۵۲هزارگیلانی جامعه هدف بهزیستی/ارائه مشاوره به۷ هزار زوج درآستانه طلاق

خبرگزاری شبستان: مدیرکل بهزیستی استان گیلان با بیان اینکه درمجموع ۵۲ هزار معلول تحت پوشش بهزیستی استان است گفت: از این تعداد ۳۲ نفر در بخش توانبخشی و ۲۰ هزار نفر در بخش آسیب دیدگان اجتماعی قرار دارند.

به گزارش خبرنگار خبرگزاری شبستان از گیلان، محمدرضا پارسی، مدیرکل بهزیستی استان گیلان امروز(22 تیر) در نشست خبری با اصحاب رسانه استان با بیان اینکه معلولان در زمینه‌های مختلف شنوایی، بینایی، ذهنی، جسمی و حرکتی و سالمندان و آسیب دیدگان اجتماعی جامعه هدف بهزیستی هستند، گفت: در مجموع 52 هزار معلول در استان گیلان تحت پوشش بهزیستی قرار دارد.

وی ادامه داد: از این تعداد 32 نفر در بخش توانبخشی و 20 هزار نفر در بخش آسیب دیدگان اجتماعی هستند.

پارسی با اشاره به فعالیت 36 مرکز توانبخشی شبانه روزی در استان اذعان کرد: این مراکز مسئول نگهداری از معلولین ذهنی و بیماران مزمن هستند که دو هزار یکصد معلول و بیمار در این مراکز نگهداری می‌شوند.

وی با بیان اینکه سیاست سازمان بهزیستی نگهداری معلول در خانواده و حفظ ارتباط عاطفی بین معلول و خانواده است اظهار کرد: در این راستا مراکز روزانه نگهداری از معلولان تاسیس شدند که در حال حاضر 31 مرکز روزانه مسئول ارائه خدمات به 950 معلول است.

مدیرکل بهزیستی استان ادامه داد: همچنین 750 نفر از معلولان و سالمندان نیز از 18 مرکز ویزیت در منزل خدمات دریافت می‌کنند.

وی با اشاره به بیماران ضایعه نخاعی تصریح کرد: 600 بیمار نخاعی از سازمان بهزیستی حق پرستاری جهت نگهداری در منزل دریافت می‌کنند و طرح توانمندسازی آسیب دیده نخاعی برای 170 بیمار نخاعی دیگر در حال اجراست.

کاشت حلزون برای 34 کودک ناشنوای مطلق

پارسی به طرح غربالگری ناشنوایان اشاره کرد و بیان داشت: این طرح توسط کارشناسان در بیمارستان‌ها بعد از به دنیا آمدن نوزاد اجرا می‌شود تا در صورت بروز هرگونه مشکل کاشت حلزون انجام شود.

وی با بیان اینکه این طرح در همه شهرستان‌های استان به صورت خرید خدمت توسط بخش خصوصی انجام می‌‌شود اذعان کرد: این طرح فقط در رودبار اجرا نشده است که قرار بر این شد به دلیل نبود نیروی متخصص در این شهر هفته ایی دوبار کارشناس از رشت جهت غربالگری نوزادان به رودبار اعزام شود.

مدیرکل بهزیستی استان با اشاره به کاشت حلزون، آن را اقدامی مهم برای بازگشت ناشنوایان مطلق به جامعه دانست و افزود: سال گذشته برای 34 کودک ناشنوای مطلق استان کاشت حلزون انجام گرفت ضمن اینکه 16 نفر هم از خدمات تعویض و تعمیر قطعات استفاده کردند.

وی با اشاره به طرح مبتنی بر جامعه(CBR) اذعان کرد: از ابتدای اجرای این طرح تاکنون 17 هزار معلول مورد شناسایی قرار گرفته است.

نگهداری 220 کودک بی سرپرست در مراکز شبانه روزی بهزیستی

پارسی با اشاره به آسیب دیدگان اجتماعی تصریح کرد: 16 خانه شبانه روزی که 15 باب آن توسط بخش خصوصی اداره می‌شود، 220 کودک بی‌سرپرست و بدسرپرست را نگهداری می‌کنند.

وی ادامه داد: همچنین بالغ بر 504 کودک از طریق پرداخت یارانه ماهیانه 175 هزار تومان توسط بهزیستی به اقوامشان سپرده شدند.

مدیرکل بهزیستی استان با بیان اینکه 94 کودک در نوبت هستند افزود: بخش خصوصی برای نگهداری از کودکان بی‌سرپرست به ازای هر نفر 225 هزار تومان دریافت می‌کند.

ارائه آموزش‌های لازم به  16 هزار کودک گیلانی در مهدهای کودک

وی با اشاره به وضعیت مهدهای کودک استان اظهارکرد: 349 مهدکودک در سراسر استان و 168 روستا مهد آموزش‎های لازم را به 16 هزار نونهال ارائه دادند که از این تعداد 2 هزار و 500 کودک به روستا مهدها سپرده شدند.

پارسی با اشاره به فعالیت بهزیستی در کاهش طلاق در جامعه با ایجاد مراکز کاهش طلاق اذعان کرد: این مراکز مشاوره‌های لازم را جهت سازش و برقراری ارتباط درست به زوجین ارائه می‌دهند.

وی ادامه داد: سال گذشته هفت هزار و 443 نفر مورد پذیرش این مراکز قرار گرفتند.

مدیرکل بهزیستی استان تصریح کرد: از این تعداد 517 مورد منجر به سازش،76 مورد سازش مشروط، 272 مورد مراجعه نکرده و 90 مورد در دست اقدام است ضمن اینکه 2هزار و 14 مورد جهت جاری شدن طلاق به قوه قضائیه معرفی شدند.

پایان پیام/

کد خبر 472414

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha