به گزارش خبرگزاری شبستان از استان چهارمحال و بختیاری، محمد مهدی طباطبایی، مدیرکل تعزیرات حکومتی چهارمحال و بختیاری، امروز ( 2 تیر ) در نشست مشترک مطبوعاتی خود با رئیس کل دادگستری، مدیرکل پزشکی قانونی، مدیرکل بازرسی، مدیرکل سازمان قضایی نیروهای مسلح، مدیرکل تعزیرات حکومتی، مدیرکل ثبت اسناد و املاک و مدیرکل زندانها و اقدامات تأمینی استان که به مناسبت هفته قوه قضائیه، گفت: در سه ماه نخست امسال، 913 پرونده تخلف از واحدهای صنفی متخلف بررسی و رسیدگی شد که از این تعداد، 396 پرونده ورودی از سال گذشته و 801 پرونده نیز مربوط به سال 90 بوده است.
طباطبایی، عدم درج قیمت و گرانفروشی را بیشترین تخلف بخش کالا و خدمات در استان برشمرد و افزود: از مجموع بررسی 913 پرونده در شعب تعزیرات حکومتی، متخلفان به پرداخت جریمه سه میلیارد و 114 میلیون ریالی محکوم شدند.
وی رسیدگی به تخلفات اقتصادی، بهداشتی، درمانی و دارویی، دامپزشکی، قاچاق کالا و ارز را از مهمترین وظایف اداره کل تعزیرات حکومتی برشمرد و اظهار داشت: عمده مجازاتهای متخلفان شامل حبس، قطع سهمیه، جزای نقدی، انفصال دائم و موقت مدیران بخشهای خصوصی و دولتی و ضبط کالا می باشد.
طباطبایی، برقراری گشتهای مشترک و سیار با سازمانهای ذیربط از جمله سازمانهای بازرگانی، حمل و نقل، تاکسیرانی، شرکت نفت و معاونت آگاهی ناجا را از مهم ترین اقدامات این اداره در سال گذشته برشمرد و تصریح کرد: این اقدام بهمنظور نظارت هرچه بیشتر بر بخشهای مربوطه انجام شده است.
مدیرکل بازرسی استان چهارمحال بختیاری نیز در این نشست از صدور حکم انفصال از خدمت برای دو تن از مدیران خاطی در استان خبر داد و گفت: اگر مدیری حین اجرای مسئولیت مرتکب خطای قضایی شود، مهلتی برای پایان دوره مسئولیت به وی داده نخواهد شد و در اسرع وقت، به جرم او رسیدگی خواهد شد.
سعید دهقان، نظارت بر اجرای صحیح قانون در دستگاههای اداری را از مهم ترین وظایف اداره کل بازرسی برشمرد و افزود: کسب رتبه اول کشوری در بین ادارات بازرسی استانها در دو سال متوالی، نظارت مستقیم در بیش از 95 درصد از معاملات کلان استان به مبلغ کلی یک هزار و 195 میلیارد ریال از مهمترین فعالیت های این اداره کل در سال گذشته می باشد.
وی از بررسی 485 پرونده موردی در سطح استان خبر داد و اظهار داشت: ارسال 23 فقره پرونده کیفری در راستای تعقیب برخی از افراد به مراجع قضایی، پیگیری در خصوص فسخ یا ابطال برخی واگذاریهای غیرقانونی اراضی و رفع تصرف از برخی اراضی ملی از دیگر فعالیت های این اداره کل در سال گذشته به شمار می رود.
مدیرکل بازرسی استان چهارمحال و بختیاری ضمن درخواست همکاری مردم با این اداره، خاطر نشان کرد: شماره تلفن گویای 136 یا شماره پیامک 30002136 در 24 ساعت شبانهروز آماده دریافت گزارشهای مردمی است.
مدیرکل زندانها و اقدامات تربیتی استان چهارمحال و بختیاری نیز از پرداخت افزون بر 24 میلیارد ریال بابت بدهی 90 محکوم جرائم غیر عمد استان خبر داد و گفت: از این مبلغ، هشت میلیارد و 790 میلیون ریال، از سوی ستاد دیه استان بهصورت بلاعوض و به منظور آزادسازی این زندانیان پرداخت شده است.
علی نظری از اجرای طرح تفکیک ندامتگاه ها بر اساس نوع جرم متهمان و اصلاح، تربیت و بازپروری مجرمان در استان خبر داد و افزود: زندانیان جرائم مواد مخدر در اردوگاه حرفهآموزی و کاردرمانی و سایر جرائم به تفکیک عمدی و غیرعمدی در زندانهای عمومی نگهداری میشوند.
وی برگزاری دورههای آموزشی مسائل عقیدتی را از مهم ترین برنامه های این اداره کل برشمرد و تصریح کرد: برگزاری 98 دوره کلاسهای عقیدتی مذهبی باحضور 2 هزار و 300 نفر، اجرای طرح مشبک قرآن، برگزاری آموزش کلاسیک زندانیان از مقطع نهضت سوادآموزی تا دبیرستان و دانشگاه، برگزاری 39 دوره حرفه آموزی با شرکت 911 نفر از زندانیان از دیگر برنامه های این اداره می باشد.
وی از شرکت یکهزار و 100 زندانی معتاد به مواد مخدر در طرح درمانی با مداخلات غیر دارویی در سال گذشته خبر داد و اظهار داشت: 34 درصد ورودی به زندانهای استان در سال گذشته بهعلت جرائم سوء مصرف مواد مخدربوده است.
پایان پیام/
نظر شما