به گزارش خبرگزاری شبستان به نقل از کتابخانه مجلس شورای اسلامی ،یکی از مهمترین مراکز تولید علم در هر جامعهای، دانشگاهها و مراکز آموزشی و پژوهشی آن جامعه میباشد و میتوان گفت که یکی از راههای ارزیابی سطح علمی یک جامعه ارزیابی خروجیهای دانشگاهها و جوامع علمی آن کشور با جامعه میباشد و ارزیابی پایاننامههای دانشگاهها یکی از معیارهای امتیازدهی به خروجی دانشگاهها میباشد.
در این کتاب از میان اطلاعات چهار هزار پایان نامه گردآوری شده، گزینش پایاننامههای مرتبط با موضوع همایش بوده است و در نهایت بعد از پالایش چند باره اطلاعات 1540 پایان نامه مرتبط با موضوع میراث مشترک ایران و عراق گزینش شده و 90 پایان نامه در سطح دکتری و بقیه در سطح کارشناسی ارشد میباشد که در این کتاب منتشر شده است.
نحوه جستجو به دیلل دسترسی نداشتن مستقیم به لیست پایاننامههای مراکز حوزوی و دانشگاهی بیشتر به صورت اینترنتی و از طریق سامانههای اطلاعرسانی دانشگاهها و حوزهها و موسسات آموزشی و پژوهشی بوده است.
در این کتاب از سال 1354 تا 1393 شمسی پایان نامههای سطح کارشناسی ارشد و دکتری مرتبط با همایش میراث مشترک ایران و عراق منتشر شده است و تمامی چکیدهها و کلیدواژههای پایاننامهها از اطلاعات مندرج در پایاننامهها استفاده شده است.
در پایان کتاب پنج نمایه آورده شده است: نمایه عناوین پایان نامهها، نمایه اسامی پدیدآورندگان پایاننامهها، نمایه اساتید راهنما، نمایه اساتید مشاور و نمایه دانشگاهها که همگی به ترتیب الفبایی آمده است.
این کتاب با گردآوری محمد حقی خوانساری از سوی مجمع ذخائر اسلامی قم در سال 92 و در 686 صفحه منتشر شده است.
پایان پیام/
نظر شما