به گزارش خبرنگار سیاسی دفاعی خبرگزاری شبستان، داود گودرزی، سرپرست بسیج دانشجویی کشور در نشست خبری با اصحاب رسانه با اشاره به نشست شب گذشته دانشجویان با رهبر انقلاب با بیان اینکه برگزاری نمونه ای از این جلسات در دنیا مشابهی ندارد گفت: در هیچ جای دنیا سراغ نداریم که رهبر کشوری به راحتی و روانی با جوانان حرف بزند و نمایندگان تشکلهای دانشجویی نیز با کمال آرامش هر آنچه به ذهن دارند را بیان کنند. این امر نعمت الهی برکت انقلاب و بنیانگذار جمهوری اسلامی ایران است.
وی با بیان اینکه رهبر انقلاب در ابتدای جلسه از روحیه مطالبه گری تشکل های دانشجویی تشکر کرد اظهار کرد: در ابتدای این جلسه بحث برگزاری کنسرت و اردوهای مختلف در دانشگاه را کار غلطی دانستند و افزودند دانشگاه جای هنجارشکنی نیست و مسئولین وظیفه دارند زمینه هدایت دانشجویان را به سمت طهارت و پاکی فراهم کنند و این وظیفه تمام مسئولان است.
وی ادامه داد: بسیج دانشجویی در حمایت از این موضع نیز بر روی فضای فرهنگی برای چندمین بار تاکید دارد و به تمام مسئولین دانشگاهها اعلام می کند که وارد مجوز دادن به اردوهای مختلف و کنسرت ها نشوند و بسیج دانشجویی در این زمینه به هیچ عنوان کوتاه نمی آید.
وی با بیان اینکه رهبر انقلاب در فراز دیگری از سخنان خود در انجام فرایض و واجبات تاکید داشتند ادامه داد: ایشان در این جلسه نیز همانند گذشته فرمایشاتی دقیق و هوشمندان متناسب با نیاز جامعه دانشگاهی ارایه داده اند که این فرمایشات نیازمند کار کارشناسی دقیق برای عملیاتی کردن منویات ایشان است و بسیج دانشجویی به سهم خود بنا دارد که به این کلیات بسنده نکرده و در راه عملیاتی کردن منویات ایشان گام بردارند.
وی با اشاره به برگزاری جلسات هم اندیشی فرمایشات رهبری برای عملیاتی شدن منویات ایشان با اشاره به راه اندازی قرارگاه مبارزه با مفاسد اقتصادی گفت: مقوله مفاسد اقتصادی بسیار جدی است تا حدی که تاکنون در دستگاهها نفوذ یافته است و با مشروعیت نظام بازی می کند و به اعتماد عمومی لطمه می زند و چه بسا اگر دیرتر ورود مناسب پیدا نکنیم معلوم نیست چه اتفاقاتی خواهد افتاد.
وی ادامه داد: با توجه به فرمان 8 ماده ای رهبر انقلاب به سران قوا این سوال مطرح می شود که چرا مبارزه با مفاسد اقتصادی آنگونه که باید شکل نگرفته است باید گفت مسئولین و مجموعه هایی که در سالهای گذشته در مبارزه با فساد نقش ایفا می کرده اند رویکرد درستی نداشته اند و به مصادیق پرداخته اند و اجازه داده اند شهرام جزایری و بابک زنجانی شکل بگیرد و بعد با انها برخورد کنیم و نهایت کاری که انجام شد شناسایی چند پرونده بیشتر نبود این رویکرد غلط است.
وی اظهار کرد: و البته برخی مسئولان نخواسته اند که کاری انجام دهند و خود مصداق دستمال ناپاک بودن و آنهایی که خواستند مبارزه کنند رویکرد غلطی را در پیش گرفته اند در حالیکه مبارزه با فساد نیازمند رویکرد سیستمی است یعنی سیستمهای ما دچار ایراد و خلاء هستند و هر یک از این سیستمهای اقتصادی به راحتی می توانند با کاغذبازی و جعل اسناد زمینه فساد را فراهم کنند.
