به گزارش خبرنگار شبستان، سردار تیمور حسینی، رییس پلیس راهنمایی و رانندگی تهران بزرگ امروز در نشست خبری با بیان اینکه طبق گزارش پزشکی قانونی طی 4 ماهه امسال 199 نفر از شهروندان تهرانی در تصادفات جان خود را از دست دادند گفت:این میزان نسبت به سال گذشته 13 نفر که معادل 6 درصد می باشد، کمتر کشته شده اند و همچنین از این تعداد 56 نفر یعنی معادل 29 درصد موتورسیکلت سواران و 9 درصد هم خودروسواران را به خود اختصاص داده است.
عابران پیاده با 91 نفر کشته بیشترین سهم را به خود اختصاص داده اند
وی با بیان اینکه عابران پیاده با 91 نفر کشته بیشترین سهم را به خود اختصاص داده اند، خاطرنشان کرد: از بین 199 نفر 167 نفر و 25 نفر هم زن بودند که شامل 67 درصد آقایان و 13 درصد خانم ها می شود لذا تلاش ما این است که این سیر نزولی را تا پایان سال داشته باشیم.
وی ادامه داد: ما در 5 سال متوالی شاهد کاهش تلفات بودیم که امیدواریم سال 95 نیز این امر محقق شود.
سردار حسینی با بیان اینکه برخورد با تخلفات حادثه ساز شبانه در شش ماهه دوم سال با قوت ادامه دارد، تصریح کرد: در پنج ماهه امسال در برخورد با تخلفات شبانه، برخورد با خودروهای دودزا، برخورد با خودروهای سنگین با یک رضایت و اقبال مردم همراه بوده است که در شش ماهه دوم نیز اجرای این طرح استمرار خواهد داشت.
وی ادامه داد: طرح دیگری را به دستور سردار ساجدی نیا رییس پلیس پایتخت مبنی بر گشت های شبانه و برخورد با تخلفات شبانه اجرا کردیم که این طرح نیز تا پایان سال با قوت و شدت ادامه خواهد داشت.
خودروهای دارای سرنشین بدپوشش توقیف می شوند
وی با بیان اینکه خودروهای دارای سرنشین بدپوشش توقیف خواهند شد، افزود: برخورد با بدپوششی، برخورد با بی حجابی، کشف حجاب و بدپوششی و هرگونه اقدامی که با هنجارهای جامعه در تضاد باشد در دستور کار پلیس قرار دارد و برابر مقررات برخورد قانونی خواهد شد.
سردار حسینی با بیان اینکه از روز اول نصب دوربین های زوج و فرد 200 هزار ورود غیرمجاز ثبت شد،گفت: پیش بینی می کنیم با گذشت زمان این میزان به زیر 50 هزار تخلف در روز کاهش یابد.
رییس پلیس راهور تهران بزرگ گفت: شهروندان تهرانی می توانند جهت شکایت و انتقاد از سرویس های مدارس با شماره تماس 1888 تماس بگیرند ضمن اینکه همکاران ما در پلیس نیز شکایت مدارس را انتقال خواهند داد.
وی با بیان اینکه در 4 ماهه اول سال جاری بالغ بر 30 هزار خودرو به دلیل ارتکاب تخلفات حادثه ساز به پارکینگ انتقال یافتند، اظهار کرد: هیچ فرد، سازمان، صنف یا ارگانی حق تصرف معابر عمومی را به عنوان جای پارک یا معابر خصوصی ندارد چون معابر حق عمومی است و این امر جرم محسوب می شود. در صورت ارتکاب چنین جرمی از سوی سازمان ها یا ارگان های مربوطه با تذکر پلیس مواجه خواهند شد در صورتی که این تذکر موثر واقع نشود پرونده آنها به مراجع قضایی ارجاع داده می شود.
وی با بیان اینکه هرگونه توقف منجر به سد معبر 30 هزار تومان جریمه دارد، افزود: این کار خلاف است و نیازی هم به نصب تابلو ندارد.
پلیس راهنمایی و رانندگی تهران بزرگ هیچ وظیفه ای در قبال پلاک و شماره گذاری خودرو ندارد
وی با اشاره به خودروهایی که از پلاک های معلولان استفاده می کنند، تصریح کرد: پلیس راهنمایی و رانندگی تهران بزرگ هیچ وظیفه ای در قبال پلاک و شماره گذاری خودرو ندارد، استفاده از خودروی پلاک معلولان در جامعه بسیار افزایش یافته است و افرادی که دارای محدودیت حرکتی به لحاظ جسمی باشند گواهینامه ای ویژه برای آنها صادر می شود که اولین الزام آن رانندگی با وسیله نقلیه شخصی است و ساماندهی آن نیازمند اقدامات بین بخشی می باشد و سازمان بهزیستی باید در این زمینه تصمیمات لازم را اتخاذ کنند.
رئیس پلیس راهور فاتب در پاسخ به سؤالی در مورد دستی کردن چراغهای راهنمایی هوشمند در مواقع حضور، گفت: یک هفته است که یک تیم مشترک از پلیس و شهرداری ایجاد شده که این تیم تمام تقاطعهایی را که با سیستم هوشمند فعالیت میکنند رصد میکند تا حتیالامکان هیچ کنترل دستی انجام نشود چرا که باید سازوکاری اندیشیده شود تا عملاً نیاز به سیستم دستی نباشد.
این مقام ارشد راهور به افزایش تصادفات در شهریور ماه پرداخت و خاطرنشان کرد: با توجه به ایام پایانی شهریور ماه و آغاز خریدهای دانشآموزی از شهروندان تقاضا میشود با صبر و حوصله در سطح شهر توقف کنند.
ا
نظر شما