خاطرات آزادگان هم جذابیت داستانی دارد، هم درس و تجربه

خبرگزاری شبستان: رئیس سازمان هنری و ادبیات دفاع مقدس اظهار كرد: هنوز ناگفته‌های زیادی از خاطرات آزادگان دفاع مقدس باقی است.

به گزارش خبرگزاری شبستان و به نقل از حوزه هنری سردار گلعلی بابایی، نویسنده دفاع مقدس بیان كرد: تنوع موضوعاتی كه در خاطرات آزادگان هست باعث می‌شود این خاطرات در میان خاطرات سایر رزمدگان، جذابیت‌های خاص خودشان را داشته باشند.

وی با اشاره به كتاب‌هایی كه تاكنون در این زمینه منتشر شده اند، گفت: برخی از اسرا در هنگام اسارت به طرق مختلف از آنچه بر آن‌ها می گذشت یادداشت تهیه می كردند و با سختی های فراوان، خاطراتشان را به صورت روزنوشت مكتوب می كردند كه كتاب های «پایی كه جا ماند» و «من زنده ام» از این دسته هستند.

رئیس سازمان هنری و ادبیات دفاع مقدس ادامه داد: عده ای از اسرا نیز یادداشت نداشتند اما بعد از بازگشت احساس تكلیف كردند كه خاطراتشان را ثبت كنند كه كتابی مانند «رمل های تشنه» كه خاطرات 29 ماه اسارت جعفر ربیعی در اردوگاه های ارتش صدام است از اولین این خاطرات محسوب می شود.

سردار بابایی همچنین افزود: لحظه محاصره، به اسارت درآمدن و آنچه در طول دوران اسارت بر این آزادگان گذشته، هم از نظر داستانی برای مخاطب جذابیت دارد و هم می تواند سرشار از درس و تجربه باشد و از همین رو است كه خاطرات اسرا با استقبال زیادی مواجه شده و در زمره كتاب های پرفروش قرار می گیرند.

این محقق حوزه دفاع مقدس با بیان اینكه خاطرات آزادگان جای خود را در ادبیات كشور پیدا كرده اند، گفت: ما خاطرات آزادگان را در قشرها و بخش های مختلفی داریم، از خاطرات یك بسیجی ساده گرفته تا خاطرات یك فرمانده، خاطرات مردان و زنان آزاده و خاطرات آزادگانی با مسئولیت ها و ماموریت های مختلف.

وی در عین حال تاكید كرد: با تمام این ها، به نظر می رسد هنوز ناگفته های زیادی وجود دارد كه باید به آن ها پرداخته شود. وقتی متوجه می شویم كتاب «پایی كه جا ماند» تنها شامل یك سال خاطرات اسارت این آزاده می شود، در می یابیم كه مابقی روزها و لحظه ها نگفته باقی مانده و می توان انتظار شنیدن وقایع بیشتری از آن دوران را داشت.

کد خبر 479340

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha