حضور ۱۴ گروه جهادی در مناطق محروم همزمان با ماه رمضان/ دانشگاهها در حمایت اردوهای جهادی کم کاری نکنند

خبرگزاری شبستان: مسئول سازمان بسیج دانشجویی خراسان جنوبی از اعزام ۱۴ گروه جهادی در ماه مبارک رمضان به روستاهای شهرستان سربیشه، بخش مرکزی بیرجند، درمیان، فردوس و قاین خبر داد و گفت: انتظار نداریم دانشگاهی برای جشن های غیرمتعارف هزینه های هنگفت کنند اما برای اعزام گروههای جهادی از خود بی انگیزی و کم کاری نشان دهد.

به گزارش خبرنگار خبرگزاری شبستان از بیرجند، علی قاسمی صبح امروز (۲۷ خرداد) در جمع خبرنگاران رسانه های گروهی اظهار داشت: اردوهای جهادی علاوه بر اجر معنوی، زمینه ساز بهره برداری از دانش تئوری دانشجویان را فراهم می کند.

 

وی با اشاره به اینکه دانشجویان، مدیران آینده نظام هستند، افزود: شرایط اردوهای جهادی برای این است که مدیریت کوچکی را دانشجویان تجربه کنند و با محرومیت روستاها آشنا شوند.

 

مسئول سازمان بسیج دانشجویی خراسان جنوبی با تاکید بر اینکه گروههای جهادی، سفیران کار و تلاش هستند، ادامه داد: امسال برای اولین بار برای گروههای جهادی شعاری تحت عنوان « فرزندان بصیر امام- سفیران کار و تلاش» در نظر گرفته ایم.

 

وی اظهار داشت: دانشجویانی که به اردوهای جهادی اعزام می شوند به دلیل اینکه می دانند در مدت کمی باید کار مفید و موثری انجام دهند، از تمام لحظات به بهترین شکل استفاده می کنند بنابراین حداقل نتیجه این گروههای جهادی، تقویت روحیه خودباوری در مناطق محروم است.

 

وی از اعزام 50 گروه جهادی دانشجویی با تعداد 900 دانشجو در طول تابستان به مناطق مختلف محروم استان خبر داد و گفت: از این تعداد 14 گروه جهادی در ماه مبارک رمضان به روستاهای شهرستان سربیشه، بخش مرکزی بیرجند، درمیان، فردوس و قاین اعزام می شوند.

 

قاسمی تاکید کرد: فعالیت های این گروهها علی رغم اینکه در ماه مبارک رمضان اعزام می شوند در زمینه های عمرانی، بهداشت، درمان، آموزش و ... است.

 

وی با بیان اینکه 36 گروه جهادی دیگر در مرداد و شهریور امسال به نقاط محروم استان اعزام می شوند، افزود: بسیج دانشجویی مانند سایر اقشار بسیج در اعزام گروههای جهادی نقش موثری دارد و اولین قشری که اقدام به اعزام گروههای جهادی در سال ۸۳ کرد، بسیج دانشجویی بود.

 

مسئول سازمان بسیج دانشجویی خراسان جنوبی اضافه کرد: سال گذشته یکهزار و 100 نفر دانشجو در قالب 62 گروه جهادی به مناطق محروم استان اعزام شدند.

 

وی گفت: ایجاد انگیزه و زنده نگه داشتن دلها در روستاها، پرورش مدیران بصیر، مومن و کارآمد از برکات اردوهای جهادی است.

 

وی یکی از خصوصیات گروههای جهادی دانشجویی را بحث مطالبه گری عنوان کرد و افزود: برخی از مشکلات روستاها به دلیل کم کاری مدیران برآنها تحمیل شده است که گروههای جهادی مسائل و مشکلات روستاها را احصاء کرده و پس از بازگشت، از ادارات مربوطه به مطالبه گری مشکلات برای رفع آنها اقدام خواهند کرد.

 

قاسمی کمک به محرومیت زدایی، خودسازی معنوی، تربیت مدیران جهادی، کمک به تحقق اقتصاد مقاومتی، پرکردن اوقات فراغت، پیوند دانش نظری و عملی دانشجویان و تقویت کار گروهی را از اهداف اردوهای جهادی برشمرد.

 

وی ادامه داد: بیشترین اعزام گروههای جهادی مربوط به دانشگاه بیرجند، پیام نور و مرکز تربیت معلم و فرهنگیان است.

 

مسئول سازمان بسیج دانشجویی خراسان جنوبی با تاکید بر اینکه انتظار نداریم دانشگاهی برای جشن های غیرمتعارف هزینه های هنگفت کنند اما برای اعزام گروههای جهادی از خود بی انگیزی و کم کاری نشان دهند، اذعان کرد: دانشگاهها همه ساله قول کمک ساختاری، حقوقی و مادی را در اعزام دانشجویان به اردوهای جهادی داده اند که امید است امسال محقق شود.

 

قاسمی افزود: یکی از مباحثی که در خودسازی دانشجویان در اردوهای جهادی موثر است برگزاری حلقه های صالحین است که در این حلقه های معرفتی، سبک و سیره جهادی امام خمینی(ره) مورد بحث و بررسی قرار می گیرد و در این رابطه اساتیدی نیز اعزام می شوند و امید است که با توجه به تحریفاتی که درخصوص امام خمینی(ره) به صورت سلیقه ای انجام می شود بتوانیم روشنگری کنیم.

 

 

پایان پیام/

کد خبر 466071

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha