به گزارش خبرگزاری شبستان از خرم آباد، حجت الاسلام سید احمد میرعمادی، نماینده ولی فقیه در لرستان امروز(25 خرداد) در تفسیر آیات 82 و 83 سوره نحل، اظهار داشت: این آیات در خصوص نعمت های الهی و عواقب کفر نعمت نازل شده است.
وی با بیان اینکه نعمتهای الهی در قرآن در شش محور بیان شده است، افزود: در سوره نحل که به سوره نعمتها معروف است، از 50 نعمت الهی یاد شده است.
حجت الاسلام میرعمادی، با بیان اینکه کفر نعمت برگزفته از تکبر بشر است، بیان کرد: از مهم ترین آثار کفران نعمت سلب آرامش و آسایش بشر است.
وی، اضطراب، ذلت، خواری، سردرگمی و تبدیل نعمت به نقمت و عذاب را از دیگر آثار کفران نعمت خواند و اظهار داشت: کفران نعمت موجب می شود خوشبختی از زندگی انسان رخت بربندد.
نماینده ولیفقیه در لرستان، شکر نعمت را از رسالت های پیامبران الهی خواند و اذعان داشت: پیامبران الهی وقتی به رسالت مبعوث میشدند چند وظیفه را عهدهدار شدند که ابلاغ وحی به مردم و هدایت مردم از ظلمات بهسوی نور و از جهل به سوی علم و نشان دادن راه بندگی به مردم از جمله این وظایف هستند.
وی خاطرنشان کرد: خداوند متعال در آیه 82 سوره نحل در این رابطه فرموده است: «فَإِن تَوَلَّوْاْ فَإِنَّمَا عَلَیْکَ الْبَلاَغُ الْمُبِینُ؛ پس اگر رویگردان شوند بر تو فقط ابلاغ آشکار است».
حجت الاسلام میرعمادی، با اشاره به آیه 83 سوره نحل، افزود: »یَعْرِفُونَ نِعْمَتَ اللّهِ ثُمَّ یُنکِرُونَهَا وَأَکْثَرُهُمُ الْکَافِرُونَ؛ نعمت خدا را میشناسند اما باز هم منکر آن میشوند و بیشترشان کافرند» چیست.
وی جهل و نادانی را از عامل ها و ریشه های کفران نعمت خواند و ادامه داد: برخی نیز از سر تکبر نعمتهای الهی را انکار می کنند که شیطان نمونه ای از منکران نعمت های الهی است.
حجت الاسلام میرعمادی، با اشاره به اینکه خداوند متعال در خصوص فرعون فرموده است، ما فرعون را به هلاکت رسانیدیم چون نعمت الهی را انکار کرد، بیان کرد: هلاکت و نابودی از آثار کفران نعمت های الهی است.
نماینده ولی فقیه در لرستان، تاکید کرد: همچنین نباید نعمت های الهی را در راه گناه و معصیت صرف کنیم.
پایان پیام/
نظر شما