به گزارش خبرنگار خبرگزاری شبستان از اصفهان، آیت الله سید ابوالحسن مهدوی، نماینده مردم استان اصفهان در مجلس خبرگان رهبری، در جلسه اخلاق(8 تیر) که در مدرسه علمیه ملا عبدالله اصفهان برگزار می شود گفت: در قرآن از ضلالت هم یاد شده است.
وی با اشاره به اینکه امام به معنای پیشوا و پیروی شده است افزود: در فارسی کلمه امام از تقدس خاصی برخوردار است و به معنای پیشوای حق شناخته می شود.
عضو مجلس خبرگان رهبری، با استناد به آیه 41 سوره قصص اظهار داشت: وجعلناهم ائمه یدعون الی النار و یوم القیمه لاینصرون و آنها راپیشوایانی قرار دادیم که دیگران را بسوی آتش دعوت می کردند و در روز قیامت ابدای اری نخواهند شد، یعنی فرعونیان در امر گمراهی از دیگران سبقت گرفته و دیگران را بسوی کارهایی که مستوجب آتش دوزخ بود راهنمایی می کردند و اینکه خداوند آنها را پیشوای ضلالت قرار داد از باب مجازات بود.
وی تاکید کرد: پیامبر خدا حضرت محمد(ص) و حضرت فاطمه زهرا(س) امام محسوب می شوند ولی در اصطلاح امام گفته نمی شوند و امامان همان 12 نفر هستند.
آیت الله مهدوی بیان داشت: در آیه 37 سوره ابراهیم آمده است: «رَبَّنا إِنِّی أَسْکَنْتُ مِنْ ذُرِّیَّتی بِوادٍ غَیْرِ ذی زَرْعٍ عِنْدَ بَیْتِکَ الْمُحَرَّمِ رَبَّنا لِیُقیمُوا الصَّلاةَ فَاجْعَلْ أَفْئِدَةً مِنَ النَّاسِ تَهْوی إِلَیْهِمْ وَ ارْزُقْهُمْ مِنَ الثَّمَراتِ لَعَلَّهُمْ یَشْکُرُون»؛ (پروردگارا، من[یکى از] فرزندانم را در درّهاى بىکشت، نزد خانه محترم تو، سکونت دادم. پروردگارا، تا نماز را به پا دارند، پس دلهاى برخى از مردم را به سوى آنان گرایش ده و آنان را روزى ده، باشد که سپاسگزارى کنند.
امام جمعه موقت اصفهان، با اشاره به اینکه در این آیه بیش از یک نفر مورد بحث است و باید به صورت مثنی باشد گفت: منظور از الیهم در این آیه، 14 نفری هستند که تمام جهان و حتی خانه خدا به خاطر آنها خلق شده است.
وی تاکید کرد: با توجه به اینکه پیامبر اسلام(ص) و اهل بیت(ع)، والاترین افراد از نسل حضرت ابراهیم(ع) میباشند، عروج معنوی و ارتباط شیعیان به آن بزرگواران را از مصادیق این آیه است.
نماینده مردم استان اصفهان در مجلس خبرگان رهبری، با بیان اینکه امام باقر(ع) قسم یاد کرده اند که دعای حضرت ابراهیم راجع به ما بود گفت: در قرآن کریم 600 آیه راجع به علی بن ابیطالب(ع) و بیش از 130 آیه در مورد امام زمان(عج) و در مجموع 900 آیه در مورد امامان وجود دارد.
وی تاکید کرد: هیچکدام از این آیات صریح نیست تا مخالفین قرآن را تحریف نکنند و حتی علاقه شان به قرآن کم نشود.
آیت الله مهدوی، بیان داشت: در یکی از دعاها حضرت محمد(ص) به عنوان شرافت دهنده خانه خدا معرفی شده است و منظور از لولاک لما خلقت الافلاک نیز همین است که اگر زمین نبود، مسجدالحرام که جزئی از زمین است، هم نبود.
امام جمعه موقت اصفهان، تصریح کرد: در آیه 27 سوره حج که مردم به حج دعوت شده اند، درواقع هدف از جمع شدن کنار خانه خدا این است که پیامبر را ببیننند و دستورات دین و روش عبادت و حج را از ایشان یاد بگیرند.
پایان پیام/
نظر شما