به گزارش خبرنگار خبرگزاری شبستان از مشهد، محمدحسین عبداللهی، شامگاه دیروز(9 تیر) در گردهمایی مدیران و فعالان کانونهای فرهنگی و هنری مساجد مشهد اظهار داشت: مشهد به عنوان شهر علم، دین و دیانت، از جایگاه تمدنی و فرهنگی حائز اهمیتی برخوردار است که انتخاب این شهر به عنوان پایتخت فرهنگی جهان اسلام در سال 2017 گواهی بر این سخن است.
وی افزود: همچنین مشهد در مقام مهد زبان و ادبیات فارسی، از جهات مختلف اقتصادی، اجتماعی، فرهنگی و غیره مورد توجه جهان اسلام قرار گرفته است که تمامی این موارد باید مورد عنایت مدیران کانون های فرهنگی هنری مساجد نیز باشد.
مسئول دبیرخانه کانونهای فرهنگی و هنری مساجد خراسان رضوی با بیان اینکه مسئولان فرهنگی باید از زوایای فرهنگی به شهر مشهد نگاه کنند، تصریح کرد: مسجد بهترین دریچه جهت معرفی مشهد به عنوان پایتخت فرهنگی جهان اسلام است.
عبداللهی از مساجد به عنوان یکی از موارد مورد توجه اجلاس کشورهای اسلامی در سال 2017 نام برد و گفت: کشور ایران از بهترین نوع اداره مساجد در بین کشورهای اسلامی برخوردار است؛ لذا این اجلاسیه فرصت مناسبی برای ارائه ظرفیت های دینی ایران بشمار می رود.
وی خاطرنشان کرد: اداره مساجد در ایران به صورت مردمی است؛ چرا که تشکل ها، کانون ها، کتابخانه های موجود در مساجد ممکن است به صورت شبانه روزی به ارائه خدمات فرهنگی بپردازند.
مسئول دبیرخانه کانونهای فرهنگی و هنری مساجد خراسان رضویبا بیان اینکه مسجد با تراز اسلامی باید به جهان اسلام معرفی شود، اذعان داشت: ما هنوز گامی در معرفی مساجد و ظرفیت های آن به دیگر کشورهای اسلامی برنداشته ایم.
عبداللهی تصریح کرد: وقتی دشمن صراحتا اعلام می کند که نمی توان با پایگاه بسیج و کانون فرهنگی و هنری مساجد کشور ایران مقابله کرد، ما باید متوجه اهمیت و جایگاه مساجد در نظام جمهوری اسلامی ایران بشویم.
وی با تاکید بر لزوم تحرک و پویایی فعالیت های فرهنگی در مساجد، افزود: این فعالیت ها در ماه مبارک رمضان باید با شوری مضائف همراه باشد که برگزاری برنامه هایی همچون طرح قرآنی بشارت و طرح 1449 در همین راستا تدوین شده است.
پایان پیام/
نظر شما