به گزارش خبرگزاری شبستان از همدان، قاسم حبیب زاده، جانشین بسیج دانش آموزی کشور، عصر گذشته (12 مرداد) در جمع خبرنگاران گفت: راه برد سازمان بسیج دانش آموزی دانش آموز محوری است، که فرمانده و مسئول بسیج دانش آموزی مدرسه را از بین دانش آموزان انتخاب کنیم که برای سال تحصیلی آینده اعضای شورای بسیج دانش آموزی هر واحد را از دانش آموزان آموزش دیده انتخاب می کنند.
وی افزود: این راه برد بر گرفته از فرمایش امام (ره) در ابتدای پیروزی انقلاب اسلامی مبنی بر تشکیل حلقه های مقاومت در بین اقشار مختلف و در اقصی نقاط کشور و جهان است ، با آموزش دادن دانش آموزان و ارتقاء سطح دانش و مهارت آنها در پیش برد اهداف بسیج دانش آموزی هسته های مقاومت در مدارس به معنای واقعی از ابتدای سال تحصیلی سال جاری شکل خواهد گرفت.
جانشین سازمان بسیج دانش آموزی با اینکه ما در مجموعه بسیج دانش آموزی به عنوان فراگیرترین تشکل دانش آموزی در سطح مدارس با بیش از 55 هزار مدرسه ، 105 هزار دفتر بسیج داریم و 48 درصد دانش آموزان عضو این مجموعه هستند افزود: طبیعی است که برای ساخت آینده نظام اسلامی و عمق بخشی به انقلاب اسلامی در لایه های مختلف اجتماعی که نهادینه کردن آنها از سن کودکی ودانش آموزی است باید تلاش کنیم.
وی افزود: ما در طرح یاوران ولایت ، برنامه آموزش 60 هزار دانش آموز به ازای هر دبیرستان 3 نفر در کشور را بعد از ماه مبارک رمضان شروع کرده ایم و هم اکنون در 10 استان این آموزش ها شروع شده و با توجه به تعداد قابل توجه دانش آموزان این دوره ها در دوره های مختلف برگزار می شود.
وی خاطر نشان کرد: در سه مقطع ابتدایی ، متوسطه اول و متوسطه دوم را به سه بخش امیدان، پویندگان، و پیشگامان نامگذاری و تقسیم بندی کرده ایم که در مقطع پیشامگان که دانش آموزان مقطع دبیرستان هستند کتاب کاری برای تک تک فرماندهان از روز اول مهر تا پایان کلاسهای مدارس تدارک دیده ایم تا مناسب با نامگذاری ایام سال برنامه خاصی داشته باشند .
اردو های هجرت شخصیت اجتماعی یک دانش آموز را شکل می دهد
حبیب زاده ، شروع اردوهای جهادی و اردو های هجرت دانش آموزی را یکی از برنامه های اصلی سازمان بسیج دانش آموزی عنوان کرد و افزود: شکل دهی شخصیت فکری ، اعتقادی و نگرش دانش آموزان در قالب این اردوها با واقعیت های جامعه است. در شکل گیری شخصیت اجتماعی دانش آموزان هیچ برنامه ای به اندازه اردو های هجرت و سازندگی تأثیر گذار نیست و شخصیت اجتماعی یک دانش آموز را شکل می دهد.
وی افزود: دانش آموزان که از ظرفیت بالایی برخوردارند وقتی در مناطق محروم و دور افتاده حضور می یابند منشأ خدمات و اثراتی خواهند بود که مرمت ، بهسازی و زیبا سازی مدارس مناطق محروم در اردوهای جهادی است.
حبیب زاده برنامه دیگر اردو های هجرت و سازندگی را مرمت مساجد ، کمک به جمع آوری محصولات کشاورزی و پروژه های عمرانی کوچک که با راهنمایی یک استاد کار معمولاً از آموزش و پرورش خواهد بود بیان کرد و افزود: از همین جا اعلام می کنیم به میزانی که آموزش و پرورش و معاونت بهسازی و نوسازی مدارس اعلام نیاز کند ما آمادگی داریم به همان میزان افراد بیشتری را برای این دوره ها اعزام کنیم.
مسئله اصلی جهان اسلام مسئله فلسطین است
جانشین سازمان بسیج دانش آموزی گفت: موضع گیری در قبال جنایت اخیر رژیم صهیونیستی که در فلسطین مرتکب شده و جنایتی بر جنایت های قبلی خود افزوده که همان کودک سوزی است و پیش از این رژیم اشغالگر قدس را رژیم کودک کش می دانستیم اما امروز کودک سوزی هم به ابعاد ناشایست این رژیم افزوده شده و باعث تأسف است که دستگاههای حقوق بشر جهان نسبت به این موضوع کاملاٌ سکوت کرده اند.
وی با اینکه جنایت های متعدد رژیم صهیونیتی نشان دهنده این است که این رژیم به پایان عمر خود نزدیک و نزدیک تر می شود. افزود: مسئله اصلی جهان اسلام مسئله فلسطین است و با نامگذاری این طرح با نام شهید جهاد مغنیه حاوی این پایان است که هدف اصلی هسته های مقاومت در مدارس همان هدفی که امام (ره) ترسیم کرد که زمینه سازی برای آزاد سازی قدس شریف و نجات فلسطین از دست نظام سلطه در منطقه است.
حبیب زاده آشنا سازی دانش اموزان عضو بسیج و همچنین استفاده از ظرفیت انجمن اولیاء و مربیان با برگزاری نمایشگاهها و جلسات با والدین در باره آسیب های اجتماعی از قبیل دوست یابی، شبکه های ماهواره ای که در شکل گیری ذائقه فرهنگی و سبک زندگی افراد موثر است و همچنین آسیب های شبکه های اجتماعی مجازی در قالب سخنرانی ها ، کلاس های تربیتی و نمایشگاهها در طول سال برای خانواده ها را از دیگر برنامه های بسیج دانش آموزی عنوان کرد.
نظر شما