به گزارش خبرگزاری شبستان، سردار محمدرضا نقدی، رییس سازمان بسیج مستضعفین کشور ضمن گرامیداشت یاد اساتید شهید همچون مفتح، چمران و مطهری، مسعود علیمحمدی و شهریاری با اشاره به ثبت نامگذاری این روز از سوی مقام معظم رهبری گفت: این انتخاب هر چه از بسیج اساتید انتظار میرود را ترسیم میَکند، بسیج اساتید اوج علم، جهاد علمی و تلاش برای کشف حقیقت و تقرب الی الله است نه برای کسب مدرک.
وی با بیان اینکه در بسیاری از موارد علم حجاب است و با افزودن علم فاصله افراد با خدا بیشتر میشود، افزود: شهید چمران استاد نورانی است که هر قدر علماش بالاتر میرود ایمانش هم بالاتر میرود، وقتی این دو در یک فرد جمع است کمتر میشود صفت فداکاری، شجاعت و خطر کردن در راه حقیقت را در کنارش دید اما این استاد تمام صفات را در خود جمع کرده است.
رییس سازمان بسیج مستضعفین با بیان اینکه شهید چمران در اوج منزلت اجتماعی نهایت فروتنی و تواضع را داشت، اظهار کرد: این صفات شاخصهایی هستند که هر آنچه استاد بسیجی باید در خود جمع کند نشان میدهد.
سردار نقدی ادامه داد: سال گذشته ولیامر مسلمین شهید چمران را فردی مؤمن، مجاهد، بصیر، شجاع، منعطف، باصفا، اهل مناجات و دارای روحیه لطیف اما بدون نام و مقام معرفی کردند.
وی گفت: با نامگذاری این روز تکالیف سنگینی بر دوش اساتید گذشته شده است و آن در یک جمله خلاصه میشود، انتظاری را که از دانشگاه جمهوری اسلامی میرود این است که انسانهایی همچون چمران تربیت کند.
سردار نقدی تصریح کرد: امروز انتظاری که مقام معظم رهبری از ما دارند این است که دانشگاه که مرکز انسانسازی و تربیت نیروهای انسانی است و بالاترین جایگاه را در نظام جمهوری اسلامی دارد محلی برای تربیت و پرورش چمرانها باشد.
وی افزود: افراد با این مشخصات انسانهایی هستند که در مرتبه اول تقرب الی الله را در نظر میگیرند و از همه چیز و همه کار برای این تقرب سود میجویند و در فعالیتهای علمی، اجتماعی و پذیرش منصبها برای خدا گام برمیدارد.
رییس سازمان بسیج مستضعفین کشور با بیان اینکه بسیجی قدر خود را میداند و در برابر هیبت ظاهری قدرتها دچار خودباختگی نمیشود و خود را دست کم نمیگیرد، خاطرنشان کرد: این افراد انسانهایی هستند که از همه وجود برای دفاع از حقیقت بهره میگیرند و از اهدای جسم، جان و روح خود در مسیر دفاع در حقیقت دریغ نمیکنند و این انتظار ولیامر مسلمین از دانشگاه است که پیشقراول این حرکت اساتید بسیجی هستند.
وی با بیان اینکه شجاعتی که از شهید چمران انتظار میرفت همان بود که انجام داد، یادآور شد: این شهید بزرگوار در میدان جنگ حزبالله لبنان موجب سرافرازی امت اسلامی شد و سایرین از او الهام میگرفتند و در میدان دفاع مقدس و شناسایی مرد و نامرد شناخته شد.
سردار نقدی ادامه داد: امروز میدان جنگی نیست و نمیشود از آن نوع فداکاری کرد و فداکاری بالاتری از اساتید توقع داریم در میدان جنگ نرم بسیاری از اوقات لازم است انسان در موضعی باشد که شدیدا مورد شماتت است و حتی دوستان هم او را سرزنش میکنند و در این موقعیت است که شجاعت وارد شدن در این معرکه مهم است.
وی با بیان اینکه برای دانشگاهها که دسترسی به سرچشمه وحی دادند تن دادن زیر بار علومی که بیشتر از جنس جهلاند مطلوب نیست، خاطرنشان کرد: سالها نظریههای علمی دانشمندان مختلف شرقی و غربی بدون هیچ بنای علمی در دانشگاهها تدریس شد و باید در مقابل این جریان قیام کرد.
رییس سازمان بسیج مستضعفین تصریح کرد: باید در مقابل این جریان قیام کرد انقلاب فرهنگی نباید فقط عنوان یک شورا باشد بلکه نیازمند شجاعت است تا افراد در میدان حقیقتی را که میبینند فریاد بزنند و دفاع کنند.
وی اظهار کرد: امروز رفتن راه شهید چمران انقلاب در علوم انسانی و شجاعت در میدان حقیقت است، سالهای بسیاری از افراد مسایلی را که از غرب وارد کردند به اسلام نسبت دادند در حالی که اینگونه نیست و باید گفت اسلام خلاف این را میگوید و این سند قطعی آن است که با ارجاع به قرآن سخنان امام (ره) به عنوان مرجع شناخته شده نیست.
سردار نقدی با اشاره به بیداری کشورهای منطقه با بهرهگیری از انقلاب اسلامی ایران گفت: انقلاب اسلامی الگو و منشأ تمام بیداریها است، الگویی که توانست ثابت کند علم با ایران جمع میشود و اوج دستیابی به پیچیدهترین فناوری را میتوان با خدا و ارزشهای دینی مأنوس کرد و در کنار ارزشهای صنعتی آنها را حفاظت کرد.
وی خطاب به اساتید خاطرنشان کرد: باید پاسخگوی نیاز علمی باشید و کتاب ترجمه غربی و شرقی را تحویل دانشجو ندهید بلکه علم بر پایه انقلاب را تحویل آنها دهید، علمی که انقلاب را در کوران حوادث حفظ کرد را ارایه دهید.
سردار نقدی افزود: این علم یکتنه ایران در برابر تمام کشورها و ابرقدرتها حفظ کرد و صلابت فرهنگی نظامی و علمی را ارایه دهید تا کام تشنه دانشجویان را سیراب کنید.
وی با بیان اینکه پیوندهایمان صنعت و دانشگاه را بسیار جدی باید نگاه کرد، گفت: چند درصد پایاننامهها مسایل علمی کشور ما را حل میکند بسیج اساتید در این امور میداندار است و با حرکتهای جهادی در عرصه علمی برازندگی بسیج است اساتید را اثبات کنیم.
سردار نقدی با اشاره به سرعت 11 درصدی پیشرفت علمی در ایران نسبت به سایر کشور جهان خاطرنشان کرد: باید نشان داد که ظرفیت اعلام بالاتر از اینهاست، اسلامی که ظرفیت دارد در جامعه جاهلی عرب که از هیچ جایگاهی برخوردار نبود رهبری جهان متمدن را بدست گیرد امروز بیش از گنجایش بیش از پیشرفت علمی بیش از 11 درصد را دارد.
پایان پیام/
نظر شما