به گزارش خبرگزاری شبستان و به نقل از پایگاه خبری حوزه هنری، مسئول واحد زبان های خارجی و سایت تاریخ شفاهی ایران گفت: صفحه زبان اردو در سایت تاریخ شفاهی ایران راهاندازی شده است و كاربران اردوزبان میتوانند از مطالب آن استفاده كنند.
وی ادامه داد: صفحه زبان اردو را بر اساس دیدگاههای مقام معظم رهبری برای گسترش فرهنگ انقلاب اسلامی در حوزه خاورمیانه و شبهقاره هند راهاندازی كردیم. علاقهمندان به فرهنگ انقلاب اسلامی بهویژه در پاكستان، زیاد هستند و شیعیان زیادی آنجا حضور دارند كه مسائل فرهنگی و اجتماعی ما برایشان جالب است.
كریمی خاطرنشان كرد: سایت تاریخ شفاهی ایران، اولین مرجع در زمینه تاریخ شفاهی ایران است. این سایت به خوبی در ایران و جهان شناخته شده و از استادان و دانشجویان و علاقهمندان فارسی و انگلیسیزبان، بازخوردهای بسیار خوبی گرفتهایم. در كشورهای اردو زبان نیز دانش تاریخ شفاهی تقریبا ناشناخته است و اقدامی كه ما انجام میدهیم به بالا بردن سطح این دانش كمك میكند و دوستداران این دانش را تقویت میكند.
مسئول سایت تاریخ شفاهی ایران همچنین اظهار كرد: آنچه كه در صفحه اردو سایت تاریخ شفاهی به معرض دید مخاطبان گذاشته می شود مطالب مربوط به تاریخ معاصر ایران است تا مخاطبانی كه با زبان اردو كار می كنند، به این اطلاعات دسترسی داشته باشند.
وی گفت: هفته نامه مجازی تاریخ شفاهی ایران فعلا برای زبان فارسی و انگلیسی ارائه می شود، اما در سایت از ابتدای مهرماه زبان اردو را هم در كنار فارسی و انگلیسی راهاندازی كرده ایم.
واحد تاریخ شفاهی حوزه هنری از بدو تشكیل دفتر ادبیات انقلاب اسلامی در سال 1372 فعالیت خود را آغاز كرد. این واحد با جمعآوری مشاهدات، خاطرات و اطلاعات افراد مبارز یا مطلع از روند پیروزی انقلاب اسلامی یا حوادث مهم تاریخ معاصر و انتشار آنها، ضمن تلاش در راه حفظ تاریخ انقلاب اسلامی به نشر ارزشها و آرمانهای بلند انقلاب اسلامی نیز میاندیشد. همكاران این واحد اولین سایت تخصصی تاریخ شفاهی را از سال 86 به نشانی www.oral-history.ir راهاندازی كردهاند و به انتشار اخبار و مطالب تخصصی این حوزه مبادرت میورزند.
نظر شما