به گزارش خبرگزاری شبستان از رشت، مهندس علی منتظری، مدیرکل سازمان صنعت، معدن و تجارت استان گیلان در همایش تجلیل از تولیدکنندگان نمونه صنعت استان که عصر امرزو(21 تیر) در سالن الغدیر استانداری گیلان در شت برگزار شد، اظهار کرد: تکمیل طرحهای نیمه تمام از مهمترین برنامههای این سازمان در سال جاری است.
وی افزود: طرحهای نیمه تمام صنعتی و تولیدی گیلان براساس پیشرفت فیزیکی و اولویت صرفه اقتصادی به بهره برداری میرسد.
مدیرکل سازمان صنعت، معدن و تجارت گیلان، حفظ شرایط موجود و وضعیت تولید فعلی را از دیگر برنامههای سازمان صنعت، معدن و تجارت گیلان عنوان اظهار کرد: با برنامه ریزیهای صورت گرفته امسال تحول چشمگیری در حوزه صنعت و معدن گیلان خواهیم داشت.
وی در خصوص برنامههای سازمان صنعت، معدن و تجارت گیلان برای رونق سرمایه گذاری در گیلان، گفت: 100 طرح صنعتی، تولیدی و معدنی توسط کارشناسان این سازمان آماده شده و به سرمایهگذاران معرفی میشود.
منتظری با بیان اینکه 80 درصد این طرحها برای معرفی به سرمایه گذاران آماده است، یادآور شد: این طرحهای پیشنهادی براساس قابلیتهای استان در شهرکهای صنعتی و مناطق آزاد تدوین شده است.
وی از مهمترین سرمایه گذاری چند سال اخیر گیلان در صنایع سلولزی خبر داد و گفت: پنج طرح بزرگ در صنایع سلولزی تا پایان امسال و سال آینده در استان به بهره برداری میرسد.
مدیرکل سازمان صنعت، معدن و تجارت گیلان اعلام کرد: با بهره برداری از این طرحها میزان تولید صنایع سلولزی گیلان، یک میلیارد و 200 میلیون متر مکعب افزایش خواهد داشت.
وی به برنامههای سازمان صنعت، معدن و تجارت گیلان در حوزه معدن اشاره کرد و گفت: در این بخش نگاه ما افزایش تولید است.
منتظری، تعداد معادن فعلی گیلان را 112 مورد اعلام کرد و گفت: 51 معدن فعال و بقیه در حال تشخیص و غیرفعال است.
وی اذعان داشت: هزار و 750 نفربه صورت مستقیم در حوزه معدن گیلان مشغول به کار هستند.
مدیرکل سازمان صنعت، معدن و تجارت گیلان به طرح سازمان صنعت، معدن و تجارت گیلان در ساماندهی واحدهای صنفی فاقد پروانه اشاره و اظهار کرد: ایجاد فروشگاههای بزرگ و 20 هزار متر مربع فضای تجاری جدید در این زمینه در دستور کار این سازمان در گیلان است.
وی درباره رونق صنعت فرش گیلان اشاره کرد و گفت: به دنبال آن هستیم تا ضمن افزایش تولید، برند فرش ابریشمی گیلان را به دنیا معرفی کنیم.
منتظری با بیان اینکه 13 هزار بافنده فرش دستی در گیلان فعال هستند، گفت: دو هزار و 500 نفر از این تعداد بیمه هستند.
مدیرکل سازمان صنعت، معدن و تجارت گیلان، میزان تولید فعلی فرش دستی گیلان را 45 هزار متر مربع عنوان و اظهار کرد: 39 کارگاه بافت فرش دستی در استان فعال هستند.
پایان پیام/
نظر شما