به گزارش خبرگزاری شبستان از قم، فاتحی رئیس بنیاد آیههای تلاش و ایثار کشور امروز (13 مرداد) در همایش ستارگان زهرایی که در سالن همایشهای مجتمع فرهنگی امامزاده سید علی قم برگزار شد، عنوان کرد: بسیج عمومی به فرمان امام خمینی (ره) تشکیل شد و زنانی که در سالهای قبل از انقلاب اسلامی در جامعه حضور داشتند، در این عرصه نیز نقش خود را ایفا کردند.
تأثیر زنان در انقلاب و 8 سال دفاع مقدس برای جوانان بازخوانی شود
رئیس بنیاد آیههای تلاش و ایثار کشور اظهار داشت: بسیج مستضعفان در 5 آذر 58 به فرمان امام راحل (ره) تشکیل شد و به جهت این که زنان سهم عمدهای در پیروزی انقلاب داشتند در این عرصه نیز حضور فعال پیدا کردند.
فاتحی با اشاره به شرایط سخت زنان در قبل از انقلاب اسلامی، گفت: زنانی که در آن زمان زندگی میکردند، در خانهها حبس بودند، در دوران پهلوی دوم نیز، محوریت و رهبریت فساد از سوی دربار به جامعه هدایت میشد و نیاز است که این مطالب برای جوانانی که نتوانستند دوران قبل از انقلاب و 8 سال دفاع مقدس را درک کنند، بازخوانی شود.
وی تصریح کرد: خانوادهها و همسران شهداء در زمان قبل از انقلاب اسلامی و 8 سال دفاع مقدس در کنار شهداء در مبارزه با رژیم پیشرو بودند و خاطرات بسیاری از آنان تألیف شده است.
رئیس بنیاد آیههای تلاش و ایثار کشور عنوان کرد: امام خمینی (ره)، پیروزی انقلاب اسلامی را مرهون حضور زنان میدانستند و اعتقاد داشتند که اگر زنان در سال 42 حضور فعال داشتند، انقلاب اسلامی در سال 42 به پیروزی میرسد و این سخن امام (ره)، اهمیت بسیج جامعه زنان را در عرصه جامعه نشان میدهد.
دوران دفاع مقدس، دوران طلایی ایران بود
فاتحی تأکید کرد: همان طور که زنان در پیروزی انقلاب اسلامی نقش داشتند، در 8 سال دفاع مقدس فعالیتهای چشمگیری داشتند و در این سالها آموزشهای دفاعی و نظامی دیدند.
وی ادامه داد: پس از انقلاب اسلامی، زنان علاوه بر این که فعال اجتماعی در جامعه بودند، فرزندان و همسران خود را به حضور در بسیج تشویق میکردند و میتوان گفت که اعضای بسیج خواهران از خانوادههای شهداء و ایثارگران بودند که جزء افتخارات ماست.
رئیس بنیاد آیههای تلاش و ایثار کشور اظهار داشت: دوران دفاع مقدس، دوران طلایی ایران بود و مقام معظم رهبری (مدظله) از 8 سال دفاع مقدس به عنوان دوران گنج یاد میکند.
امروز در برابر شهداء نسبت به وضعیتی که در جامعه وجود دارد، پاسخگو هستیم
فاتحی بیان کرد: مریم فرهانیان یکی از زنان شهیده دوران مقدس است که دارای شاخصههایی بودند که کمتر کسی دارای این شاخصه هاست، زمانی که مریم فرهانیان به شهادت رسیدند، دارای حجاب و چادر بودند، خانواده شهید مریم فرهانیان، چادر این شهیده به عنوان یک نماد به بنیاد شهید اهداء کردند.
وی تصریح کرد: امروز ما در برابر شهداء و به ویژه زنان شهیده نسبت به وضعیتی که در جامعه وجود دارد، پاسخگو هستیم، البته اصل جامعه ما زنان بسیجی و حافظ خانواده است، زنی موفق است که ابتدا خانواده خود را حفظ کرده باشد و در کنار آن فعالیت اجتماعی داشته باشد.
هر وقت بسیج وارد صحنه شد و روشنگری کرد، نقشههای دشمن نقش بر آب شد
رئیس بنیاد آیههای تلاش و ایثار کشور یادآور شد: بسیج خواهران، پایگاههای بسیج را در این سالها گسترش داد و در عرصههای علمی و فرهنگی فعالیتهای گسترده ای داشت، در دهه هفتاد گردانهای الزهرا در بسیج زنان شکل گرفت و بسیج در آن دوران، آموزشهای خود را گسترش داد.
فاتحی افزود: افکار جدیدی در دوران اصلاحات در جامعه رخنه پیدا کرد و بحث حقوق زنان در این دوران به صورت یک طرفه بیان شد و پرده دریهایی صورت گرفت و تخم طلاق در آن دوران کاشتند، پایههای بسیج دانشجویی در دوران اصلاحات بنا نهاده شد و در این دوران بسیج و جامعه الزهرا کارهای تأثیرگذاری انجام دادند.
وی تصریح کرد: هر وقت بسیج وارد صحنه شد و روشنگری کرد، نقشههای دشمن نقش بر آب شد و نتیجه کاملا تغییر کرد، در زمان انقلاب مخملی و فتنه 88، توان زیادی از نظام گرفت شد، اما بسیج در این دوران به خوبی درخشید.
امروز جامعه نیاز به پرچمداری بسیج زنان دارد
رئیس بنیاد آیههای تلاش و ایثار کشور با اشاره به کشتار وحشیانه اسرائیل و سوزاندن کودکان اسرائیلی، عنوان کرد: مقام معظم رهبری (مد ظله) بارها به زنان سفارش کردند که راه را به اشتباه نروند و مسیر را به درستی بشناسند و شناخت کافی از غرب داشته باشند، بنابراین امروز جامعه نیاز به پرچمداری بسیج زنان دارد.
فاتحی گفت: ما از غرب در بحث زنان طلبکاریم و بسیج جامعه زنان برای مبارزه با تهاجم فرهنگی غرب باید پیشرو زنان در جامعه باشد.
تلاش بسیج جامعه زنان در راهاندازی مرکز عالی زنان
وی اظهار داشت: پیشرو بودن زنان در جامعه را میتوان به وسیله بسیج محقق کرد، مقام معظم رهبری (مدظله) فرمودند که مرکز عالی زنان باید راه اندازی شود تا مسائل زنان در آن هدایت و برنامه ریزی شود، سازمانهای زیادی در این زمینه فعالیت میکنند، اما توانایی و پتانسیلی که در بسیج جامعه زنان وجود دارد، در هیچ سازمانی وجود ندارد، بنابراین بسیج باید خود را تقویت کند و این توانایی را در خود تقویت کند تا مرکز عالی زنان را راه اندازی کند.
رئیس بنیاد آیههای تلاش و ایثار کشور با بیان این که بسیج جامعه زنان، نقش مؤثری بر مسائل فرهنگی روز دارد، گفت: نقش امر به معروف توسط بسیج اجرا شده و توسط بسیج میتواند احیا شود، امروز بسیج جامعه زنان باید جامعه را از این وضعیتی که با آن درگیر است، نجات دهد.
بسیج جامعه زنان باید نقش پیشرو در جامعه داشته باشد
فاتحی تصریح کرد: بسیج جامعه زنان باید حرکتدهنده جامعه باشد و نقش پیشرو در جامعه داشته باشد تا بتواند خواستههای رهبری را محقق کند.
وی تصریح کرد: تنها چیزی که دشمن از آن میترسد، تفکر بسیجی با رهبریت مقام معظم رهبری (مد ظله) است و تنها تفکری که دنیا را به حرکت واداشته است، همین تفکر است و انقلاب اسلامی ایران، تمام مرزها را درنوردیده است.
رئیس بنیاد آیههای تلاش و ایثار کشور با اشاره به این که بسیج خواهران از دهه هشتاد به بعد حرکت گسترده ای داشته است، عنوان کرد: بسیج جامعه زنان برای این که بتواند فرمان رهبر انقلاب اسلامی را محقق کند، باید نقش پیشرو بودن، استفاده از نخبگان جامعه و جذب زنان را در اولویتهای کاری خود قرار دهد.
پایان پیام/
نظر شما