افزایش ۳۵ درصدی یارانه نشریات ترویج دهنده فرهنگ ایثار و شهادت نسبت به دیگر نشریات

خبرگزاری شبستان: مشاور وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی در امور ایثارگران گفت: هر نشریه ای که در عرصه ایثار و فداکاری قلم بزند ضریب یارانه ای آن نشریه ۳۵ درصد بیشتر از بقیه است.

به گزارش خبرنگار خبرگزاری شبستان از شیراز، سعید الفتی، مشاور وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی در امور ایثارگران امروز (17شهریور) در نخستین همایش سراسری ایثارگران حوزه فرهنگ فارس که در سالن غزل تالار حافظ شیراز برگزار شد، با اشاره به اینکه جنگ اتفاق خوبی نیست اما دم مسیحایی امام راحل (ره) جنگ را دفاع مقدس کرد، گفت: هرچه ارزش داریم در این دفاع مقدس مشخص شد و در این جنگ عیارها افراد مشخص شد.

 

وی با یادآوری این مطلب که کارکنان وزارت فرهنگ علمداران فرهنگی کشور هستند، اظهار داشت: 527 مجموعه در کشور و 117 مجموعه فرهنگی در خارج از کشور کار فرهنگی را انجام می دهند.

 

الفتی با یادآوری این مطلب که زیر ساخت های فرهنگی کشور در دست وزارت فرهنگ است، افزود: زیرساخت های اصلی فرهنگی در اختیار وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی است.

 

وی با اشاره به اینکه متاسفانه برخی اوقات به اسم تقویت فرهنگ شاخ و برگ وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی را قطع می کنند این بیشتر به تضعیف فرهنگ شبیه است تا تقویت، یادآور شد: نهاد کتابخانه ها را از وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی به اسم ترویج و تقویت کتابخوانی جدا کردند اما این بیشتر به تضعیف شبیه بود.

 

الفتی، سفرهای زیارتی را بهترین زمان برای ترویج فرهنگ خواند و اظهار داشت: بهترین ابزار فرهنگی حج است اما متاسفانه حج به تجارت تبدیل شده است، سفرهای زیارتی ابزارهای خوبی برای ترویج فرهنگ است.

 

این مقام مسئول با اشاره به اینکه رسالت امور ایثارگران وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی را ترویج فرهنگ ایثار و شهادت دانست و یادآور شد: این فرهنگ نجات بخش جامعه کنونی است چرا که باید برای عصبانیتی که در جامعه در عرصه های مختلف سیاسی، اجتماعی و اقتصادی روی داده، راه نجاتی یافت و باید بدانیم که فرهنگ فداکاری و ایثارگری امروز نجات بخش جامعه است.

 

مشاور وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی در امور ایثارگران، جنس اقتصاد مقاومتی را جنس فداکاری عنوان کرد و اظهار داشت: امروز مردم باید فداکاری کرده و از کالای ایرانی استفاده کنند و از سوی دیگر نیز صنعتگران باید در تولید بهترین تولیدات را با بهترین کیفیت را به جامعه ارائه کنند.

 

وی با اشاره به اینکه مردم ایران با تاسی از فرهنگ فداکاری و ایثارگری عاشورا، همواره با فداکاری یاری رسان نظام جمهوری اسلامی بوده اند، افزود: چندی پیش دلار حدود از 9 هزار ريال ظرف مدت 18 ماه به بیش از 30 هزار ريال رسید که ارزش پولی سقوط زیادی از خود نشان داد، کدام کشور است که در این اتفاقات دوام می آورد و این به همت مردم نجیب است.

 

این مقام مسئول با یادآوری این مطلب که اوج ایثاگری در جهان را در عاشورا دانست و افزود: ما شهدای کربلا را به خاطر ایثارشان مدح می کنیم.

 

وی با اشاره به اینکه باید مصادیق ایثار را در جامعه شناسایی کنیم که عصیبت ها را از بین ببریم، اظهار داشت: متاسفانه اخلاق رذیله سیاسی تهمت زدن ها رشد زیادی پیدا کرده است.

 

الفتی از کارکنان وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی خواست تا تلاش کنند فرهنگ ایثار را به عنوان فرهنگ قالب و فرهنگ نجات بخش نهادینه کنند، افزود: اجر رزمندگان را نمی توان با هزینه های دنیایی جبران کرد اجر آنان را خدا می دهد.

 

وی با یادآوری این مطلب قوانین جامع ایثارگری و رزمندگان توسط دولت یازدهم اجرایی شد، تاکید کرد: این قانون 10 سال بود که ابلاغ نمی شد که دولت دکتر روحانی آن را اجرایی کرد.

 

مشاور وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی در امور ایثارگران با اشاره به اینکه در اقدامات زیادی در خصوص ایثارگران و رزمندگان انجام شده ولی کافی نبوده و در شان نظام مقدس جمهوری اسلامی نیست، اضافه کرد: این 2 قانون توسط دولت اجرایی شد مشکلاتی دارد اما در حال اصلاح است.

 

وی تاکید کرد: هر نشریه ای که در عرصه ایثار و فداکاری قلم بزند ضریب یارانه ای آن نشریه 35 درصد بیشتر از بقیه است.

 

 

کد خبر 484954

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha