طرح "نورباران" طرحی ملی نیست!/وزارت ارشاد از طریق کمک های مردمی قرآن چاپ می کند

خبرگزاری شبستان: حجت الاسلام حشمتی گفت: توزیع و چاپ کتاب از طریق کمکهای مردمی که توسط سازمان دارالقرآن با عنوان طرح نورباران اجرا می شود طرحی ملی نیست.

حجت الاسلام محمدرضا حشمتی، معاون قرآن و عترت وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی در پاسخ به این سوال که طرح چاپ و توزیع قرآن از طریق کمک های مردمی یک سال است که توسط سازمان دارالقرآن اجرا می شود آیا اجرای این طرح توسط معاونت موازی کاری نیست؟ به خبرنگار قرآن و معارف خبرگزاری شبستان گفت: توزیع و چاپ قرآن از طریق کمک های مردمی که توسط سازمان دارالقرآن کریم با عنوان طرح نورباران اجرا می شود کلیات و جامعیت ندارد و یک طرح ملی نیست.

 

وی با اشاره به آماده سازی مقدمات اجرای طرح چاپ و توزیع قرآن از طریق کمک های مردمی افزود: بر این اساس معاونت قران و عترت وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی تصمیم گرفت طرح چاپ و توزیع قران با کمک با کمکهای مردمی را در سطح ملی اجرا کند که طراحی های ان مصوب شده و تا آینده ای نزدیک به دنبال اجرایی کردن آن خواهد بود.

 

معاون قرآن و عترت وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی با اشاره به افت تیراژ چاپ قرآن در کشور گفت:گفتنی است تیراژ چاپ قرآن توسط وزارت ارشاد یک میلیون است این در حالی است که در سالهای گذشته این تیراژ تا سه میلیون قرآن هم رسیده بود ما طی سالهای اخیر با افت چاپ قرآن مواجه هستیم.

 

وی خاطرنشان کرد: باید برای برطرف کردن نیازهای داخلی و بین المللی در این خصوص اقدامی انجام دهیم و برای چاپ و توزیع قرآن نباید تنها به تامین اعتبار از طریق منابع دولتی اکتفا کنیم. مردم نیز علاقه بسیاری در مشارکت و چاپ قرآن دارند که از حمایتهای خیرین نیز در این زمینه استفاده خواهیم کرد.

 

معاون قرآن و عترت وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی  با تأکید بر چاپ قرآن جمهوری اسلامی در داخل کشور و رسیدن به خودکفایی در این امر افزود: در حال حاضر دستگاه‌ها و تکنولوژی چاپ این نوع قرآن به کشور وارد شده است و به احتمال قوی این قرآن در آینده نزدیک در ایران و با تجهیزات داخلی به چاپ می‌رسد؛ ولی در عین حال کاغذ مناسب برای چاپ این قرآن به کشور وارد خواهد شد.

 

حجت‌الاسلام حشمتی با بیان اینکه در این راستا تعدادی از چاپخانه‌های بزرگ قرآن ایران اعلام آمادگی کرده‌اند، تصریح کرد: در صورت حمایت از بخش چاپ باید اعتبارات مناسبی برای آن اختصاص یابد.

 

وی تصریح کرد: در جمهوری اسلامی ایران، کتابت قرآن مورد توجه بیشتر هنرمندان و خوشنویسان قرار گرفته است که در همین راستا، برخی درجه یک هنری و برخی از اساتید، درجه عالی گرفتند.

 

حجت الاسلام حشمتی  با بیان این مطلب اظهار کرد: قرآن‌های زیادی توسط خوشنویسان و کاتبان کشورمان نوشته می‌شود و این موضوع مختص به تهران نیست و در هر استان، تعداد زیادی قرآن کتابت می‌شود که روند کتابت قرآن را می‌توان بیشتر در شهرهای تهران، قم، مشهد و ... مشاهده کرد.

 

حجت‌الاسلام حشمتی در ادامه طرح موضوع کتابت قرآن عنوان کرد: برخی قرآن‌ها به صورتی کتابت شده‌اند که در سطح ملی مطرح می‌شوند و همین موضوع سبب می‌شود که کاتبان آنها درجه ممتاز دریافت کنند.

 

 

پایان پیام/

کد خبر 466128

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha