حجت الاسلام محمدصادق کفیل در گفت و گو با خبرنگار حوزه مهدویت خبرگزاری شبستان با بیان اینکه رمضان ماه ورود خدا به خانه هاست، گفت: در رمضان خداوند متعال به سمت ما آمده و توجه بیشتری به ما می کند. بنابراین بهتر است ما نیز توجه بیشتری در این ماه به خداوند داشته باشیم.
وی با بیان اینکه رمضان یعنی خدا را حاضر و ناظر دیدن، خاطرنشان کرد: با توجه به اینکه خدا همیشه حاضر و ناظر است ولی بهتر است که این حضور و نظارت را در ماه مبارک رمضان جدی تر ببینیم و آن را در زندگی جاری و ساری کنیم.
حجت الاسلام کفیل رمضان را ماه عشق بازی با خدا و پیوند خلق با خالق دانست و بیان داشت: اگر خداوند متعال در ماه رمضان روزه را قرار داد، برای این بود که این پیوند محکم تر و بیشتر شود و به نوعی جدایی از خود گرایی ایجاد شود و در مقابل پیوند با خلق و دگر خواهی رونق گیرد.
این پژوهشگر مهدوی با بیان اینکه برای رسیدن به خدا تنها مسیر و راهنما امام است، اظهارداشت: باید توجه داشت که بهره وری از ماه رمضان در پیوند با امام عصر(ع) حاصل می شود. به گونه ای که اگر انسان در این ماه پیوند جدی با خالق برقرار کند، باید پیوندش را با امامش بیشتر کند؛ چراکه هر چه پیوند با امام عصر(ع) بیشتر شود، قرب انسان با حق تعالی بیشتر می شود.
وی با بیان اینکه تجلی شب های قدر که با عظمت ترین شب ها و بهترین شب سال است، در امام شناسی و پیوند با امام معنا می یابد، تصریح کرد: این درحالی است که ما بدون معرفت امام نمی توانیم به هدف نهایی ماه رمضان برسیم و پیوند جدی با خدای متعال برقرار کنیم.
حجت الاسلام کفیل با بیان اینکه سوره ای که در وقت سحر و افطار بیشتر قرائت می شود، سوره قدر است، ادامه داد: سوره قدر پیوند جدی با امام عصر(ع) است. بنابراین بهتر است به همراه قرائت این سوره، دعای روزه داران در وقت افطار هم دعای برای ظهور حضرت باشد.
این پژوهشگر مهدوی با اشاره به قرائت دعای "اَللّـهُمَّ اَدْخِلْ عَلى اَهْلِ الْقُبُورِ السُّرُورَ" بعد از هر نماز در ماه رمضان، افزود: با توجه به اینکه عملی شدن فرازهای این دعا در عصر ظهور اتفاق می افتد، در ماه رمضان بعد از هر نماز دست به دعا برمی داریم و دعا می کنیم تا بهشت ظهور رخ دهد زیرا با ظهور گرفتاری های عالم رفع می شود و همه سختی های دنیا مرتفع می گردد.
وی با اشاره به قرائت دعای افتتاح در شب های ماه رمضان گفت: ما در دعای افتتاح به خداوند متعال می گوییم، خدایا ما در ماه تو هستیم ولی اماممان غایب است و با قرائت دعای افتتاح می گوییم اگر ماه رمضان ماه عشق بازی با توست، عشق بازی واقعی با تو در عصر ظهور اتفاق می افتد و عشق به تو با ظهور معنی می شود.
حجت الاسلام کفیل با بیان اینکه بنابراین معلوم می شود که همه هستی ماه رمضان امامت است، خاطرنشان کرد: به طوری که دعاهای سحر و افطار، دعاهای بعد از نماز و دعای شب های روزه داران پیوند جدی با امام عصر(ع) دارد و دعا برای تعجیل در فرج است.
این پژوهشگر مهدوی ماه رمضان را ماه انفاق و پرداخت صدقه دانست و بیان داشت: اگر در این ماه مبارک افطاری می دهیم، به نیت سلامتی امام عصر(ع) و فرج حضرت باشد و نیت کنیم که خدایا افطاری می دهیم تا اماممان سلامت باشد و این افطاری نشان دهنده دگراندیشی برای رقم خوردن جامعه مهدوی باشد.
پایان پیام/
نظر شما