به گزارش خبرگزاری شبستان به نقل از حوزه هنری، محسن پرویز، نویسنده و منتقد ادبی كشورمان با بیان این كه انتقال شهدا به مراكز و نهادهای مختلف باید با دقتها و توجه خاصی انجام شود، اظهار كرد: اگر به این نكات دقت شود، حضور شهدا در مكانهای مختلف فرهنگی، هنری و علمی بسیار پربركت و مایه اتفاقات مثبت بعدی خواهد بود.
وی یكی از نكات را محل تدفین شهدا عنوان كرد و افزود: خاكسپاری شهدا باید در محل مناسبی صورت بگیرد. باید توجه داشت كه مكانی برای تدفین شهدا در نظر گرفته شود كه قرار نباشد در آینده نزدیك مورد بازسازی، خرابی و ساخت واقع شود. همچنین مقبره شهدا باید در محیط مناسبی به جهت رفت و آمد افراد و امكان فاتحهخوانی باشد.
پرویز ادامه داد: به عنوان نمونه، در دانشگاه تهران، محل تدفین شهدای گمنام كنار مسجد واقع شده است و هنگام نماز ظهر و عصر، بسیاری از دانشجویان و اساتیدی كه برای نماز جماعت به این محل مراجعه میكنند، پیش از اقامه نماز، فاتحه ای بر مزار این شهدا میخوانند و دائما ارزشها و آرمانهای شهدا برایشان یادآوری میشود.
این نویسنده و عضو انجمن قلم همچنین گفت: حضور شهدا در حوزه هنری به عنوان نمادی از مبارزه با ظلم و استكبار و به عنوان كسانی كه خود را فدا كردند تا نظام جمهوری اسلامی پا برجا بماند و به فرمان حضرت امام (ره) لبیك گفتند و از همه چیز خود گذشتند، میتواند تذكر روزانه و دائمی به هنرمندان و اهالی ادبیاتی باشد كه در این نهاد فعالیت می كنند.
وی خاطرنشان كرد: هنرمندان از احساسات لطیفتر و پاكتری نسبت به سایر آحاد مردم جامعه برخوردارند و این احساسات پاك به آن ها كمك میكند تا بتوانند آفرینشهای هنری و ادبی داشته باشند. حال چنین افرادی با قرار گرفتن در فضاهای معنوی و ارزشی، میتوانند تاثیرات مثبت بگیرند و در این راه به تولید اثر بپردازند.
پیكر پاك دو شهید از شهدای غواص عملیات كربلای 4 روز سهشنبه 20 مردادماه مصادف با روز شهادت امام جعفر صادق(ع) از مقابل مسجد امام صادق(ع) در میدان فلسطین به سمت حوزه هنری انقلاب اسلامی تشییع و در مقابل مسجد آیتالله خامنهای حوزه هنری به خاك سپرده خواهد شد.
پایان پیام/
نظر شما