سيد مهدي پور موسوي رئيس اتحاديه موسسات قرآني و مردمي سیستان و بلوچستان با بیان این مطلب به خبرنگار شبستان گفت: امیدواریم با مدیریت جدید در اداره کل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان، تحول ویژه قرآنی را در استان شاهد باشیم.
وی افزود: هم اکنون 78 موسسه قرآنی فعال و نیمه فعال در سطح استان شهرهای زابل، زهک، خاش، ایرانشهر و چابهار فعالیت دارند و برخی از موسسات نقل و انتقال داشته اند که هنوز انجام نشده است و نیز زاهدان بیشترین موسسات به خود اختصاص داده است.
رئيس اتحاديه موسسات قرآني و مردمي استان ادامه داد: همچنین 17 خانه قرآنی روستایی و 7 خانه قرآنی شهری به صورت رسمی فعالیت دارند.
پور موسوی ادامه داد: اتحادیه موسسات قرآني و مردمي استان طرح های متعددی را توانسته با همکاری ادارات تبلیغات اسلامی، فرهنگ و ارشاد اسلامی و اوقاف و امور خیریه استان انجام دهد.
وی افزود: اتحادیه موسسات قرآني و مردمي استان با یک وحدت رویه، موسسات قرآنی دارای مجوز، فعالان قرآنی و جلسات خانگی قرآنی مورد حمایت قرار داده است.
رئيس اتحاديه موسسات قرآني و مردمي استان تصریح کرد: روخوانی و روان خوانی، تجوید، مفاهیم قرآن کریم،نقش آفرینی موسسات در طرح های 1446، 1447، 1448 و 1449 ، همایش های قرآنی با موضوعات سبک زندگی، تدبر در قرآن و نگرش دیگر به قرآن، آموزش یاری، صوت و لحن، اردوهای مختلف توانمندسازی، اردوهای آموزشی سبک زندگی قرآنی در مشهد برای مدیران موسسات قرآنی و سلسله جلسات قرآن کریم از جمله فعالیت های موسسات قرآنی در سطح استان است.
نظر شما