وی ادامه داد: باید به سمت مبارزه سیستمی با فساد برویم و در مرحله دوم نیز مطالبه اجتماعی درستی در این زمینه شکل نگرفته است و تشکلهای دانشجویی نیز نهایتا به چند بیانیه اکتفا کرده اند و صاحبان قلم نیز با چند نامه نگاری و یا تجمع در مقابل قوه قضاییه موضوع را به اتمام رسانده اند مبارزه با فساد یک مبارزه سیستمی فراگیر و اجتماعی مستمر و هوشمندانه باید باشد تا مسئولین دلگرم به مبارزه با فساد باشند و صاحب فساد نیز دست و پای خود را جمع کنند تا این امر به یک گفتمان تبدیل شود و این وجه اشتراک باید به مطالبه اجتماعی فراگیر و هوشمند تبدیل شود.
گودرزی با اشاره به قرارگاه مبارزه با مفاسد اقتصادی اشاره کرد: دانشجویان علاقه مند برای مبارزه با مفاسد اقتصادی می توانند با ورود به این قرارگاه در رویکرد مبارزه با مفاسد اقتصادی و نهادینه و عملی کردن آن مشارکت کنند و از سوی دیگر بدنه اجتماع و مردمی را پای این موضوع بیاورند.
وی با اشاره به تربیت نیروهای انقلابی و کادرسازی برای نظام جمهوری اسلامی ایران به عنوان یکی از اهداف تشکلهای دانشجویی گفت: دوره های آموزشی و تشکیلاتی را سالهای گذشته نیز برگزار کردیم و امسال نیز این دوره ها برگزار می شود تا نیاز عنصرهای تشکیلاتی را با توجه به مفاهیم و اندیشه های امام برآورده کند.
وی با بیان اینکه برخی به دنبال تحریف خط امام هستند گفت: تربیت کادر انقلابی برگرفته از و اندیشه های امام (ره) بر هویت بخشی کادر انقلابی میافزایند و جوانان دهه چهارم ما الگوی درستی برای دوست و دشمن گرفتن در اختیار خواهند داشت و از سوی دیگر امام برای ما هویت ساز و معیار تشخیص حق و باطل و نشان دهنده مسیر درست است.
گودرزی در مورد دوره های آموزشی اظهار کرد: دوره های آموزشی در مدت 5 روز، 7 روز، 10 روزه برگزار می گردد و در 20 امین دوره از دوره های تربیتی 11 دوره متمرکز به عنوان خط امام و خط فرهنگی و خط امام و خط سیاسی برگزار می شود. لازم به ذکر است این دوره در استانها نیز برگزار می شود.
وی ادامه داد: اولین دوره بلافاصله بعد از عید فطر براساس دوره مبنایی و معرفتی اندیشه های اسلامی با مشارکت موسسه امام خمینی و موسسه آیت الله مصباح و بسیج دانشجویی به مدت 45 روز با عنوان طرح ولایت آغاز می شود این دوره ها از 2 و 3 مرداد آغاز و تا 3 شهریور ادامه دارد.
گودرزی اولویت های جدید بسیج دانشجویی براساس فرمایشات مقام معظم رهبری در سه مرحله عنوان کرد و افزود: فراگیری بسیج دانشجویی و جذب حداکثری دانشجویان بر انقلاب اخلاقی و رهگیری معنوی دانشجویان از جمله رویکردها و اولویتهای بسیج دانشجویی است.
گودرزی ادامه داد: اخلاق اسلامی در جامعه کمرنگ شده است و مدل دینداری عوض شده و حساسیتها پایین آمده است ماحصل تهاجم فرهنگی خود را در ظاهر نشان داد و در رفتار دانشجویان نشان داده می شود.
وی استفاده از ذخیره دفاع مقدس را یکی دیگر از اولویتهای بسیج دانشجویی عنوان کرد و افزود: به دنبال استفاده از این ظرفیت هستیم تا بتوانیم رویش معنوی را در میان دانشجویان شکل دهیم.
همچنین تقویت جریان سازی و گفتمانها در راستای انقلاب و اهداف نظام از دیگر رویکردها و اولویتهای بسیج دانشجویی است که با هدف قرار دادن استقلال آزادی استکبارستیزی کرامت انسانی و عدالت این مقوله را در نظر داریم.
وی ادامه داد: در مقوله جریان سازی و گفتمان سازی نیز ابزاری که در دست داریم جنبش دانشجویی است ما وزارتخانه نیستیم اما تنها ابزار ما همین تشکلهای دانشجویی است که می توانیم از آن استفاده کنیم.
وی با اشاره به اینکه دانشگاه آزاد اخیراً آیین نامه خلاف آیین نامه های شورای فرهنگی را منتشر کرده است گفت: در این زمینه پیگیریهای لازم انجام شده است و ما از مدیریت دانشگاه آزاد می خواهیم که به قانون بازگردد و قانون را رعایت کند و از آیین نامه بسیج دانشجویی کوتاه نمی آییم.
وی در مورد 4 معضل در دانشگاه آزاد گفت: مقوله فرهنگ و فضای فرهنگی معضل جدی در دانشگاههای آزاد است و اثر فرهنگی این موضوع در شهرهای مختلف به خوبی نمایان است.
وی ادامه داد: بحث ضابطه و رابطه در دانشگاه آزاد از دیگر معضلات است رییس واحد دانشگاه آزاد در دادن مدرک در هر سبک و سیاقی بیش از حد اختیارات دارد مقوله صنفی و آموزشی یکی دیگر از معضلات دانشگاه آزاد است و مباحث آموزشی در حداقل ها در نظر گرفته شده است و فضای استراحت و نمازخانه ها در وضعیت مطلوبی قرار ندارد و استادی که دانش لازم را ندارد مباحث آموزشی را ارائه می دهد.
گودرزی گفت: پروندههای فساد و زمین خواری که در زمان جاسبی مشخص شد که از دیگر تخلفات دانشگاه آزاد است که نیازمند رسیدگی است و حرف بسیج دانشجویی این است که برنامه مدیران دانشگاه آزاد در مبارزه با عملیاتی شدن مبارزه با این 4 معضل چیست ما از همین جا به عنوان بسیج دانشجویی آمادگی خود را به عنوان یکی از ظرفیتهای کشور و ایفای نقش و کمک به دانشگاه آزاد اعلام می کنیم.
وی در مورد اسلام رحمانی اظهار کرد: آنچه در فرمایشات رهبر انقلاب بیان شد این بود که آیا نگاه ما به تمام موجودات براساس نگاه رحمت درست است طبق آیه قرآن این نگاه غلط است مگر کسی می تواند به دشمن با نگاه رحمانی نگاه کند بیان کردن اسلام رحمانی در مقابل لیبرال و دموکرات غلط است. آموزه های اسلام جاذبه لازم را دارد.
وی ادامه داد:سیاست تساهل و تسامحی که خاتمی در کشور ایجاد کرد با بیانات طاها هاشمی در مورد اسلام رحمانی مطرح می شود نمی شود بگوییم بخشی از قرآن را می پذیریم و بخش دیگر را نمی پذیریم باید تمام قرآن را بپذیریم همانگونه که به تمام قانون عمل می کنیم حرف رهبر انقلاب اصلاح این نگاه بود کسی به نام دفاع از اسلام یک تفسیر غلط از اسلام ارایه ندهد مشکل کار امثال بازرگان این بود که تلاش می کردند اسلام را با یک سری از آموزه ها تطبیق دهند که کار غلطی بود.
گودرزی ادامه داد: اگر قرار است جذبی به اسلام داشته باشیم باید براساس واقعیت اسلام باشد اگر اسلام تمام و کمال معرفی شود حتما جذب می شود بدون اعمال سلیقه اسلام را معرفی کنیم و کسانی را که به ناحق به اسلام ضربه می زنند در فضای علمی و استدلال به چالش بکشیم.
پایان پیام/
خبرگزاری شبستان: گودرزی با بیان اینکه بسیج دانشجویی آمادگی خود را برای کمک به دانشگاه آزاد برای مبارزه با معضلات فرهنگی اجتماعی آموزشی و سیاسی در این دانشگاه اعلام می کند از راه اندازی کارگروه مبارزه با مفاسد اقتصادی در دانشگاه خبر داد.
کد خبر 472077
نظر شما