به گزارش خبرگزاری شبستان از اراک، آیت الله قربانعلی دری نجف آبادی، نماینده ولی فقیه در استان مرکزی و امام جمعه اراک شامگاه گذشته (7تیر) در مراسم گرامیداشت یاد و خاطره شهدای هفتم تیر که در مصلای بیت المقدس شهر اراک برگزار شد، بر گرامیداشت یاد این بزرگ مردان تاکید کرد و گفت: برگزاری این گونه برنامه ها راهی برای زنده نگه داشتن یاد و خاطره شهدا و همچنین نشان دادن کینه و توطئه دشمنان به اسلام و ارزش های اسلامی و انقلاب است.
وی با اشاره به واقعه تروریستی و دردناک هفتم تیر بیان کرد: این حادثه خونین و دردناک اوج کینه توزی منافقان کوردل و مخالفان منحوس نظام مقدس جمهوری اسلامی را به نظام و انقلاب شکوهمند ایران اسلامی به اثبات می رساند.
امام جمعه اراک با بیان اینکه این حادثه و وقایع مشابه آن که توسط منافقین انجام شده است باید برای نسل جوان و نوجوان تبیین شود، اضافه کرد: مسئولان امر و افرادی که از این حوادث اطلاع دارند باید به بیان این حوادث پرداخته و آن را برای قشر جوان و نوجوان تشریح کنند.
این مقام ارشد استان در ادامه با اشاره به اینکه حادثه هفتم تیرعمق مظلومیت انقلاب را به جهانیان نشان داد، اظهار کرد: حادثه هفتم تیر سال 60 و شهادت شهید بهشتی و 72 تن از یاران با وفایش نشان دهنده عمق مظلومیت انقلاب اسلامی و یاران انقلاب بود.
آیت الله دری در بخش دیگری از سخنانش به حوادث و وقایع دیگر از جمله حادثه 15 خرداد سال 42، حادثه مدرسه فیضیه، 17 شهریور و شهادت هزارن انسان بی گناه در جریان پیروزی انقلاب اسلامی اشاره کرد و گفت: ملت ایران به ویژه نسل جوان باید بدانند که دشمنان اسلام و انقلاب اسلامی هیچ گاه بیکار ننشسته و همواره در صدد ضربه زدن به ارزش های اسلامی و انقلاب بودند.
وی با اشاره به اینکه این توطئه ها و کشتار افراد بی گناه در جریان انقلاب و بعد از آن با همکاری و همدستی آمریکا، انگلیس و شاه به وقوع پیوست، اظهار کرد:مردم مومن و ولایتمدار ایران اسلامی گوش به فرمان رهبر و ولی امر خود با سرنگونی رژیم پهلوی انتقام خون های ریخته شده را گرفتند و انقلاب اسلامی را پایه گذاری کردند.
در حادثه هفتم تیر خون پاک انسان های عالم و فرهیخته بر زمین ریخته شد
نماینده ولی فقیه در استان مرکزی و امام جمعه اراک با بیان اینکه در حادثه هفتم تیرماه 1360 خون یکصد و 50 نفر از انسان های علم و فرهیخته ایران اسلامی در حزب جمهوری بر زمین ریخته شد و این حادثه به دست منافقین کوردل رقم خورد.
وی افزود: در هفتم تیر 1360، دکتر بهشتي و تعداد زيادي از اعضاي حزب جمهوري اسلامي جلسه ای در دفتر مرکزي اين حزب داشتند اما منافقين که منطقي جز ترور و خشونت نداشتند با بمب گذاري، شهيد بهشتي و 72 نفر از ياران صدیق ايشان را به شهادت رساندند.
وی اظهار داشت: منافقین با به پا کردن فاجعه تروریستی هفتم تیر، به زعم خویش قصد داشتند تا با حذف فیزیکی نیروهای متعهد و شخصیتهای برجسته انقلاب، حرکت رو به جلو و فزاینده ایران اسلامی را با مشکل جدی و اساسی روبه رو ساخته و اتحاد و انسجام و همگرایی بین امت و امام را تضعیف کنند.
امام جمعه اراک با اشاره به اینکه شهید بهشتی یک الگوی شاخص و متفکر زمان شناس و مکان شناس و حادثه شناس بود، اظهار کرد: ایشان زمان خود و ده ها سال جلوتر را می دید و برای آینده برنامه، هدف و تدبیر داشت.
این مقام مسئول با بیان اینکه شهید بهشتی در راستای ترویج علم و دانش، دین و فرهنگ و معارف اسلامی در جامعه تلاش می کرد: اضافه کرد: تاسیس دبیرستان دین و دانش در حوزه علمیه قم و مدرسه حقانی تهران از جمله فعالیت های شهید بهشتی در راستای ترویج علم دانش و مذهب در کشور بود.
پایان پیام/
نظر شما