کاسبی با قرآن آفت جامعه قرآنی است/ اگر قرآنی نشویم به یقین قربانی می‌شویم

خبرگزاری شبستان: قاری پیشکسوت و مدرس قرآن کریم، قرار دادن‌ قرآن به عنوان ابزار کسب و کار را آفت جامعه قرآنی برشمرد و گفت: اگر به قرآن عمل نکنیم، به طور قطع شیطان ما را به قربان‌گاه هوا و هوس‌ها می برند.

به گزارش خبرگزاری شبستان از شهرکرد، به نقل از روابط عمومی اداره کل تبلیغات اسلامی چهارمحال و بختیاری، عباس سلیمی، قاری پیشکسوت و مدرس قرآن کریم در نشست جامعه قرآنی استان چهارمحال و بختیاری که با عنوان «جامعه قرآنی، اخلاق مداری در فعالیتهای قرآنی» در سالن اجتماعات اداره کل تبلیغات اسلامی استان برگزار شد، گفت: قرآن کتاب زندگی، تربیت، امنیت، اقتصاد، خانواده، صلح و جنگ و در یک کلام، تمام اصول مطرح در زندگی است و حتی خواندن و نگاه کردن به آیات آن هم ثواب دارد.

 

حاملان قرآن در روز قیامت همانند پیامبران برانگیخته می شوند

وی با تأکید بر اینکه جامعه قرآنی باید به تمام امور نگاهی قرآنی داشته باشد، تصریح کرد: فعالان عرصه قرآن باید به تمام موجودات و اشیاء عالم و در تمام کارها و امور، نگاه قرآنی داشته باشند زیرا در سایه این نگاه می‌توان نعمت‌های الهی را به درستی درک کرد و از آن‌ها در راستای سعادت و کمال بهره کافی برد.

 

سلیمی بلند مرتبه‌ترین افراد بعد از پیامبران را علما و حاملان قرآن دانست و با اشاره به نعمت‌های ویژه الهی در حق آنان، گفت: حاملان قرآن مرگ‌شان و برانگیخته شدن‌شان در روز قیامت همانند پیامبران است.

 

وی عمل به قرآن را یکی از وظایف و مسئولیت‌های سنگین جامعه قرآنی خواند و اظهار کرد: هدف قاری و حافظ قرآن نباید صرفا خواندن قرآن باشد، بلکه باید تدبر و عمل در آن برجسته‌تر باشد.

 

سلیمی بابیان اینکه برخی‌ قرآن را ابزاری برای کسب و کار خود قرار دادند، این‌ موضوعات را آفت جامعه قرآنی برشمرد و تصریح کرد: تعیین مبلغ از سوی قاریان و حافظان قرآن کریم برای اجرای برنامه برخلاف آموزه‌ها و روح قرآن است که متاسفانه شاهد برخی بداخلاقی‌ها از سوی تعدادی از قاریان و حافظان قرآن کریم هستیم و این زیبنده جامعه قرآنی نیست.

 

اگر قرآنی نشویم به یقین قربانی می‌شویم

قاری پیشکسوت قرآن کریم با تاکید بر اینکه اگر قرآنی نشویم به یقین قربانی می‌شویم، خطاب به فعالان قرآنی گفت: اگر به قرآن عمل نکنیم و تنها به ظواهر و امور مادی آن توجه کنیم به طور قطع شیطان ما را به قربان‌گاه هوا و هوس‌ها می برند.

 

معاون فرهنگی آستان حضرت عبدالعظیم (ع) اخلاص در نیت، عمل به قرآن، حسن خلق و فروتنی، انجام عمل صالح و نیت پاک، عزت نفس و دوری از هواهای نفسانی را از ویژگی‌های یک معلّم قرآنی عنوان و تصریح کرد: معلم قرآن نباید تنها به شاگرد پروری قانع باشد بلکه باید همواره کادر سازی و تربیتهای نیروی اثرگذار و ماندگار را برای جامعه مدنظر داشته باشد.

 

کد خبر 486548

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha