سهم ۹۱ درصدی مدارس خشتی و گلی از اعتبارات حوزه آموزشی سفر دولت تدبیر و امید 

خبرگزاری شبستان: استاندار خراسان شمالی با تاکید بر جمع شدن کامل مدارس خشتی و گلی استان، گفت: در سفر ریاست جمهوری به استان، ۲۵۰ میلیارد تومان اعتبار برای مدارس استان ابلاغ شده که ۹۱ درصد آن مربوط به مدارس خشتی و گلی است.

به گزارش خبرنگار خبرگزاری شبستان از بجنورد؛ سیدعلی اکبر پرویزی، استاندار خراسان شمالی، امروز (15 مرداد) در جلسه شورای آموزش و پرورش استان، با تاکید بر اینکه پروژه های آموزشی به موقع و تا قبل از شروع سال تحصیلی به بهره برداری برسد، عنوان کرد: هیچ مدرسه ای که تا قبل از مهرماه قابل آماده سازی است، نباید بخاطر نبود مسئولان برای افتتاح رسمی، بهره برداری از آن به تعویق بیفتد.

وی از تعداد زیاد پروژه های نیمه تمام نیز گلایه کرد و اظهار داشت: در سفر ریاست جمهوری، 250 میلیارد تومان اعتبار برای مدارس استان ابلاغ شده که 91 درصد آن مربوط به مدارس خشتی و گلی است، که این رقم نشان دهنده این است که بیشترین تخصیص اعتبار در حوزه مدارس، مربوط به مدارس خشتی و گلی است.

وی خواستار جمع شدن کامل مدارس خشتی و گلی استان شد و عنوان کرد: این میزان اعتبار تخصیص داده شده فقط برای همین مسئله باید هزینه شود و در صورت تخلف، اعتبار قطع خواهد شد.

پرویزی از ابلاغ 63 درصد از اعتبارات سفر دولت تدبیر و امید به استان خبر داد و در خصوص مهدهای کودک و پیش دبستانی خصوصی نیز افزود: در این خصوص با هرگونه لغو امتیاز و یا گرفتن مجوز دوباره از آموزش و پرورش، مخالف هستیم و این مسئله با تشکیل کمیته ای تخصصی تا 15 شهریور ماه باید بررسی شود.

وی با اشاره به وجود دستگاه های مختلف در خصوص اوقات فراغت و ایجاد موازی کاری و تداخل در این موضوع هم اظهار داشت: کمیته ای با ریاست معاون سیاسی امنیتی و سایر دستگاه های مسئول تشکیل و با تفکیک وظایف به صورت تخصصی، این موضوع نیز تعیین تکلیف شود.

وی اشاره ای نیز به موضوع هوشمندسازی مدارس داشت و تصریح کرد: هرساله اعتباراتی به این بخش تخصیص داده می شود که باید هزینه کرد آن به نحوی باشد که تاثیر مثبت و مفیدی در بحث آموزش داشته باشد.

استاندار خراسان شمالی با تاکید بر لزوم توجه به رشته های فنی و کار در کارگاه ها و آزمایشگاه ها به جای استفاده از تصویر و آموزش های تئوری گفت: اگر آموزش ها عملیاتی نشود و دانش آموزان با آن مواجه نشوند، تاثیر گذاری خود را نخواهد داشت.

عباس سعیدی، سرپرست آموزش و پرورش خراسان شمالی نیز در این جلسه با اذعان بر اینکه خراسان شمالی، هم پای استان های کلان در عرصه های مختلف علمی، فرهنگی و ورزشی در حال رقابت و حائز رتبه های قابل توجه است، افزود: در کنکور سراسری امسال، 200 دانش آموز موفق به کسب رتبه زیر هزار شدند که رشد 29 درصدی را نشان می دهد.

وی با اشاره به مسابقات علمی و عملی هنرستان ها و کسب رتبه هشتم در سطح کشور، گفت: اعزام 17 نماینده به سطح کشور که 9نفر موفق به کسب رتبه های برتر اول، دوم و یا سوم شدند و در بحث ورزش نونهالان و نوجوانان نیز 16 تیم در تابستان جاری به مسابقات کشوری اعزام خواهند شد که با توجه به کسب رتبه سوم در سال گذشته، امسال نیز امیدوار به کسب رتبه برتر هستیم.

وی مهرماه سال جاری را به لحاظ ساختار جدید آموزش و پرورش و استقرار ساختار 3-3-6 ، مهرماه بی نظیری تلقی کرد و اظهار داشت: در این خصوص ممکن است با چالش هایی نیز مواجه شویم که با همت معاونین اداره کل و مسئولان ادارات شهرستان ها، امیدواریم این ساختار جدید برای مردم خراسان شمالی همراه با رضایت و نشاط و عطوفت باشد.

سعیدی از تشکیل و فعال بودن 5 کمیته با کارگروه های تخصصی در رابطه با پروژه ملی مهر خبر داد و عنوان کرد: کمیته های تعمیر و تجهیزات، سازماندهی، احراز صلاحیت، توجیه و تبلیغ و کمیته ارزیابی، فعال شده که هریک به تناسب تخصص در حال پیگیری وظایف هستند.

قاسم جعفری، نماینده مردم بجنورد، جاجرم، گرمه، راز و جرگلان و مانه و سملقان در مجلس شورای اسلامی نیز در خصوص مهدهای کودک در این جلسه گفت: 14 ارگان مجوز مهد صادر می کنند که بهزیستی هم یکی از آن ها است و اکنون به جای پاک کردن صورت مسئله باید بتوانیم مسئله را حل کنیم و به فکر نظارت و بازبینی کتاب ها و محتوای آموزشی برای این مهدکودک ها باشیم.

وی با اشاره به فرهنگیانی که از اول فروردین تا مهر بازنشسته می شوند، اظهار داشت: در این خصوص دغدغه ای در میان این بازنشستگان وجود دارد و از اینکه رتبه بندی شامل حال آنها نمی شود ابراز نگرانی می کنند.

وی به جمعیت حدود یک میلیون نفری نیروی آموزش و پرورش اشاره کرد و اذعان داشت: از این تعداد تنها 559 هزار نفر آموزشی هستند و بقیه نیروی اداری و خدماتی هستند که نشان دهنده کاهش نیروی آموزشی در این خصوص است.

جعفری از اینکه برخی دانش آموزان بدلیل هیئت امنایی بودن مدارس نمی توانند در مدرسه نزدیک محل سکونت خود، تحصیل کنند، گلایه کرد و گفت: کسانی مراجعه می کنند و عنوان می کنند که به دلیل اینکه قادر به پرداخت هزینه مدرسه هیئت امنایی نیستیم فرزندمان نمی تواند در مدرسه نزدیک محل سکونتمان ثبت نام کند.

ابوالقاسم بابایی، مدیرکل نوسازی و تجهیز مدارس خراسان شمالی هم در این جلسه از بهره برداری 40 پروژه و 230 کلاس درس با زیر بنای ۳۹هزارو 445 هزار متر مربع با اعتباری حدود 42 میلیارد و 500 میلیون تومان تا مهرماه سال جاری خبر داد.

وی از جمله این پروژه ها را هنرستان فنی و حرفه ای 18 کلاسه ذکر کرد و گفت: این پروژه با 5هزار و 500 مترمربع زیر بنا، از بزرگ ترین پروژه های قابل بهره برداری در مهر 94 است.

وی گفت: 80 مدرسه و 200 کلاس درس خشتی و گلی در استان وجود دارد.

 

پایان پیام/

کد خبر 477347

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha