رئیس کارشناس ارشد روابط عمومی مدیریت درمان تامین اجتماعی خراسان جنوبی در گفتگو با خبرنگار شبستان گفت: ساخت بیمارستان تامین اجتماعی بیرجند از سال 86 آغاز شده و در فاز نخست آن با ظرفیت 96 تختخواب، مورد استفاده قرار خواهد گرفت.
محمد سلمانی با بیان اینکه تاکنون 450 میلیارد ریال برای احداث ساختمان بیمارستان تامین اجتماعی بیرجند هزینه شده است، افزود: همچنین 300 میلیارد ریال نیز برای تجهیز این بیمارستان و نصب تجهیزات در نظر گرفته شده است.
وی با اشاره به اینکه بیمارستان حضرت اباالفضل العباس(علیه السلام) بیرجند در زمینی با مساحت 5 هکتار ساخته شده است، ادامه داد: همچنین 21 هزار و 500 مترمربع برای زیربنای این بیمارستان در نظر گرفته شده است که تاکنون 17 هکتار و 500 مترمربع آن بنا احداث شده است.
وی گفت: هم اکنون و در آستانه سفر معاون اول رئیس جمهور به خراسان جنوبی، کار نصب تجهیزات این بیمارستان در حال انجام است.
رئیس کارشناس ارشد روابط عمومی مدیریت درمان تامین اجتماعی خراسان جنوبی با اشاره به اینکه این بیمارستان 140 تختخوابی است ولی در فاز نخست از ظرفیت 96 تختخواب در بخش های جنرال و سرویس های تخصصی استفاده خواهد شد، اظهارداشت: این بیمارستان مجهز به بخش های داخلی، اطفال، زنان، ارتوپدی، جراحی چشم، جراحی قلب و پوست است.
وی با بیان اینکه این بیمارستان دارای بخشهای ICU، CCU ،NICU و دیالیز است، گفت: بیمارستان تامین اجتماعی بیرجند دارای تجهیزات پیشرفته و هایتک از جمله دستگاه سی تی اسکن هایتک است که هم اکنون اقدامات ترخیص این دستگاه در گمرک در دست اقدام است.
سلمانی یادآور شد: بيمارستان ميلاد تهران بزرگترين بيمارستان سازمان تامين اجتماعي است و به عنوان بيمارستان مادر در کشور فعاليت مي کند که مقرر شده بيمارستان هاي زنجيره اي با برند ميلاد در 10استان کشور افتتاح شود تا به صورت زنجيره اي و هماهنگ با يکديگر فعاليت و همکاري کنند که بيمارستان جديد تامين اجتماعي بيرجند نيز با عنوان «بيمارستان زنجيره اي ميلاد 3» افتتاح خواهد شد.
نظر شما