به گزارش خبرنگار اجتماعی خبرگزاری شبستان، احمد نیامالی رییس کمیسیون عمران و حمل و نقل شورا که مسئولیت اجرای تونل توحید را در برهه ای از زمان ساخت در اختیار داشت در خصوص اظهارات برخی اعضا شورا درباره مشکلات به وجود آمده در تونل توحید در تذکرات پیش از دستور یکصد و هشتاد و یکمین جلسه شورای اسلامی شهر تهران گفت: اینکه گفته میشود در تونل توحید دریاچه کشف شده است اشتباه است و بهتر است همکاران براساس تخصص خود صحبت کنند.
دنیامالی اظهار اشت: مکاتباتی که در خصوص مترو صورت گرفته است و مسئولان شهرداری باید در خصوص منابع و کمکهایی که دریافت کردهاند در سطح شورا اعلام کنند.
وی ادامه داد: همکاران اگر در حوزه خاصی تخصص لازم را ندارند از دیگر افرادی که متخصص آن موضوع هستند پرس و جو کنند اینکه عنوان میشود تونل توحید را آب فرا گرفته است درست نیست.
وی گفت: بنده تخصص یک آمپول زدن هم ندارم و در حوزه پزشکی نیز دخالت نمیکنم.
دنیامالی یادآور شد: تونل توحید از قبل برای تزریق و آببندی پیشبینی شده و بخشی از این اقدام نیز صورت گرفته است.
رئیس کمیسیون عمران شورای اسلامی شهر تهران یادآور شد: این تونل شمالی و جنوبی است و از این جهت نیز عقل ایجاد میکند برای آببندی آن پول زیادی را خرج نکنید چرا که اگر شرقی به غربی بود آب زیادی را جذب میکرد.
وی یادآور شد: شاه لولههای آب تهرانی که قدیمی نیز هستند در این مسیر وجود دارد که قرار بود مسیر آن تغییر پیدا کند. اختلافی بین شهرداری و سازمان آب بود که در حال حل شدن است.
دنیامالی یادآور شد: نهایتا اینکه عنوان میشود دریاچه در تونل توحید کشف شده است بحثهای ژورنالیستی است و همکاران باید از این مباحث صرفنظر کنند.
براساس این گزارش، اقبال شاکری، عضو شورای اسلامی شهر تهران در یکصد و هشتاد و یکمین جلسه شورای شهر نیز در تذکرات پیش از دستور درباره تونل توحید گفت: ریزش آب در تونل توحید موجب مشکلاتی شده بود که به دلیل شکستگی لوله آب و نبود عایقبندی مناسب بوده است.
وی با بیان اینکه تجمع آب در نقاطی از تونل توحید بوده است که عایقبندی نشده بود که در حال حاضر این مشکل در حال برطرف شدن است، خاطرنشان کرد: عایقبندی تونل توحید در اولویت قرار گرفته است.
عضو شورای اسلامی شهر تهران یادآور شد: علت تاخیر در این اقدام پرداخت نکردن مطالبات کارفرمای این پروژه بوده است.
شاکری با اشاره به بازدید تعدادی از اعضای شورای شهر تهران از اطراف جنوب تهران خاطرنشان کرد: متاسفانه در این محدوده از نخستین خدمات نیز خبری نبود.
وی با بیان اینکه شهرداری در این منطقه اقدامات خاصی را انجام داده است و چرخه بزرگ بازپروری برای رفع آسیبها ایجاد شده است، اذعان داشت: شهرداری تهران به تنهایی نمیتواند اقدام کند و باید سایر دستگاهها و سازمانهای حکومتی مساعدت و همکاری کنند.
عضو شورای اسلامی شهر تهران با اشاره به اینکه سامانسراها به وظایف خود به خوبی عمل میکنند، تصریح کرد: سازمانهای مردم نهاد در این زمینه زحمتهای بسیاری میکشند و باید شرکتهایی که پروژههای میلیاردی نیز میگیرند درصدی را برای رفع مشکلات و معضلات شهری اختصاص دهند.
شاکری تاکید کرد: سازمان بهزیستی و وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی باید برای حل این معضلات وارد عمل شوند.
نظر شما