به گزارش خبرنگار خبرگزاری شبستان از اهواز، دکتر عبدالحسن مقتدایی، استاندار خوزستان، امروز(1 مهر) در مراسم زنگ مدرسه به مناسبت آغاز بازگشایی مدارس، در روستای کلگه تنگ چویل از توابع شهر صیدون شهرستان باغملک حضور پیدا کرد و گفت: زمانی که ما به عنوان مسئول در میان مردم حاضر شده و گلایه های آنان را از نزدیک می شنویم می توانیم موفق تر عمل کرده و جامعه ای موفق تر داشته باشیم و سختی که هر روز این مردم آن را درک می کنند یک روز تجربه کنیم.
وی افزود: ما برای دیدن مشکلات مردم در چنین مکان هایی حضور پیدا کرده و تصمیم گیری ها و مباحثی که باید مشکلات از طریق آن بررسی شود در شورای آموزش و پرورش استان مطرح خواهد شد و این منطقه نیز یکی از مناطق عشایری ما است که تصمیم گیری در خصوص این مکان برای ما بسیار مهم است و در این بازدید نیز مدیران نهاد هایی از جمله بهزیستی و کمیته امداد اقداماتی را برای بهبود بخشیدن بیشتر این منطقه انجام دهند.
وی اظهار کرد: قرار بود 75 درصد از حقوق یک ماه خود را برای بازسازی مدارس عشایری اهدا کنم که امروز وقت آن رسیده که این کار را انجام دهم، صداقت در میان همگی ما باید وجود داشته باشد چرا که ما مسئولیم و حتی خداوند با صفتی ستار العیوبی که دارد ما در نقطه مقابل آن از کارهای خوب و نیک پرده برداشته و دیگران را از آن مطلع می سازد، بعضی از فعالیت های خوب مانند احداث پل و سد نه تنها نباید در خفا انجام شوند بلکه باید برای آن تبلیغ کرده و مسئولان در جهت انجام چنین کارهایی از یکدیگر سبقت بگیرند.
استاندار خوزستان، بیان کرد: عشایر جزء یکی از ذخایر انقلاب اسلامی هستند و باید در جهت رفع مشکلات آنها نهایت تلاش خود را انجام دهیم و تا سال آینده این نوید را به مردم روستا می دهیم که این مدرسه تخریب و به بهترین شکل بازسازی شود، امیدواریم تا سال آینده مدارس چادری به کانکس، کانکس ها به سازه های مستقر و مدارس استیجاری به ملکی تبدیل شوند.
در ادامه این مراسم قنبری مدیر کل آموزش و پرورش عشایری استان خوزستان، نیز عنوان کرد: فرزندان عشایر پاره تن کشور هستند و امیدواریم با توجهاتی که به جامعه عشایری شده آغازی برای رنگ باختن مشکلات آنان باشد.
وی ابراز کرد: تحولات بسیار خوبی در آموزش و پرورش استان خوزستان به همت استاندار ایجاد شده و مصوبات خوبی را نیز در برداشته است که از جمله آنها می توان به تخصیص هفت میلیارد تومان اعتبار با همکاری نوسازی مدارس برای ساخت مدارس عشایری و خرید 30 دستگاه کانکس برای جایگزینی کلاس های چادری اشاره کرد.
قنبری، در خصوص مشکلاتی که مدارس عشایری دارند، توضیح داد: یکی از مشکلات عمده ما در بحث مدارس شبانه روزی است که حدود یک هزار دانش آموز از جامعه عشایری در آن مشغول تدریس هستند و به دلیل بدهی که به اصناف داریم که حدود 300 الی 400 میلیارد تومان است قادر نیستیم برای این مشکل راه چاره ای بیندیشیم.
در این مراسم استاندار خوزستان قسمتی از حقوق ماهیانه خود را که مبلغ 10 میلیون تومان بود به آموزش و پرورش عشایری استان خوزستان اهدا کرده و تاریخ آن را به پاس قدردانی از شهدای شکست حصر آبادان 5 مهر ماه قرار داد.
نظر شما