روايت مظلوميت و ايثار در اربعين بازگشت شهداي گمنام غواص

خبرگزاری شبستان: درد جامعه ما اين است كه مي پنداريم شهيد گمنام يعني فقط كسي كه هويت آن نامعلوم است بلكه گمنام يعني كسي كه حماسه آن سر به مهر مانده است.

به گزارش خبرنگار خبرگزاري شبستان از اصفهان، مراسم اربعين دو شهيد گمنام غواص در آغاز هفته دفاع مقدس شامگاه(31 شهریور) در حرم شهداي گمنام عاشق آباد اصفهان با نوحه سرايي كربلايي سيد رضا نريماني و روايت گري محمد احمديان برگزار شد.

 

محمد احمديان روايت گر خاطرات دفاع مقدس، با اشاره به اين موضوع كه برخي از جوانان كشور از حماسه آفريني شهدا در زمان جنگ تحميلي غافل اند، خاطر نشان كرد: هدف از مرور هشت سال دفاع مقدس در غالب خاطره گويي از رشادت ها و جان فشاني رزمندگان و شهدا، علاوه بر زنده نگه داشتن روحيه ي ايثار و شهادت در جامعه اين است كه ما به خود برگرديم و بنگريم بعد از شهدا چه كرده ايم.

 

وی با بيان اينكه هنوز پيرامون اتفاقاتي كه در طول هشت سال جنگ تحميلي بر مردم و مملكت ما گذشت چيزي نگفته ايم، افزود: نسل جوان و حتي مردم كشور ما درباره اوج مظلوميت شهدا و دفاع از ناموس و شرف و كشور با دستان خالي چيزي نمي دانند و سند اين گفته خود را در راز نحوه ي به شهادت رسيدن شهداي غواص بعد از سي سال در زمان تفحض آنان عنوان كرد و ادامه داد: بعد از 30 سال كه از عمليات كربلاي 4 گذشته تازه مردم كشور ما فهميده اند كه 170 غواص را با دستان بسته زنده به گور كرده اند.

 

وي با بيان اينكه شهيد گمنام يعني فقط مجهول ماندن نام واثر و بستگان نيست، افزود: درد جامعه ما اين است كه مي پنداريم شهيد گمنام يعني فقط كسي كه هويت آن نامعلوم است بلكه گمنام يعني كسي كه حماسه آن سر به مهر مانده است.

 

احمديان، با اشاره به خاطره ي شهيد حسين برهاني در لحظه اي كه بين نيروهاي دشمن در محاصره بود، خطاب به مسئولان و سياستمداران حال كشور پيرامون اين كه دشمن نبايد از ضعف ها و كاستي هاي كشور چيزي بداند گفت: ادبيات مقاومت در برابر دشمن را بايد از شهيد برهاني آموخت، چرا كه وي زماني كه در محاصره دشمن گرفتار شده بود، در تنگناي نيرو، آب و غذا و مهمات به فرمانده ي خود حسين خرازي در پشت بي سيم اظهار داشت: «همه چيز به سامان است و مقاومت مي كنيم» چون ميدانست بي سيم او توسط دشمن شنود مي شود.

 

کد خبر 488268

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha