به گزارش خبرنگار خبرگزاری شبستان از مشهد، سید جواد حسینی، ظهر امروز(25 مرداد) در همایش حامیان مجتمعهای فرهنگی و آموزشی و توانبخشی در اردوگاه امام رضا(ع) اظهار داشت: با توجه به هزینه کرد 5 برابری دانشآموز استثنایی نسبت له دانشآموز عادی، نیاز به ارائه خدمات ویژه ای برای این افراد هستیم.
وی افزود: خیرین مدرسهساز همواره نقش مهمی در توسعه فضاهای آموزشی به ویژه در نقاط محروم کشور داشته اند، به طوریکه پس از انقلاب 2 هزار و 203 مدرسه، 124 هنرستان و 10 هزار و 146 کلاس درس به همت خیرین مدرسه ساز در استان ساخته شده است.
مدیرکل آموزش و پرورش استان خراسان رضوی خاطرنشان کرد: امروز نیز کلنگ زمین ششمین خانه معلم در استان به همت خیرین استان زده شد تا بنایی برای خدماترسانی هر چه بهتر و بیشتر به زائران حضرت رضا(ع) باشد.
حسینی با بیان اینکه تا کنون50 سالن ورزشی، 380 نمازخانه و 429 منزل جهت افزایش ضریب تعلیم و تربیت توسط خیرین مدرسه ساز در استان ساخته شده است، اظهار داشت: همچنین هزار و 572 قطعه زمین و 66 میلیون متر مربع خدمات سخت افزارانه از سوی این مجمع واگذار شده است.
وی ادامه داد: در مجموع این افراد تاکنون بیش از 66 میلیون و 314 هزار متر مربع به فضای تعلیم و تربیت استان اضافه کردهاند.
مدیرکل آموزش و پرورش استان خراسان رضوی با اشاره به اجرای طرح «قدم تا حرم» گفت: این طرح در جهت تکمیل مسیر ورودی حضرت رضا(ع) از قدمگاه تا مرقد مطهر ایشان عملیاتی می شود که بازسازی های فرهنگی ویژه ای برای این مسیر در نظر گرفته شده است.
حسینی اذعان داشت: فعالیتهای فرهنگی در مدارس با رویکرد پوسته دینی به انجام می رسند و از عمق و محتوا برخوردار نیستند که نیاز است دین نمایی ویترینی به دین باوری در مدارس تبدیل شود.
وی سرانه فضای اردویی کشور را 12 متر عنوان کرد و بیان داشت: با این حال این سرانه در این استان بیش از 18 متر است و همچنین بیش از 370 واحد خوابگاهی با ظرفیت بیش از 33 هزار نفر نیز در خراسان رضوی وجود دارد.
مدیرکل آموزش و پرورش استان خراسان رضوی در رابطه با اعزام دانش آموزان استثنایی به مشهد جهت زیارت نیز خاطرنشان کرد: 9 هزار و 100 نفر از دانش آموزان با نیازهای ویژه باید به مشهد جهت زیارت حرم مطهر رضوی اعزام شوند که در 5 دوره اعزام آنان صورت میگیرد.
نظر شما