خبرگزاری شبستان - اردبیل:
ماه مبارک رمضان است، ماه بندگی و وفور نعمت های الهی، ماه آمرزش گناهان و خلوص عبادت است، هر کس به طریقی در تکاپو می باشدکه از فیوضات این ماه بهره مند شده و دل خود را از گرد و غبار ناپاکی ها سبک کند.
ائمه اطهار(علیهم السلام) ما را بر انجام اعمال بسیاری در این ماه سفارش کرده اند که پیشانی آنها روزه داری است اما صرف گرسنه و تشنه ماندن هدف از وجود این ماه مبارک نیست بلکه این ماه فرصتی برای خانه تکانی دلها است، خانه هایی که جای صاحب آنها را امور دنیوی گرفته است.
در این ماه که فضیلت های بسیاری بر آن نوشته شده است، انسان نباید غفلت کند، چراکه از میهمانی خداوند متعال جا می ماند و دیگر فرصتی برای جبران ندارد، فرصتی که پیامبر اکرم (صلی الله علیه و آله) در باب آن فرموده است: « لَوْ یَعْلَمُ الْعَبْدُ ما فِی رَمَضانِ لَوَدَّ اَنْ یَکُونَ رَمَضانُ السَّنَة» « اگر بندگان از برکت ها و حقایق ماه رمضان آگاهی می یافتند، آرزو می کردند که رمضان یک سال باشد».
این ماه مبارک فرصتی برای شستشوی آلودگی های روحی و معنوی است، ماهی است که پیامبر اسلام از آن به عنوان بازکننده در بهشت، بسته شدن درهای دوزخ و به زنجیر کشیده شدن شیطان ها یاد کرده است، پس چه زیبا است که انسان این فرصت را غنیمت شمرده و وجود خود را طهارت بخشد.
در این ماه مبارک برنامه های فرهنگی و مذهبی، جلوه ای خاص و عطری معنوی را در آسمان اردبیل پراکنده کرده است که نمونه بارز آن برنامه های مصلی این شهر دارالارشاد است که با استقبال پرشور و کم نظیر اهالی از اول تا پایان ماه مبارک رمضان اجرا می شود که برای آشنایی با این برنامه ها گفتگویی با مسئول پشتیبانی مصلی امام خمینی( رحمه الله علیه) انجام می دهیم.
سید مهدی عاملی، مسئول پشتیبانی مصلی امام خمینی( رحمه الله علیه) در این باره به خبرنگار خبرگزاری شبستان در اردبیل، اظهار داشت: مصلای اردبیل این روزها میزبان جمع بزرگ جزخوانان قرآن کریم است که روزانه سه هزار نفر در این برنامه شرکت می کنند.
وی، با اعلام اینکه این برنامه با حضور و قرائت قاریان برجسته استان برگزار می شود، افزود: قبل از قرائت قرآن کریم، تفسیر روزانه کتاب الهی توسط آیت الله فاضل گلپایگانی انجام می شود که لازم به ذکر است این برنامه در ساعت 18 به صورت زنده از سبکه سبلان، شبکه سحر و شبکه شما پخش می شود.
جشنواره فیلم های منتخب عمار روزهای جمعه اکران می شود
عاملی، از اکران فیلم های منتخب جشنواره مردمی عمار در روزهای جمعه خبر داد و گفت: برگزاری تحلیل های سیاسی با موضوع های روز، برگزاری نشست های پاسخ گویی به سئوالات و شبهات دینی و برگزاری نشست های مشاوره حقوقی و قضایی با حضور وکیلان بسیج به صورت رایگان از برنامه های مصلی در این ایام است.
مسئول پشتیبانی مصلی امام خمینی (رحمه الله علیه)، سخنرانی حجت الاسلام عزیزی با موضوع سبک زندگی اسلامی ایرانی، نیم ساعت قبل از اذان ظهر برای بانوان را یادآور شد و ادامه داد: بعد از نماز ظهر و عصر آیت الله عاملی امام جمعه اردبیل نیز در جمع نمازگزاران سخنرانی کرده و برنامه های مداحی و روضه خوانی اجرا می شود.
هرچه در توان داریم برای خدمت به روزه داران بسیج کرده ایم
وی، با تاکید بر این مهم که هر چه در توان داریم برای خدمت به مردم بسیج کرده ایم، اضافه کرد: جا دارد که از تلاش های کمیته امداد، سپاه استان، سازمان میراث فرهنگی، فرمانداری،شهرداری، استانداری، اتحادیه انجمن های اسلامی دانش آموزان، نیروی نظامی و انتظامی و پلیس راهور، صدا و سیما، سازمان تبلیغات اسلامی، اداره کل فرهنگ و ارشاد اسلامی و شرکت اتوبوسرانی که ما را در ارایه خدمات بیشتر و بهتر یاری کرده اند، تشکر کنم.
عاملی، با اعلام اینکه در شب های قدر 10 هزار متر مربع موکت برای مفروک کردن محوطه بیرونی مصلی اردبیل استفاده شد، خاطر نشان کرد: در شب های قدر بیش از 20 هزار نفر در مراسم مصلی اردبیل حاضر شده بودند که ما با پخش پذیرایی و آب آشامیدنی خنک در خدمت آنها بودیم.
اما در درب ورودی مصلی اردبیل نیز غرفه ای با نام طرح اکرام، ایتام و محنسنین برپا شده که برای آشنایی با فعالیت های این مجموعه با الهام خاکی امدادیار خواهر و نیروی افتخاری کمیته امداد به گفتگو می نشینیم:
خاکی، در بیان فعالیت های این غرفه، اظهار داشت: همه ساله در هفته اکرام و ایتام نیازمندان، کمیته امداد طرحی به منظور حامی یابی برای نیازمندان و کودکان یتیم برگزار می کند تا کودکان یتیم توسط خیرین عزیز حمایت شوند.
نیروی افتخاری کمیته امداد، با اشاره به برپایی چندین سفره افطار توسط خیرین، اذعان داشت: اکثر حامی ها و خیرین گرامی در شب های قدر، این مسئولیت و رسالت الهی را به عهده گرفته اند که در پاسخ به اقدام آنها فقط می توان گفت اجرکم عندالله.
برپایی نمایشگاه هنرهای دستی مددجویان خودکفا
امدادیار خواهر کمیته امداد، به اجرای طرح های مختلف برای خروج از چرخه حمایت مددجویان کمیته امداد اشاره کرد و بیان داشت: مددجویان خودکفای کمیته امداد در ماه مبارک رمضان نمایشگاهی از هنرهای دستی خود را در محوطه حیاط بقعه شیخ صفی الدین اردبیلی به راه انداخته اند که بازدید برای عموم آزاد است.
خاکی، در پایان سخنان خود با اشاره به طرح های عید بزرگ فطر، خاطر نشان کرد: در این عید بزرگ نیز جمع آوری زکات فطریه و کفاره در چند نقطه شهر اردبیل انجام می شود تا روزه داران عزیز بتوانند این فریضه دینی را به جای آورند.
در پایان این گزارش باید گفت کسی که نتوانسته ذره ای از فیوضات این ماه بهره مند شود، طبق فرمایش امام على(عليه السلام ) «كَمْ مِنْ صَائِمٍ لَيْسَ لَهُ مِنْ صِيَامِهِ إِلَّا الْجُوعُ وَ الظَّمَأُ وَ كَمْ مِنْ قَائِمٍ لَيْسَ لَهُ مِنْ قِيَامِهِ إِلَّا السَّهَرُ وَ الْعَنَاء؛ چه بسا روزه دارى كه از روزه هایش جز گرسنگى و تشنگى بهره اى ندارد و چه بسا شب زنده دارى كه از نمازش جز بيخوابى و سختى سودى نمى برد» از زیان کاران است.
گزارش: فرشاد قنبری
پایان پیام/
نظر شما