ضرورت برنامه ریزی برای مقابله با انتشار گازهای گلخانه ای

خبرگزاری شبستان: معاون ستاد کل نیروهای مسلح گفت: افزایش انتشار گازهای گلخانه ای تهدیدی است که ضرورت دارد برای مقابله با آن در کشور برنامه ریزی منسجم و مدون داشته باشیم.

به گزارش خبرگزاری شبستان، سردار سرتیپ محمدحسن نامی که به نمایندگی از سرلشگر فیروز آبادی رییس ستادکل نیروهای مسلح در مراسم گرامیداشت مقام محیط بان و تجلیل از محیط بانان برگزیده که با حضور حجت الاسلام و المسلمین سید حسن خمینی یادگار امام راحل و تولیت آستان مقدس حضرت امام(ره) در حرم مطهر  بنیانگذار انقلاب اسلامی برگزار شد، خطاب به محیط بانان گفت: شما به عنوان یک اکولوژیست و یک فرد مسلح، حافظان محیط زیست، نیاز امروز بشر هستید و کار بسیار ارزشمندی انجام می دهید.

وی با ابراز تاسف از نابودی طبیعت و محیط زیست از سوی بشر افزود: هر 34 ثانیه، جنگلی، به وسعت یک زمین فوتبال از بین می رود و این نشان می دهد که کار حفظ محیط زیست و منابع طبیعی چقدر ارزشمند است.

معاون سرلشگر فیروز آبادی افزود: وضعیت گرمای زمین به حدی است که اگر اینگونه ادامه یابد تا ابتدای دهه پنجم قرن جاری هیچ یخبندانی در روی زمین نداریم و پس از آن 48 گونه گیاهی از بین خواهد رفت.

سردار سرتیپ نامی با اشاره به تشدید انتشار گازهای گلخانه ای در جهان و ایران و رتبه نگران کننده ایران در این زمینه، همچنین تاثیر این پدیده بر محیط زیست و بالارفتن گرما و دمای زمین، افزود: انتشار گازهای گلخانه ای تهدیدی است که ضرورت دارد برای مقابله با آن در کشور برنامه ریزی منسجم و مدون داشته باشیم.

وی با انتقاد از ایجاد گازهای گلخانه ای و آسفالت کردن زمین گفت: این اقدامات بشر باعث جذب بیشتر گرمای خورشید شده و دیگر امکان بازگشت این گرما به چرخه طبیعت وجود ندارد.

معاون ستادکل نیروهای مسلح با بیان اینکه تلاش محیط بانان در عرصه حفظ محیط زیست به مانند تلاش رزمندگان در جبهه های نبرد است آمادگی ستاد کل نیروهای مسلح را برای کمک به انجام بهتر مسئولیت های سازمان محیط زیست و همکاری با محیط بانان خبر داد.

معاون ستاد کل نیروهای مسلح ضمن اشاره به پیشرفت تکنولوژی و نقش ماهواره ها در پایش آنلاین سطح زمین، خواستار بهره گیری از تکنولوژی و دانش روز برای حفظ محیط زیست شد.

سرتیپ نامی بر لزوم آگاه ساختن مردم در حفظ محیط زیست تاکید  کرد و با تقدیر از اقدام سازمان حفاظت محیط زیست برای فرهنگ سازی در حوزه محیط زیست و افزایش آگاهی مردم در این زمینه، خواستار گسترش و استمرار این روند شد.

وی تصریح کرد: محیط بانان به عنوان یگان نظامی دارای ماموریت های خاصی هستند و تلاش ستاد کل نیروهای مسلح نیز برای افزایش توانمندی ها و حمایت از محیط بانان است.

مدیرعامل بانک ملت نیز نکوداشت محیط بانان را بزرگداشت شان طبیعت و احترام به طبیعت و انسان دانست و گفت: برای برخورداری از محیط زیستی پایدار نیاز به بهره گیری از تمام ظرفیت ها و به کارگیری عزم و اراده ملی داریم.


 علی رستگار گفت: برای برخورداری از محیط زیستی پایدار نیاز به بهره گیری از تمام ظرفیت ها و به کارگیری عزم و اراده ملی داریم.


مدیرعامل بانک ملت تاکید کرد: برای داشتن طبیعت و محیط زیستی سالم که میراث گرانبهای ما برای آیندگان است، همه باید خود را موظف به حفظ محیط زیست کشور بدانیم.


رستگار با اشاره به فعالیت بیش از ۲۶۰۰ محیط بان برای حفاظت حدود 11 درصد عرصه سرزمینی تحت مدیریت سازمان حفاظت محیط زیست، اظهار کرد: بی شکر درک سختی ها و مشقت های شما در انجام این وظیفه خطیر و سنگینف کار سهلی نیست.


وی ابراز امیدواری کرد: زمانی فرا برسد که ملتی با ۸۰ میلیون محیط بان در کنار محیط بانان کنونی به حفاظت از محیط زیست، ساخت زمینی پاک و حفظ گونه های مختلف گیاهی و جانوری کمک کند.


رستگار اشاره ای هم به برنامه های محیط زیستی بانک ملت داشت و افزود: نخستین دفتر محیط زیست و توسعه پایدار در یک شرکت ایرانی، در آینده ای نزدیک در بانک ملت آغاز به کار خواهد کرد و این دفتر پس از شروع فعالیت های خود متولی کلیه اقدامات و برنامه های محیط زیستی این مجموعه خواهد بود.


مدیرعامل بانک ملت با یادآوری این موضوع که مجموعه تحت مدیریتش در حال حاضر نیز برنامه های خود برای حفاظت از محیط زیست کشور را شروع کرده است، خاطرنشان کرد: برنامه"ملت_ محیط بان" با همکاری سازمان حفاظت محیط زیست، یکی از این اقدامات است که در راستای تقویت، تامین و پشتیبانی از محیط بانی و محیط بانان در حال انجام است.


رستگار، اهدای جایزه ملی محیط بان در روز محیط بان هر سال به محیط بانان نمونه کشور، همکاری برای توسعه و تامین تجهیزات مورد نیاز ایستگاه های محیط بانی، تامین تجهیزات حرفه ای محیط بانی، ارائه خدمات ویژه بانکی به جامعه محیط بانی و همکاری با سازمان حفاظت محیط زیست برای پشتیانی از برنامه های توسعه محیط بانی در زیستگاه ها را از دیگر برنامه های محیط زیستی بانک ملت ذکر کرد.


مدیرعامل بانک ملت، انعقاد قرارداد عاملیت برای تکمیل پالایشگاه تولید بنزین با بالاترین کیفیت، همچنین اختصاص ۱۲ هزار میلیارد ریال تسهیلات برای گاز رسانی به مناطق محروم کشور را از دیگر اقدامات بانک ملت در راستای انجام مسئولیت های اجتماعی و حفاظت از محیط زیست عنوان کرد و گفت: بانک ملت برای جامعه محیط بانان که چشم بینا، دست توانا و مراقبت کننده از بزرگ ترین سرمایه های طبیعی کشور هستند، ارزش بسیاری قائل است و حمایت از آنان را در دستور کار جدی خود قرار داده است.

 

کد خبر 482624

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha