به گزارش خبرنگار خبرگزاری شبستان از یاسوج، ظهر امروز(5 مرداد) نشست ستاد مرکزی طرح اوقات فراغت کانون های فرهنگی و هنری استان کهگیلویه و بویراحمد با حضور معاون فرهنگی و هنری ستاد عالی مساجد کشور، مسئول دبیرخانه کانون های استان کهگیلویه و بویراحمد، رؤسای ادارات فرهنگ و ارشاد اسلامی دیگر شهرستان های استان، مدیران و ناظران کانون ها در اداره کل فرهنگ و ارشاد اسلامی یاسوج برگزار شد.
سید ایرج کاظمی جو، رئیس اداره فرهنگ و ارشاد اسلامی شهرستان کهگیلویه در این نشست، گفت: تعداد 112 کانون در کهگیلویه داریم که از نظر کمی جلب توجه می کنند، ولی وقتی از نظر کیفی قابل قبول خواهند بود که برنامه های آنها که به همت هیئت امناء و دبیرخانه استان انجام می گیرد، در سطح خوبی برگزار شود.
وی، افزود: دبیرخانه استانی تلاش کند در حوزه شعر، هنرهای نمایشی و کانون های تخصصی ظرفیتی به شهرستان کهگیلویه اختصاص دهد تا کانون های این شهرستان بتوانند فعالیت های مخاطب پسندی داشته باشند.
کاظمی جو، با اشاره به این که در سال های قبل اهداء تجهیزات بر اساس نیازمندی های کانون ها بود، اظهار داشت: اکنون کانون ها نیازمند حمایت نرم افزاری هستند که برنامه های خود را با جدیت بیشتری پیگیری کنند.
این مسئول فرهنگی و هنری شهرستان کهگیلویه پیشنهاد برگزاری کارگاه های سمعی بصری در شهرهای مختلف استان را داد و افزود: با توجه به اعتبار اختصاص داده شده به طرح اوقات فراغت، باید به صورت ریشه ای به برگزاری کلاس هاس آموزشی بپردازیم.
وی، با بیان این که کلاس های شعر، نقاشی، طراحی، خوشنویسی، هنرهای نمایشی و موسیقی سال های گذشته در ارشاد اسلامی برگزار می شد، ادامه داد: با توجه به این که اکنون این کلاس ها در آموزشگاه های خصوصی برگزار می شود، اگر کانون ها بتوانند این کلاس ها را برگزار کنند، بهتر بوده و مخاطب بیشتری خواهند داشت.
کاظمی جو، گفت: در بحث نظارت کانون ها ابتکار جدیدی که انجام شده این است که کانون های معین مشخص شده و هر 10 کانون را یک نفر نظارت و گزارش می دهد که این کار در دراز مدت بازدهی خوبی داشته و نتیجه بهتری برای ارزیابی خواهد داشت.
اختلاف نظر و کم کاری کانون ها با همکاری هیئت امنا و امام جمعه حل می شود
سعید محمودی، سرپرست اداره فرهنگ و ارشاد اسلامی شهرستان باشت هم در این نشست، گفت: 30 باب کانون فرهنگی در این شهرستان فعالیت دارند که 20 باب از آنها تفاهم نامه طرح اوقات فراغت را امضاء و در بازدیدهایی که داشتیم، 18 کانون در حال برگزاری کلاس های طرح اوقات فراغت هستند.
وی، از حضور و شرکت 600 نفر در این کلاس ها خبر داد و افزود: کلاس ها در زمینه قرآن، احکام و ورزشی برگزار شده و با همت امام جمعه باشت همه کانون ها تقریبا فعال شده اند.
محمودی، به نیازمندی کانون های این شهرستان اشاره کرد و اظهار داشت: برگزاری دوره های تربیت مربی قرآن، کلاس های آموزشی هنری در زمینه تئاتر، موسیقی و ورزشی از جمله نیازمندی کانون های مساجد این شهرستان است.
این مسئول فرهنگی و هنری شهرستان باشت، با بیان این که سه کانون فرهنگی و هنری در حال اجرای طرح قرآنی 1449 هستند، افزود: با توجه به نظارتی که انجام شده در نظر داریم در تمام نقاطی که کانون فرهنگی و هنری فعالیت دارد، نظارت و بازدید بعمل آمده تا اگر اختلاف نظر و یا کم کاری باشد با همکاری هیئت امناء، شوراها و امام جماعت رفع مشکل شود.
برای توسعه فرهنگی باید به روز باشیم
جلیل بهشتی روی، سرپرست اداره فرهنگ و ارشاد اسلامی شهرستان دنا هم در این نشست، گفت: با توجه بوجود شبکه های مختلف اجتماعی که حوزه حضور آنها از روستاها هم فراتر رفته و برای توسعه فرهنگی ناگزیریم که به روز کار کنیم.
وی، با بیان این که استان شیعه کهگیلویه و بویراحمد در تمام میادین نسبت به استان های دیگر پیشرو هستند، افزود: برای کار فرهنگی باید بستر را در کانون ها فراهم کرد.
بهشتی روی، اذعان داشت: با توجه به وجود فرقه های وهابیت در کنار کانون ها، نیاز به کار و تلاش بیشتر در زمینه آموزش یه جوانان وجود دارد.
این مسئول فرهنگی و هنری شهرستان دنا عنوان کرد: انتظار داریم در سایر فصول برنامه ها با کیفیتی مثل تابستان در کانون ها برگزار و از مدیران و ناظران حمایت های لازم صورت گیرد.
وی، ادامه داد: با توجه به این که شهر سی سخت مکانی توریستی و مسافرپذیر است دبیرخانه استانی تلاش کند مکانی مانند مهمان سرا در این شهر تهیه تا در تمام فصول بتواند پذیرای میهمانان و اعضای کانون ها باشد .
پایان پیام/
نظر شما