راه اندازی مجمتع های عالی سلامت در خوزستان

خبرگزاری شبستان: معاون توسعه آموزش دانشگاه علوم پزشکی جندی شاپور اهواز، از راه اندازی مجمتع های عالی سلامت در شهرستان ها خبر داد و اظهار داشت: سیاست دانشگاه، توسعه تحصیلات تکمیلی است.

به گزارش خبرنگار خبرگزاری شبستان از اهواز، عبدالله رفیعی معاون توسعه آموزش دانشگاه علوم پزشکی جندی شاپور اهواز، امروز(2 شهریور) در نشست خبری به مناسبت هفته دولت، از ارتقای سطح کیفی و کمی خدمات در دانشگاه خبر داد و گفت: سیاست دانشگاه، توسعه تحصیلات تکمیلی است.

 

وی با بیان اینکه مجوز راه اندازی مجمتع های عالی سلامت در استان اخذ شده و این مجتمع ها تا سال آینده در دو شهرستان رامهرمز و ماهشهر شروع به کار خواهند کرد، افزود: با ایجاد مجتمع های سلامت در شهرستان ها این امکان فراهم می شود تا نیروهای بومی برای جبران کمبود نیروی انسانی بهداشتی و درمانی تربیت و جذب شوند.

 

معاون توسعه آموزش دانشگاه علوم پزشکی جندی شاپور اهواز، با اشاره به اینکه تربیت نیروی انسانی باید متکی بر نیاز جامعه باشد، خاطر نشان کرد: متاسفانه در سال های گذشته اشکالاتی در این بخش داشتیم که امیدواریم این مشکلات به حداقل برسد.

 

وی به مشکل کمبود پرستار در استان اشاره کرد و با بیان اینکه بر اساس معیارهای موجود در حال حاضر کمبود یک هزار و 200 پرستار در خوزستان احساس می شود، اضافه کرد: تلاش برای داشتن مرجعیت علمی در استان از دیگر اهداف دانشگاه است و ما پتانسیل آن را داریم که مرجعیت بین المللی داشته باشیم و به کشورهای مختلف خدمات آموزشی ارائه دهیم .

 

رفیعی، تصریح کرد: از دیگر فعالیت های ما در استان برای پایداری نیروها و پایداری خدمات بومی گزینی است، به طوری که امسال در رشته ‌های دندان پزشکی، داروسازی و دکترای تخصصی ۳۰ درصد از پذیرش ‌های این دانشگاه به بومی‌گزینی اختصاص داده شده است.

 

وی در بخش دیگر سخنان خود به ارائه آماری از دانشجویان و هیات عملی دانشگاه پرداخت و عنوان کرد: تعداد دانشجویان در سال های ۹۲ تا ۹۴ در حدود هفت هزار و ۲۲۵ نفر بوده که این آمار را در سال های ۹۲ تا ۹۴ به هفت هزار و ۸۰۰ نفر افزایش یافته است.

 

وی با اشاره به اینکه تعداد رشته های این دانشگاه در سال های مذکور ۷۷ مورد بوده که این رقم در سال های ۹۲ تا ۹۴ به ۸۲ مورد توسعه یافت، تعداد فارغ التحصیلان این دانشگاه را در سال های ۹۰ تا ۹۲ در حدود  یک هزار و ۱۲۵ نفر عنوان کرد.

 

معاون توسعه آموزش دانشگاه علوم پزشکی جندی شاپور اهواز، با بیان اینکه این رقم در سال های ۹۲ تا ۹۴ به یک هزار و ۲۰۰ مورد افزایش داده شد، اظهار کرد: تعداد اعضای هیئت علمی دانشگاه نیز از 602 نفر در سال های ۹۲ تا ۹۴ به ۶۲۵ نفر افزایش یافته است.

 

نیکزاد مدیر آی تی دانشگاه علوم پزشکی جندی شاپور اهواز، نیز با بیان اینکه فعال کردن سیستم نوبت دهی الکترونیکی برای اولین بار و به صورت پایلوت در بیمارستان گلستان اهواز نصب شد، گفت: برای مخاطبان خارج از کشور نیز با توجه به توسعه توریسم سلامت، وب سایتی با سه زبان فارسی، عربی و انگلیسی راه اندازی کردیم تا متقاضیان درمان در خوزستان با خدمات ما آشنا شوند.

 

وی تصریح کرد: راه اندازی تور مجازی دانشگاه برای اولین بار در کشور و در دانشگاه جندی شاپور صورت گرفت به این ترتیب همه افراد می توانند از این طریق با بخش های مختلف دانشگاه آشنا شوند این مهم نیز در راستای توریسم سلامت صورت گرفته است.

 

وی راه اندازی فیبر نوری از دیگر برنامه ها عنوان کرد که با اخذ تمام مجوزهای لازم از مبادی ذیربط دانشگاه به شرکت زیرساخت استان متصل شده است، اضافه کرد: همچنین برای نخستین بار تمام خوابگاهای دانشجویان به اینترنت مجهز و دانشجویان می توانند به اینترنت  دسترسی یابند.

 

 

 

کد خبر 481500

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha