عرضه کالاهای اساسی ماه مبارک رمضان با ۲۰ درصد تخفیف در صومعه‌سرا

خبرگزاری شبستان: رئیس صنعت، معدن و تجارت صومعه‌سرا گفت: بیش از ۳۰ واحد صنفی کالاهای اساسی مربوط به ماه مبارک رمضان را با تخفیف ۱۵ تا ۲۰ درصد به مردم عرضه می‌کنند.

به گزارش خبرنگار خبرگزاری شبستان از صومعه‌سرا، طاهر کوهی، رئیس صنعت، معدن و تجارت صومعه‌سرا ظهر امروز(۹ تیر) در نشست با خبرنگاران ضمن تبریک هفته صنعت و معدن اظهار کرد: صنعت و معدن یک واژه وسیع است و همه افرادی که در راستای اقتصاد کشور تلاش می‌کنند، شامل می‌شود.

وی با بیان اینکه فعالان صنعت و معدن، رزمندگان جبهه اقتصادی هستند، افزود: امید است با این فعالان رونق اقتصادی خوبی را در جامعه شاهد باشیم زیرا فرد فرد جامعه می‌توانند در این حوزه نقش داشته باشند.

رئیس صنعت، معدن و تجارت صومعه‌سرا با بیان اینکه از تاکیدات موکد مقام معظم رهبری حمایت از تولید داخلی و منع ورود کالای قاچاق به کشور است، گفت: همه افراد جامعه باید پیرو فرمایشات مقام معظم رهبری از تولیدات داخلی استفاده و از کارگر ایرانی حمایت کنند.

کوهی با بیان اینکه تولید کنندگان ایرانی باید برای کیفیت بخشی محصولات و رضایت مندی مشتری تلاش نمایند، تصریح کرد: اگر مسئله صنعت به جد در جامعه پیگیری شود قطعا بسیاری از مشکلات ما از طریق رونق بخشیدن اقتصادی حل می‌گردد.

جامعه‌ای که از رونق تولید و صنعت برخوردار باشد در جهان حرف اول را می‌زند

وی با بیان اینکه صنعت و معدن یک بخش مهم اشتغال و درآمد را در خود جای داده است، خاطرنشان کرد: هر جامعه‌ای که از رونق تولید و صنعت برخوردار باشد در جهان حرف اول را می‌زند و ایران دارای پتانسیل‌های فراوانی در این زمینه است و جهش اقتصادی مطلوبی از پیروزی انقلاب اسلامی تا کنون نسبت به کشورهایی که قرن‌هاست در این زمینه فعالیت می‌کنند، داشته است.

رئیس صنعت، معدن و تجارت صومعه‌سرااظهار کرد: متاسفانه افرادی به اسم تاسیس پروژه اقتصادی، وام‌ها و تسهیلات کلان از بانک‌ها دریافت کرده‌اند اما آن پروژه را اجرا نکرده‌اند و در این راستا یک اکیپی برای شناسایی این افراد تشکیل شده است.

کوهی با بیان اینکه اختیارات صنعت و معدن در بحث نظاراتی است و در شهرستان‌ها اختیارات دیگری ندارد، افزود: بحران برف ۹۲و آسیب‌هایی که به واحدهای تولیدی زد همچنان باقی است و این معضل ویژه شهرستان برطرف نشده است.

وی با اشاره به عدم نقدینگی کافی در بحث تاسیس‌ واحدهای تولیدی گفت: برخی از واحدهای تولیدی می‌توانند با سرمایه اندک به فعالیت خود ادامه دهند و برخی از واحدهای تولیدی که فعال نیستند با تزریق اعتبارات می‌توانند دوباره شرع به کار نمایند.

فعالیت 40 واحد صنعتی در صومعه‌سرا

رئیس صنعت، معدن و تجارت صومعه‌سرا با بیان اینکه ۴۰ واحد صنعتی در شهرستان فعال هستند، تصریح کرد: بالغ بر ۸۰۰ مورد اشتغالزایی در این واحدها صورت گرفته است.

کوهی با بیان اینکه در حوزه صنفی و تجاری چهار هزار و ۱۳ مورد واحد صنفی دایر است که اشتغال شهرستان را به خود اختصاص داده، خاطرنشان کرد: به ازای هر واحد صنفی بیش از ۲نفر مشغول به اشتغال هستند.

وی اظهار کرد: بالغ بر یکهزار واحد صنفی فاقد پروانه کسب در شهرستان در حال فعالیت هستند که به دلیل فعال بودن و ایجاد اشتغال، این نهاد پیگیر دادن پروانه کسب به آنها است.

فعالیت 2 اکیپ ثابت بازرسی مشترک در قالب طرح نظارتی ماه رمضان در صومعه‌سرا

رئیس صنعت، معدن و تجارت صومعه‌سرا با بیان اینکه اجرای طرح نظارت بر عرضه کالاهای ماه رمضان به صورت ویژه اجرا می‌شود، افزود: این طرح در راستای نظارت بر عرضه کالاهای مورد نیاز ماه رمضان مانند زولبیا و بامیه، رشته خشکار، برنج، مرغ، گوشت و ... اجرا می شود.

کوهی با بیان اینکه دو اکیپ بازرسی مشترک در قالب طرح نظارتی ماه رمضان در این شهرستان فعالیت می‌کنند، گفت: اکیپ مذکور هر روز صبح و عصر از عرضه کالاهای مذکور بازرسی به عمل می‌آورد.

وی با بیان اینکه به طور میانگین هر روز ۴۰مورد بازرسی صورت می‌گیرد که ۶تا ۱۰مورد تخلف مشهود است، تصریح کرد: عدم رعایت بهداشت، عدم درج قیمت و در بحث نان استفاده از جوش شیرین از مهمترین عوامل تخلف می‌باشد.

رئیس صنعت معدن و تجارت صومعه‌سرا خاطرنشان کرد: بیش از ۳۰واحد صنفی کالاهای مربوط به ماه مبارک رمضان را با تخفیف ۱۵ تا ۲۰درصد به مردم عرضه می‌کنند.

کوهی با بیان اینکه شهرستان دارای ۷۰ناظر افتخاری است، اظهار کرد: بعضی از این افراد فعال هستند و در راستای گزارش و دادن اطلاعات در سطح شهرستان‌ها و روستاها کمک حائز اهمیتی به این نهاد می‌کنند.

1100نفر در صومعه‌سرا دارای کارت قالیبافی هستند

وی با بیان اینکه در صومعه‌سرا یک هزار و ۱۰۰نفر کارت قالیبافی دارند،و از این تعداد ۶۰۰نفر بیمه قالیبافی هستند، افزود: متاسفانه قالیبافان صومعه‌سرایی قالی را می‌بافند و به نام استان‌های دیگر مانند قم و تبریز تمام می‌شود و برند آنها بر پشت قالی‌ها خورده می‌شود.

رئیس صنعت معدن و تجارت صومعه‌سرا گفت: در صدد هستند که نمایشگاه دائمی قالی در استان راه اندازی شود تا قالیبافان شهرستان قابلیت‌های خود را در آنجا به نمایش بگذارند و از این به بعد برند فرش صومعه‌سرا زبان‌زد عام و خاص شود.

کوهی با بیان اینکه تجار فرش از استان‌های دیگر به این شهرستان می‌آیند و قالی‌های قالی بافان را ارزان خری می کنند، تصریح کرد: درصدد هستیم با اهدای وام صندوق کارآفرین در قالب طرح پشتیبان با سود چهار درصد و تا سقف ۵۰میلیون تومان برند فرش صومعه‌سرا را بالا ببریم.

پایان پیام/

کد خبر 469477

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha