به گزارش خبرگزاری شبستان از قم، علی صالح آبادی گفت: موضوع «وقف سهام» موضوعی است که در بازار سرمایه ارائه شده است پیشینه این طرح به همایشی تحت عنوان «همایش ملی وقف در بازار سرمایه » که در سال 1384 در قم برگزار شد ارتباط دارد که در این همایش مقالات بسیار خوبی ارائه شد و جمع بندی خوبی نیز انجام گرفت همچنین تعدادی از خیرین نیز در بازار سرمایه هستند و برای مقاصد خیر خود سهام وقف کردند.
رئیس سازمان بورس و اوراق بهادار کشور در ادامه گفت: اخیرا این موضوع در دستور کار کمیته فقهی سازمان بورس نیز قرار گرفت تا از جهت شرعی ابعاد آن بررسی شود و بررسی شود که آیا قابلیت ابدال و استبدال دارد یا خیر؟ می شود وقف در طول زمان را تبدیل به احسن کرد؟ سهامی فروخت و سهام دیگری را جایگزین کرد یا خیر ؟
صالح آبادی متذکر شد: اگر کسی بخواهد سهام وقف بکند باید به شرکت سپرده گذاری مرکزی اوراق بهادار و تصحیح وجوه مراجعه بکند در آنجا فرم های برای این کار در نظر گرفته را تکمیل کند سپس می تواند سهام را به شکل کاملا ساده و با حداقل تشریفات وقف کند.
وی تصریح کرد: برای مراکز استانی نیز در تالارهای استانی که شرکت سپرده گذاری مرکزی خدمات سهام را ارائه می دهد امکان اینکه این فرم ها پر بشود وجود دارد هر کسی با هر مبلغی از سهام می تواند در این طرح مشارکت بکند.
به گزارش روابط عمومی رادیو معارف، رئیس سازمان بورس و اوراق بهادار کشور خاطرنشان کرد: اخیرا یک صندوق نیکوکاری با سازمان بهزیستی طراحی کرده ایم که به زودی به بازار ارائه خواهد شد که البته آن وقف نیست به شکل احسان و نیکوکاری است.
وی افزود: در این طرح که هر فرد با مقصدی که دارد می تواند در آن مشارکت کند در این طرح به چند صورت می تواند مشارکت کند یک حالت این است که فردی پولش را به این صندوق هدیه بدهد برای آن مقصد خاص که در امیدنامه صندوق طراحی شده و در سایت سازمان بورس وجود دارد با آن هدف صرف نیکوکاری کند حالت دیگر اینکه فرد خیّر برای مدتی پولش را نزد صندوق بصورت قرض الحسنه قرار دهد و از محل سود آن پول کمک کند و اصل پولش را بعد از آن مدتی که توافق کرده بردارد حالت دیگر این است که فرد یک حداقل سودی را دریافت کند و مازاد آن سود را صرف کارهای خیر بکند این صندوق هم با کمک سازمان بهزیستی طراحی شده که به زودی در بازار سرمایه و علاقمندان کارهای خیر ارائه می شود.
پایان پیام/
نظر شما