روایت خواهر شهید تندگویان از مبارزات انقلابی ایشان

خبرگزاری شبستان: خواهر شهید تندگویان با اشاره به مبارزات انقلابی ایشان، با لحن تاثرانگیز و در حالی که بغض کرده بود، شعری که محمدجواد تندگویان برای یاس حیاط خانه شان می خواند را برای تهران گردان بازخوانی کرد.

به گزارش خبرنگار اجتماعی خبرگزاری شبستان، مسجدجامعی، عضو شورای اسلامی شهر تهران در آخرین جمعه ماه مبارک رمضان با حضور در منطقه 12 به محله خانی آباد غربی (تختی) رفت و ضمن بازدید از مکان های مختلف این محله پای صحبت ها و دغدغه اهالی خانی آباد نشست.

 

بر اساس این گزارش، مسجدجامعی در ابتدای تهران گردی خود به بوستان گل محمدی که محلی که بخشی از دیوار یخچال در آن باقی مانده بود و در این بازدید گفت: در بوستان گل محمدی قسمتی از دیوار یخچال با اقدام خوب شهرداری حفظ شده است.


وی با بیان اینکه حدود 10 یخچال در محله خانی آباد وجود داشت، اظهار داشت: بعد از ساخته شدن این یخچال فعالیتش استمرار نداشت و گرفتار آسیب هایی هم شده بود.

 

عضو شورای شهر تهران با اشاره به فعالیت خانواده تختی گفت: در این محل پدر غلامرضا تختی هم یخ می فروخت که در یک زمستان که سرما نهفته بود پدرش ورشکست می شود.

 

وی درباره گفتگوی خود با افراد محله خانی آباد که در بوستان گل محمدی حضور داشتند، اظهار داشت: جوانان دغدغه ها و خواسته های خود را مطرح کردند که شهرداری باید به آن رسیدگی کند.

 

مسجدجامعی در ادامه به منزل پدری تختی رفت و گفت: به دلیل اینکه شخصیت های مهمی در محله خانی آباد قدیم ساکن بودند این منطقه را انتخاب کردیم.

 

بر اساس این گزارش، وی به همراه خواهر شهید تندگویان به منزل وزیر نفت اوایل انقلاب رفت و پای خاطرات این شهید از زبان خواهرش نقل می شد، نشست.

مسجدجامعی پس از بازدید از این خانه، خاطرنشان کرد: «شهید تندگویان در منزل شخصی خود، همانطوری که دیدید، از عکس بوروسلی داشت تا عکس مرحوم امام (ره) و نوع جاسازی هایی که شهید تندگویان در منزل داشت، با همکاری همسایه های محل برای توزیع اعلامیه های امام و توزیع رساله امام بود که برای ما شنیدنی بود که از فضای محدودی که داشتند حداکثر استفاده را می کردند.»

وی ادامه داد: «برای مثال دری که خودشان ساخته بودند و به شکلی جمع می شد که امکان تخت شدن را هم داشت و کاربری های مختلفی را برای آن تعریف کرده بودند. یا حتی از طاقچه هایی که وجود داشت، برای فعالیت های مختلفی استفاده می شد و با طبیعت زیبایی هم آراسته شده بود که در منزل تختی هم این موضوع استفاده از گل و درخت و آب و طبیعت به چشم می خورد.»

در پایان، بازدید از منزل وزیر نفت اوایل انقلاب خواهر شهید تندگویان با لحن تاثرانگیز و در حالی که بغض کرده بود، شعری که محمدجواد تندگویان برای یاس حیاط خانه شان می خواند را برای تهران گردان بازخوانی کرد.

 

در ادامه، مسجدجامعی به مسجد قندی که بیش از یک قرن سابقه دارد و دارای معماری زیبایی است، رفت.

 

وی در این بازدید با نمازگزاران به گفتگو پرداخت و تصریح کرد: یکی از نکات جالبی که درباره این مسجد بیان شد حضور غلامرضا تختی در مسجد قندی است که در پشت بام این مسجد به تمرین کشتی می پرداخت.

 

عضو شورای شهر تهران در ادامه تهران گردی خود به جمع مردم محله خانی آباد قدیم رفت و به صحبت ها و دغدغه هایشان گوش داد.

 

مسجدجامعی در پایان گفتگوهای خود با اهالی محل اظهار داشت: بخش دیگری صحبت های ساکنان این محل مربوط به ترکیب جمعیتی بود که چطور این ترکیب جابجایی شده است و گروه های جدید جای گروه های قدیم را گرفته اند.

 

وی تصریح کرد: گروه های جدید ساکن در محله هم انسان های محترمی هستند آنها دوست دارند در حالی که هویت محله حفظ می شود مشکلات آن نیز برطرف شود.

 

مسجدجامعی بعد از بازدید از بورس خرما در محله خانی آباد قدیم گفتگویی با صاحبان این صنف اظهار داشت: تغییری در بحث مشاغل این محله اتفاق افتاده و آن جایگزینی صنف خرمافروشان به جای زغال فروش ها بود.

 

وی ادامه داد: صنف خرمافروشان اطلاعات جامعی از خرما به ما دادند مبنی بر اینکه بیش از سه هزار نوع خرما داریم و تنها 100 نوع از آن عرضه می شود.

 

عضو شورای شهر تهران در ادامه تهران گردی به بازارچه محلی در خیابان تختی رفت که خاطرات شیرین و زیادی در آن وجود داشته است.

 

مسجدجامعی در این بازارچه با مغازه داری به گفتگو نشست که پدرش یکی از 19 فرزند خانواده ای است که از یک مادر هستند و مادر خانواده در سال های گذشته مورد تشویق مقامات دولتی قرار گرفته است آنهم به دلیل اینکه هر 19 فرزند وی افرادی سالم و مفید برای جامعه بوده اند.

 

وی در ادامه بازدید از قدیمی ترین حمام این محله به نام حمام حاجی قاسم با قدمت 200 سال دیدن کرد. همچنین از مسجد حاج قاسم فخار که هر دو در یک باغ قرار داشته اند، بازدید کرد.

 

زورخانه نیروشادی مقصد بعدی تهران گردی مسجدجامعی بود که در این بازدید ولی الله شجاع پوریان دیگر عضو شورای اسلامی شهر تهران وی را همراهی می کرد.

 

مسجدجامعی در زورخانه نیروشادی گفت: زورخانه هایی در این محل وجود داشت که متاسفانه تعطیل شده اند و تنها این زورخانه که از سال 1305 تاسیس شده با کمک اهالی پابرجا مانده است.

 

عضو شورای اسلامی تهران در ادامه برای ورزش پهلوانی دعا کرد و گفت: امیدواریم این ورزش های سنتی که به نام اهل بیت گره خورده پررونق شود و افزایش یابد.

 

پایان پیام/

کد خبر 471737

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha