به گزارش خبرنگار خبرگزاری شبستان از اهواز، دکتر عبدالحسن مقتدایی، استاندار خوزستان، امروز(11 شهریور) در جلسه شورای آموزش و پرورش استان، بر اجرای هر چه بهتر پروژه مهر تاکید کرد و گفت: هر کاری نیازمند ابتکار عمل و خلاقیت است از این رو در اجرای پروژه مهر نیز برای فرهنگیان و دانش آموزان باید ابتکار داشته و از همه ظرفیت ها و فرصت ها استفاده کنیم.
وی طرح پروژه مهر را جزء وظایف فرمانداران دانست و با بیان اینکه فرمانداران باید در اجرای این پروژه مهم تلاش کنند، افزود: در اجرای تمامی برنامه ها باید از موضوعاتی که برای مردم و اهالی شهرهای مختلف استان جذابیت دارد، استفاده کنیم.
وی با بیان اینکه تمام دستگاه حاکمیتی باید در پروژه مهر امسال و بازگشایی مطلوب مدارس تلاش و به تجربیات و داشته های خود اضافه کنند، یاد آور شد: با برآورد درآمدهای ماه های مهر تا آذر دهیاری ها و شهرداری ها، درصدی از آن تعیین و برای هزینه در مدارس خوزستان اختصاص داده می شود.
استاندار خوزستان، با اشاره به اینکه شورای آموزش و پرورش استان از نظر تعداد جلسات برگزاری رتبه نخست کشور را کسب کرد، ادامه داد: در این راستا باید علاوه بر تعداد جلسات به خروجی آن هم توجه شود و با بررسی اصولی و کارشناسی موضوعات در راستای ارتقای سطح سواد مردم استان پیش رفت.
وی بر سرکشی فرمانداران به دورترین و محروم ترین نقاط استان جهت ایجاد شرایط تحصیلی برای کلیه دانش آموزان تاکید کرد و اذعان داشت: به دانش آموزان کم سن و سال بازمانده از تحصیل نیز باید به صورت ویژه رسیدگی شوده و در یک پروژه تحت پوشش تحصیلی و آموزشی قرار بگیرند.
فرج الله خبیر معاون سیاسی و اجتماعی استانداری خوزستان، نیز به معضلات و مشکلات آموزشی و تحصیلی مناطق عشایر استان اشاره و بر پیگیری و رفع آنها کرد و گفت: همان طور که خیران در حوزه های مختلف ورود پیدا کردند می توان از کمک آنها جهت بالا بردن سطح سواد و بهبود شرایط آموزشی مناطق عشایری نیز بهره جست.
همچنین علی رحم کریمی، مدیرکل امور عشایر خوزستان، با بیان اینکه از نظر اماری خوزستان رتبه دوم جامعه عشایری کشور را داراست، تصریح کرد: با توجه به توجهاتی که به پس از انقلاب به عشایر شده ولی هنوز از مناطق کم برخوردار هستند که نیازمند اهتمام بیشتری هستند.
وی از مهمترین اقدامات دولت در راستای توجه به عشایر را تشکیل شورای عشایر عنوان کرد و افزود: موضوع سوادآموزی در راس کار این شورا قرار دارد و همچنین سهمیه پذیرش در دانشگاه ها برای عشایر در این شورا مصوب و برای تأیید نهایی به شورای انقلاب فرهنگی ارسال شده است.
رضا رضایی مدیرکل نوسازی، توسعه و تجهیز مدارس خوزستان، نیز ابراز کرد: در سال تحصیلی 95ـ 94 سهم اعتبارات مناطق عشایری نیز در نظر گرفته شده و در حال حاضر 52 کلاس در مناطق عشایری استان ساخته شده و 22 کلاس درس پیش ساخته نیز در حال تهیه است.
وی از احداث دو مدرسه عشایری در استان خبر داد و اظهار کرد: خرداد امسال 65 پروژه آموزشی به بهره برداری رسید و 45 فضای آموزشی با مجموع 270 کلاس نیز مهرماه افتتاح می شوند، امسال یک تفاهم نامه به منظور تهیه 43 کلاس کانکسی و استقرار آن در مناطق محروم منعقد شده است.
حمید قنبری رئیس آموزش و پرورش عشایر خوزستان، با اشاره به اینکه 14 هزار دانش آموز در ۱۴ منطقه، ۵۸۹ مدرسه و یک هزار و ۷۷۱ کلاس درس تحصیل می کنند، تاکید کرد: آموزش و پرورش عشایر خوزستان دارای ۷۹ فضای فرسوده، ۶۸ فضای کانکسی،۴۱ فضای سنگی و کپری، ۱۵۶ فضای چادری و ۳۸ فضای استیجاری است.
وی با بیان اینکه برخی دانش آموزان عشایری به علت فقر اقتصادی خانواده های خود توان خرید کتب، لوازم التحریر و پوشاک را ندارند، اضافه کرد: با وجود اینکه در بخش بهداشت تحولات بسیار خوبی در کشور روی داده ولی دانش آموزان عشایری از این تحولات به ویژه در زمینه تغذیه و سرویس های بهداشتی کم بهره بوده اند.
نظر شما