كمبود تخت بيمارستاني در قزوين/ بيشترين شكايات مردمي از بيمارستان شهيد رجايي

خبرگزاري شبستان: رئيس دانشگاه علوم پزشكي قزوين با اشاره به كمبود تخت در بيمارستان هاي قزوين، سطح اشغال تخت در برخي بيمارستان هاي استان را ۱۱۰ درصد عنوان كرد.

به گزارش خبرگزاري شبستان از قزوين، منوچهر مهرام پيش از ظهر امروز (12 شهريور) در نشست خبري كه در سالن جلسات دانشگاه علوم پزشكي قزوين برگزار شد، بيان كرد: استان قزوين داراي 15 بيمارستان و يك هزار و 800 تخت بيمارستاني است.

وي ادامه داد: از اين تعداد يك هزار و 64 تخت در بيمارستان هاي دولتي وابسته به دانشگاه، 343 تخت در بيمارستان خصوصي، 323 تخت در بيمارستان هاي تأمين اجتماعي و 70 تخت نيز در بخش خيريه است.

رئيس دانشگاه علوم پزشكي قزوين اضافه كرد: با توجه به جمعيت يك ميليون و 280 هزار نفري استان قزوين، تا پايان برنامه پنجم توسعه بايد بيش از 3 هزار تخت داشته باشيم و در حال حاضر بيش از يك هزار تخت بيمارستاني كم داريم.

وي عنوان كرد: سطح اشغال تخت در برخي بيمارستان هاي قزوين 110 درصد است و در برخي بيمارستان ها نيز 70، 80 و 90 درصد است و ما شرمنده مي شويم وقتي مي بينيم كه در بيمارستان بوعلي مردم روي تخت ها در اورژانس معطل هستند.

مهرام افزود: اساسي ترين اولويت ما در استان بحث تخت بيمارستان ها و راديوتراپي است كه به دليل نبودن راديوتراپي نيز بيماران مجبور هستند به تهران بروند كه اين موضوع در دستور كار ما قرار دارد و ان شاالله ساخته مي شود.

وي در پاسخ به سوالي در خصوص وجود بد اخلاقي از سوي برخي پزشكان نسبت به بيماران به وي‍ژه مراجعه كنندگان از روستا تصريح كرد: ما 7 هزار پرسنل داريم كه در اين بين افراد خوش اخلاق و بداخلاق وجود دارند و اين افراد نيز متعلق به همين جامعه هستند و ما اينها را تربيت نكرده ايم.

رئيس دانشگاه علوم پزشكي قزوين عنوان كرد: در اين بين ممكن است پزشكي باشد با تخصص مورد نياز مردم در استان و تنها پزشك متخصص در حوزه اي خاص بوده و اگر به اين فرد كمي فشار آورده شود به تهران و بخش خصوصي مي رود.

وي افزود: البته ما چندين مورد برخورد با بداخلاقي پزشكان داشتيم و ما در اين خصوص نيز صحبت هايي با پزشكان و پرستاران داشتيم و براي اينكه بداخلاقي اتفاق نيفتد نيز نظام تشويقي گذاشته ايم و خواهش كرديم كه خوش برخورد باشند.

مهرام تأكيد كرد: البته مسائل مختلفي در بروز بداخلاقي از سوي پزشكان و پرستاران اثرگذار است و يكي از موارد بحث حقوق است كه روي كار تأثير مي گذارد.

وي يادآور شد: بيمارستان شهيد رجايي يكي از پرشكايت ترين و پراعتراض ترين بيمارستان ها در استان است كه يكي از علل آن شلوغي و ميزان مراجعه بالا به اين بيمارستان است.

رئيس دانشگاه علوم پزشكي قزوين در خصوص ميزان مطالبه از سازمان هاي بيمه گر گفت: 80 ميليارد تومان مجموعه مطالبات دانشگاه هاي علوم پزشكي از سازمان هاي بيمه گر تا مرداد سال جاري است كه البته در اين حوزه مشكل از بيمه هاي استان نيست و مشكل كشوري است.

وي در ادامه با اشاره به جذب پزشك در مناطق روستايي و محروم اضافه كرد: با توجه به پايين بودن حقوق و تعرفه يك پزشك در مناطق روستايي و محروم و سختي كاري كه وجود داشت مقرر شد منابعي از محل ارزش افزوده به ميزان يك درصد براي اين امر صرف شود تا ايجاد انگيزه براي ماندگاري پزشكان در اين مناطق باشد.

مهرام اعلام كرد: بنابراين اينكه مي گوييم افزايش تعرفه حق بوده و كار درستي است، براي اين است كه فشاري به مردم نمي آورد و موجب ماندگاري پزشكان در مناطق محروم و سرپانگهداشتن بيمارستان ها مي شود.

وي در ادامه در خصوص آمادگي استان در حوزه بهداشت و درمان در صورت بروز حادثه اظهار كرد: در بحث بهداشت و درمان تيم هاي واكنش سريع و امكانات و تجهيزات لازم وجود دارد و آمادگي كامل را داريم.

رئيس دانشگاه علوم پزشكي قزوين در پاسخ به سوالي در خصوص تكذيب وضعيت افسردگي در قزوين از سوي برخي مسئولان خاطر نشان كرد: بحث سلامت روان را هر كس مي خواهد تكذيب كند ولي اينكه آمار طلاق زياد است و همچنين وجود ناهنجاري ها، خودكشي و غيره نشان بد بودن سلامت روان است و آمارهايي كه در اين حوزه نيز وجود دارد علمي است.

کد خبر 483774

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha