به گزارش خبرنگار خبرگزاری شبستان از بیرجند، احمد قاسمی صبح امروز (23 تیر) در جلسه نقش زنان خراسان جنوبی در انقلاب اسلامی و دفاع مقدس در جمع نمایندگان ادارات و نهادهای نظامی استان اظهارداشت: سازمان مشارکت زنان در دفاع مقدس دو سال است که در کشور تشکیل و به دنبال آن، دفتر آن در خراسان جنوبی نیز افتتاح شده است.
وی گفت: بسیج خواهران سپاه انصارالرضا(علیه السلام) و دفتر خواهران حفظ آثار و نشر ارزشهای دفاع مقدس تمامی آثار مکتوب، عکس ها، فیلم ها، خاطرات، دل نوشته های همسران و مادران شهداء را با همکاری سپاه، بسیج، ارتش، نیروی انتظامی و جهاد سازندگی جمع آوری می کند.
مدیر تحقیقات و پژوهش اداره کل حفظ آثار و نشر ارزشهای دفاع مقدس خراسان جنوبی با بیان اینکه نقش زنان در دفاع مقدس و انقلاب مورد غفلت قرار گرفته است، افزود: ثبت خاطرات و انجام مصاحبه از 116 نفر از زنان جامعه ایثارگر استان با هدف معرفی نقش بانوان استان در دفاع مقدس و انقلاب انجام شده است .
قاسمی با بیان اینکه استان خراسان جنوبی 5 شهید را تقدیم انقلاب و اسلام کرده است، یادآورشد: از این تعداد یک شهید بر اثر انفجارات تروریستی، سه نفر از بانوان استان از شهدای مکه مکرمه و یک نفر در هشت سال دفاع مقدس به درجه رفیع شهادت نایل آمده اند.
وی با بیان اینکه اطلاعات نقش زنان استان در انقلاب و دفاع مقدس باید تا شهر یورماه سال جاری جمع آوری شود، افزود: باید دستگاههای اجرایی در جهت برنامه ریزی و جمع آوری اطلاعات مربوط به نقش زنان، مادران و همسران شهداء در هشت سال دفاع مقدس و انقلاب از همه توان و امکانات خود استفاده کنند تا نقش خراسان جنوبی در سطح کشور درخشان باشد.
مدیر تحقیقات و پژوهش اداره کل حفظ آثار و نشر ارزشهای دفاع مقدس خراسان جنوبی یادآور شد: ما در جمع آوری نقش زنان در انقلاب و هشت سال جنگ تحمیلی، به دنبال بحث فیزیکی موزه دفاع مقدس و مباحث فکری که سبب جلوگیری از هجمه های فرهنگی دشمن خواهد شد، نیز هستیم.
مسئول بسیج جامعه زنان سپاه انصارالرضا(علیه السلام) خراسان جنوبی نیز در این جلسه گفت: مادران و همسران شهدا و ایثارگران به عنوان پشتیبانی کنندگان معنوی هشت سال دفاع مقدس بودند که نقش اساسی در اطاعت از ولایت و حضور رزمندگان در دفاع مقدس داشتند.
معصومه نادرپور با بیان اینکه زنان در پیروزی انقلاب و در طول هشت سال دفاع مقدس نقش مهم و ارزنده ای ایفا کردند، اظهار داشت: به همت بسیج جامعه زنان و دفتر خواهران حفظ آثار و نشر ارزشهای دفاع مقدس استان و نهادهای مربوطه آثار زنان ایثارگر، مادران و همسران شهدا تا پایان شهریور ماه سال جاری جمع آوری می شود.
وی با بیان اینکه نقش زنان از قیام خرداد 1342 تا پیروزی انقلاب اسلامی و در جمع آوری اطلاعات مدنظر قرار می گیرد، افزود: مجاهدت همسران و مادران شهدا در هشت سال جنگ تحمیلی، زنان شهید انقلاب و دفاع مقدس، پشتیبانی و جمع آوری کمک های زنان به صورت نقدی و غیرنقدی در دفاع مقدس با همکاری ارتش، سپاه و بسیج، نیروی انتظامی و ادارات اطلاعات مربوطه انجام خواهد شد.
وی گفت: تشویق رزمندگان برای حضور در جبهه های نبرد علیه باطل، خاکسپاری شهدا، رسیدگی به مجروحین از مهمترین نقش زنان در دفاع مقدس و انقلاب اسلامی است که با همکاری نهادهای مربوطه محور تحقیق و پژوهش قرار خواهد گرفت.
نادرپور ادامه داد: آموزش نظامی زنان، تبلیغات و موضوعات فرهنگی، معرفی جانبازان و شهدا، تشکیل سپاه و بسیج خواهران، نقش زنان در بهداری رزمی و جنگ نوین، معرفی آثار زنان شهید و ایثارگر، تاثیرات جنایات جنگی بر زنان و کودکان در دفاع مقدس و زنان و ولایت در انقلاب اسلامی و دفاع مقدس و تبعیت از ولایت از دیگر محورها تحقیق و پژوهش است.
وی با بیان اینکه کنگره شهدای ایثارگر و شهید استان درسال 91 با هدف خدمت به مادران شهدا برگزار شد، افزود: مادران و همسران شهدا و ایثارگران به عنوان پشتیبانی کنندگان معنوی هشت سال دفاع مقدس هستند که در تشویق و حضور رزمندگان در جنگ تحمیلی نقش اساسی داشتند.
نادرپور به آثاری که قرار است با نهادهای مربوطه جمع آوری شود اشاره کرد و عنوان کرد: تقسیم بندی و برنامه ریزی برای انجام با حضور نهادهای مختلف باید انجام شود تا بتوانیم با جمع آوری آثار آن را برای موزه دفاع مقدس کشور ارسال کنیم.
پایان پیام/
نظر شما