بازی کلش آف کلنز ویرانی تمدن ها را نشانه گرفته است

خبرگزاری شبستان: یک جامعه شناس با تاکید بر اینکه بازی های بومی و محلی باید احیا شود، اظهار کرد: بازی هایی همانند کلش آف کلنز ویرانی تمدن ها را به جای سازندگی تمدن ترویج می کند.

جعفر بای، جامعه شناس در گفتگو با خبرنگار اجتماعی خبرگزاری شبستان درباره آسیب های بازی های اینترنتی اظهار کرد: متأسفانه بازی های اینترنتی که دستاورد کشورهای بیگانه است بیشتر ویرانی تمدن ها را ترویج می کند و از سازندگی خبری نیست.

 

وی افزود: برای مثال در بازی اینترنتی کلش آف کلنز باید بجنگید، ویران کنید تا بتوانید ثروت به دست آورید و در این بازی از خانه تا کلیسا خراب می شود و این نشان از آن دارد که حتی به مساجد هم نباید توجه کرد و می توان آن را خراب کرد و این مسئله موجب می شود تا قداست مکان های مذهبی و ارزشی از بین برود.

 

این جامعه شناس تصریح کرد: بازی هایی که منشأ آن کشورهای ویرانه است مسلما با فرهنگ قومی و محلی ما همخوانی ندارد و ارتباطی معنادار برقرار نمی کنند.

 

بای با تاکید بر اینکه باید بازی های سنتی احیا شود، بیان کرد: بازی های سنتی با فرهنگ بومی ما همخوانی دارد و کودکان و نوجوانان هنگامی که بازی می کنند تحرک دارند در صورتی که در بازی های جدید تحرکی وجود ندارد و این مسئله نیز موجب بروز بیماری هایی چون چاقی، انزوا، خستگی عضلات، مشکلات بینایی می شود.

 

وی تصریح کرد: بازی های ساخت بیگانه بیشتر روحیه خشونت و جنگ ویرانی را تقویت می کند و متاسفانه آموزنده نیستند.

 

این جامعه شناس تاکید کرد: کسانی که به بازی های اینترنتی معتاد می شوند، منزوی می شوند چرا که باید همه تمرکزشان بر روی بازی باشد و حرف های دیگران را نمی شنوند و به دلیل اینکه این نرم افزارهای بازی ها در گوشی ها و تبلت ها نصب است بنابراین کاربران می توانند در اتاق ها و پستوها بازی کنند و هیچ نظارتی نباشد و این خود آسیب زا است.

 

یان پیام/

کد خبر 466646

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha