقادی و اندیشه ناب اسلامی و منطبق با ائمه معصومین (ع) باشد، تعیین شده است.


مدیرکل تبلیغات اسلامی استان سمنان اظهار داشت: نامگذاری هر یک از این سال‌ها با توجه به مسائل سال قبلی و مسائل پیش رو در سال آینده در عرصه جهانی، منطقه‌ای و داخلی از اهمیت بسیار فوق‌العاده‌ای برخوردار است و می‌تواند به نوعی تعیین استراتژی و راهبرد سالانه تلقی شده و منطبق با اهداف پیش رو در آینده باشد.


وی گفت: جایگاه سال 1390 در نظام مقدس جمهوری اسلامی ایران مهم است زیرا با ورود به این سال، با گذشت 32 سال از پیروزی انقلاب شکوهمند اسلامی ایران مواجه هستیم و در سال سوم از دهه چهارم انقلاب اسلامی که دهه پیشرفت و عدالت نامیده شده است، قرار می‌گیریم.


شکری افزود: طبیعی است که شرایط حال حاضر انقلاب اسلامی با گذشت سه دهه بسیار روشن و متفاوت از دهه‌های پیشین بوده و نیز سطح انتظارات نسبت به گذشته تغییر کرده است.


مدیرکل تبلیغات اسلامی استان سمنان تصریح کرد: تنها راه رسیدن به پیشرفت فراهم‌سازی زیرساخت‌ها و ایجاد رفاه اقتصادی و اجتماعی و نیز ایجاد عدالت در جامعه در زمینه توزیع ثروت و رفع فقر است.


وی اضافه کرد: این کار نیازمند حرکت جهادی است و انتخاب هر مسیر دیگری غیر از جهاد اقتصادی ما را به هدف بلند و متعالی نمی‌رساند.


شکری گفت: قرار گرفتن واژه جهاد در کنار اقتصاد و ترکیب مفهومی این دو برای ذهن هر نوع مخاطبی معنای خاصی را متبادر می‌سازد و لازم است تا از نظر مفهومی، اصطلاح جهاد اقتصادی مورد مداخله اهل فن و نظر قرار گیرد.


مدیرکل تبلیغات اسلامی استان سمنان تصریح کرد: واژه جهاد از ریشه لغوی جهاد به معنای تلاش و کوشش فراوان در انجام یک فعالیت و کار مشخص و معین است و علاوه بر این، در واژه جهاد دو نکته مهم و قابل توجه دیگر نیز نهفته است.


وی، ایستادگی و مقاومت در برار ناملایمات و سختی‌ها در رسیدن به یک هدف و مبارزه با عاملی به نام دشمن را دو نکته‌ دیگر عنوان کرد که در کلمه جهاد نهفته است.


شکری اضافه کرد: انجام یک حرکت و فعالیت جهادی بدون ایستادگی و مقاومت و نیز مبارزه با دشمن معنا و مفهوم پیدا نمی‌کند.


مدیرکل تبلیغات اسلامی استان سمنان اظهار داشت: استقلال اقتصادی و رهایی از وابستگی اقتصادی تنها از راه جهاد و تلاش فراوان امکان‌پذیر است.


وی تصریح کرد: کارآمدی نظام در عرصه‌های مختلف، تحقق شعار عدالت و پیشرفت در دهه چهارم انقلاب اسلامی، تحقق اهداف سند چشم‌انداز 20 ساله نظام، حذف سیطره اقتصادی غرب از جهان اسلام، غبارزدایی و رفع مظلومیت از چهره مسلمانان و استفاده بهینه از منابع سرشار ملی تنها در پناه حرکت جهادی و انجام جهاد اقتصادی امکان‌پذیر است.


پایان پیام/.

کد خبر 46481

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha