به گزارش خبرگزاری شبستان از همدان، فیلم بلند سینمایی«آسمان آبی مادرم» در بیست و نهمین دوره جشنواره فیلمهای نوجوانان در تالار سینمایی آوینی همدان برای نخستین بار اکران شد.
فیلم 85 دقیقهای «آسمان آبی مادرم» روایتگر زندگی پسری روستایی و ساکن حاشیه شهر به نام امید است که همراه مادرش در کوهستانی زندگی میکنند که از پدر فوت شده امید یک معدن زغال سنگ ثبت شده به یادگار مانده است که برای حفظ آن تلاش میکند.
پسر نوجوان با آن جثه نحیف و رنجوده خاطر به سبب از دست رفتن پدرش، همراه مادر از معدن اختصاصیشان، زغال سنگ استخراج میکنند که به سبب نداشتن توان کافی و نبود اکسیژن برای استخراج با موانعی روبهرو هستند و یکی از فرآوری کنندگان ذغال سنگ به نام قادر نیز ملاک بر خرید بار ذغال سنگ معدن امید را جمعآوری بار به اندازه یک کامیون قرار داده بود.
دوستان امید نیز که برای معدنکار دیگری ذغال سنگ استخراج میکردند برای اثبات دوستی و رفاقت خود به کمک امید میآیند و میزان بار استخراج شده را افزایش میدهند اما چون موانعی توسط قادر برای امید ایجاد میشود، امید حاضر به فروش نمیشود.
در این وادی فیلم مادر امید با توجه به مشکلات موجود بر سر راه زندگی فوت میکند و امید با تمام دلتنگی بابت نبود مادرش، در آغوش تنهایی به دل کوهستان زده و دست از تلاش بر نمیدارد و به تنهایی در معدن کار میکند و در حین کار، معدن ریزش میکند.
فوت مادر و ریزش کوه از صحنههای اوج فیلم است که سبب میشود نفس تماشاگران برای لحظهای در سینه حبس شود و مخاطبان به ویژه نوجوانان را به خوبی با خود همراه میکند.
در ادامه فیلم با اتفاقات بسیاری که رخ میدهد، امید با مشارکت آقابیگ یکی از اهالی روستا و از دوستان نزدیک پدر امید، با تلاش و پشتکار فراوان معدن زغال سنگ دیگری را از دل کوه پیدا میکنند و این دوستی زمینهای میشود که امید از رفتن به تهران و زندگی در کنار دایی اش منصرف شود.
فروغ امجدی، رضا کثیریان فر، حسین محمدیان، روح الله شهادتی و محمدرضا خیری بازیگران این فیلم را تشکیل می دهند.
شهاب نوروزیان مدیر تصویربرداری، مهدی حسینی وند تدوینگر، احمد صالحی صدابردار، سید محمد کشفی صداگذار، نسترن صفری و علی قوی تن طراحان صحنه و لباس، رحیم مهدی خانی چهره پرداز و صبا صمیمی از عوامل موسیقی این اثر سینمایی به شمار می آیند.
فیلمنامه نویسی، تهیهکنندگی و کارگردانی را علی قویتن برعهده داشته است.
نظر شما