سیده مرضیه راهبی، عضو هیئت علمی دانشگاه علوم پزشکی گیلان، در راستای ارتباط ایمان با درمان، به خبرنگار شبستان گفت: روز به روز روش های درمانی درون و ذات انسان نادیده گرفته می شود، که این امر، ناموفق بودن روش های درمانی برای بیماران را دربر دارد.
وی ادامه داد: به نظر می رسد از جمله راه های علاج و چاره، این است که بشرخود را از همه علائق مادی آزاد کند و به غایت وجودی اش که همانا رسیدن به حقیقت مطلوب است، نایل آید.
راهبی با بیان اینکه در عصر حاضر، به درمان بیماری های روانی توجه می شود و برای درمان از روش های گوناگون بهره می گیرند، افزود: هر چند این روش ها تا حدی موثر بوده، اما روز به روز به بیماران روانی افزوده می شود.
وی با اشاره به پژوهش انجام گرفته در این راستا، افزود: قریب به اتفاق مردم، علوم مادی را فرا می گیرند و به علوم انسانی یعنی دانش هایی که انسان را تفسیر می کند و به او انسان شدن را یاد می دهد، توجه لازم ندارند.
راهبی ادامه داد: پیشرفت تمدن ماشینی و تکنولوژی با وجود خوبی هایش نه تنها نیک بختی و آسایش بشر را تامین نکرده، بلکه به تناسب پیشرفت و توسعه علوم مادی، ناراحتی های فکری و روانی جدیدی برای او ایجاد کرده است.
وی خاطرنشان کرد: نخستین نتیجه ای که در این باره می توان گرفت، آشکار شدن این واقعیت است که مهمترین عامل نیک بختی و بهورزی انسان، مربوط به درون خود اوست.
راهبی ادامه داد: اگر بشر با خداوند ارتباط پیدا نکند، دچار نابسامانی های درون می شود.
عضو هیئت علمی دانشگاه علوم پزشکی گیلان گفت: توجه به این مقوله می تواند شاهراه درمان بیماری ها باشد.
پایان پیام/
نظر شما